- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Az iPad jobb ha az ember használ speciálisabb appokat amelyek nem elérhetőek Android-ra (vagy elérhetőek csak sokkal gyengébb minőségben). Egyébként tartalomfogyasztásra már teljesen mindegy.
Leírom a saját példámat, amikoris ezelőtt 3 évvel kellett egy navigálásra is alkalmas "jobbacska" kompakt tablet. iPad-ból volt a már akkor is elavult iPad Mini 4, amiből a GPS-el és nagyobb tárolóval szerelt változat brutális áron ment. Ezért vettem egy Galaxy Tab S2 8.0-t (a hasonló felszereltségű iPad-hoz képest kb. féláron), amivel azóta is teljesen elégetett vagyok (mostanában raktam rá LineageOS 16-ot, így szoftveresen is teljesen friss még mindig). Megjegyzem, hogy telefonból iPhone-om volt, úgyhogy sokkal logikusabb lett volna egy iPad, de egyszerűen az Apple ajánlatában nem létezett olyan ami nekem megfelelt volna.
A cikkhez: Az S szériából vajon mostmár nem is terveznek 10" alatti modellt? Most még nem tervezem cserélni az S2-t, de talán 1-2 éven belül már megérik rá.
Egy kb. 8.5", 15:10 / 16:10-es képarányú, szűk kávás, Jack-el felszerelt modellre vevő lennék, nem is kell bele csúcs hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Socket AM5
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air - 16 GB
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest