- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztrova
csendes tag
Üdv!
Közel másfél évig kifogástalanul működött a telefon, vigyáztam rá, most azonban adódott egy hiba. Szeretném ebben a segítségeteket kérni. Egyszerű telefonhívásnál nem hallatszódik, h kicsöng-e, és az sem ha beszél valaki hozzám (kihangosítva és headsetről jó). Két hete jelentkezett a probléma, akkor még nagyon halkan lehetett hallani valamit, most már annyit sem. Az a kérdésem, hogy esetleg ezt a hangerőt valahol elállíthattam? Sehol sem találok erre vonatkozó beállításokat. Ha pedig gond van, akkor elviszem, gari elvileg még van, hiszen nem csináltam semmi szoftveres frissítést, és szét sem szedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson a W850i-be összegzett szinte mindent, amit tud az operációs rendszer nélküli telefonok tekintetében.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest