Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
Azért nem kell hasra esni az ipadtól. Fél éve tablet vásárlás elött (szerencsére) Kölcsön kaptam a munkahelyemen egy bontatlan ipad2018-at. 1 hét használat után az egész család egyöntetű véleménye az volt, hogy ilyen nem kell, pedig a lányom IOS felhasználó. A képernyő gagyi kopogós műanyag érzet, nincs profilozás több felhasználónak, nem 100%-os ujjlenyomat érzékelés, lányomnak hiányzó tabletre optimalizált app, utazáshoz nekem plusz töltő. És a fő gondom, hogy amire vettem volna, utazásoknál este kiegészítő eszköz, app, és net nélkül egyszerű módon alkalmatlan fényképek áttöltésére SD kártyáról. Lett egy drágább S4 és köszönöm jól megvagyunk vele. Nekem ingyen sem kellene iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A csúcskategóriás Galaxy S5 mellett egy strapabíró modell és a Galaxy Tab A idei verziója is várható.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest