- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
beejeey
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #657 üzenetére
Más alkatrészed nincsen w850-hez? Gondolok itt walkman emblémára a telefon aljára....
-
beejeey
csendes tag
Valakinek sikerült a gyárilag hozzá adott disc2phone progival borítókat hozzáadni a számokhoz?..nekem valahogyan nem jött össze...Próbáltam már iTunes-al, de ott ilyen regisztrációs hülyeséggel lehet csak borítókat hozzáadni a trackekhez...Pls. help...
-
beejeey
csendes tag
Számomra is érthetetlen
Valaki eltudná küldeni emailben a grouped theme-t, akinek nem t-mobilos????
Nagyon nagyon megköszönném!!!!
beejeey@hotmail.com
balu_@pr.hu
Köszi előre is... -
beejeey
csendes tag
Megvettem a kicsikét
Nagyon elégedett vagyok vele, kivéve egy dolgot. A t-mobile nem elég hogy a menübe belepiszkított, rárakta logóját a walkman felirat helyére...
Egyébként a hangzása tökéletes, ez az in ear füles nagyon durva. Ilyen tiszta hangzást és basszust még nem hallottam fülesből...Szóval egyszerűen lenyűgöző a telefon, mind a minőségben mind designban. (Előző telefonom SE K700). Ha kérdésetek van a készülékkel kapcs.ban szívesen válaszolok..Kérdés..nekem is lenne 2.
-nem tudtok az orbit theme-hez hasonló menüt(flash menü)-t valahonnan, úgy értem várható, hogy készül hozzá több is?? Sajnos a Grouped menü nekem sem megy a T miatt...
-Valaki használja az email klienst?? Segíthetnétek beállítani... Milyen email fiókkal érdemes próbálkozni??
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest