- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegi
csendes tag
Szerintem nagyon jó telefon, Még soha nem fagyott le, nem lötyög a teteje mint ahogy a tesztben írták. Nagyon gyorsan dobálja a menüket. Nem kell várni semmire. Ha a GPS egyszer ( mondjuk reggel) megtalállta a műholdakat akkor van hogy 10-20 mp alatt működik. Most nem tudok jobb telefont a piacon. Az aksit pedig ez a jó néhány alakalmazás aellégé szívja. Próbálj egy beépített GPS-es PDA-t használni. 5-6 óra navigáció után tölteni kell.
-
joey04
titán
én személy szerint csak annyit várnék tőle h kb 3 napot bírjon az akksi aránylag aktív használat mellett, tehát ''nyugalmi állapotban'' bírjon 4 max 5 napot.ez messze nem 2 hét...
a kamerával kapcsolatban meg az az elvárásom h minden helyzetben egyértelműen jobb legyen mint egy K800 vagy U600 vagy a többi minőségi 3megás mobil. de ez ne ritkaság legyen!van olyan kép aminek sokkal jobb a minősége mint egy K800 által készültnek de a többség még nem ilyen.nem hasonlitanám soha rendes gépekhez mert annak nincs értelme max megláthatjuk hol van lemaradása a mobilkameráknak úgy általában.a navigációt értelmetlen minősíteni mert ez az első próbálkozás és ha néha nehezen is de működőképes ez egy ''első-próbálkozótól'' nekem elég.összességében nagyon jó kis teló de én azért csalódtam benne.pedig nem vagyok nokia ellenes sőt mindig reménykedve várom h végre kijöjjön egy nagyon f.sza N-szériás teló,mert szeretnék egyet de soha nem jön össze.(n90em se volt az igazi sajnos)szabályosan elkeseredtem amikor olvastam a tesztet és láttam a tesztfotókat meg a többi user által készített képeket.meg lehet nézni vmelyik N95topic elején mennyire vártam ezt a telót.szinte akármennyit kiadtam VOLNA érte de így nem... lehet h én is ilyet veszek de max 1-2 hónap múlva amikor már látom h szoftveresen mennyit fejlődött! -
feketepeti
aktív tag
válasz
Zoltanfi #1294 üzenetére
Akkor nevezzük ''durvaszemcsés'' elmosódásnak.
Annyira erős a zajszűrés, hogy az elmosódást is zajnak tekinti és rendesen belebarmol.
A saját képeimen is ezt látom.
Egy 5 megás kompakt azért nagyságrendileg jobb képet gyártana. Ennyira agyonmosott képet, csak extrém nagy iso érték mellett produkálnak, de inkább még akkor is hagyják kicsit szemcsésebbre a képet, mintsem hogy ennyire részlettelen legyen.
Persze nem is generál ennyire nagy zajt az érzékelőjük. -
Peyke
csendes tag
válasz
Remittenda #1283 üzenetére
Szia! Mit nem hiszel el a vodánál ?
-
-
Ck.
addikt
A Vodafone itthon nem butítja le a Nokia N95-öt: [link]
-
feketepeti
aktív tag
válasz
Balage^ #1291 üzenetére
Nem az a baja, hogy bemozdult, hanem az, hogy hogyan. Mintha a darabjai cikcakkban tették volna...
De még ocsmányabb a plafon.
Sajnos írtózatos a zajszűrés, ez sokkal jobb nem is lesz.
Napsütésben jó, de a sötétebb részleteknél még ott is kinyírja a zajmentesítés.
Inkább lenne kicsit zajos, de életszerűbb. -
Balage^
tag
válasz
AMD Power #1288 üzenetére
Szerintem elég jól sikerült.
Nagyon egy kompakt gép se tudna jobbat csinálni, max úgy ha tiszta zaj lesz. Mivel az alagútban marha sötét van kell a nagy záridő, azért mosódott el, a hév kb 10-15-el haladt, azt max egy jó dslr-el csinálod meg hogy ne mopzduljon be ilyen sötétben.
-
Jegi
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
Régóta olvasgatom a hozzászólásokat a telefonról. Összességében úgy érzem, hogy az emberek töbségének az a baja vele, hogy nem bírja az aksi 2 hétig, nem csinál olyan képeket mint egy több százezres NIKON, és egyszerűen nem tud mindent 200%-osan.
Én az első magyar kiadásokat vettem meg. Nokia garival és magyar nyelvel.
Úgy érzem elég tapasztaltnak számítok telefon ügyben mert ''sajnos'' nem bírom soká egy telefonnal és kb. 3 hónaponta cserélgetem. ( Meg is visel anyagilag.) Tehát szerintem nézzük onnan, hogy ez egy telefon. Telefonálni lehet vele, és van benne mindenféle extra. A fénykép nem elég jó, veszek egy fényképező gépet és majd jó képeket csinálok vele. Nem jó a navi. Vegyünk egy GARMIN-t száz ezrekért és úgy navigál hogy.......
Tehát szerintem ez egy jó telefon csak sokan azt várják tőle, hogy úgy teljesítsenek a különböző funkciói mintha ezekre tervezett cél eszközök volnának.
Persz vannak hibái. Tökéletes műszaki eszköz legyen az telefon vagy bármi nincs. Valamilyen kifogást biztos lehet találni. -
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Viktor0610 #1284 üzenetére
Remittenda, a symbianos telóknál a live csak egy témaváltás, nem kell aggódni
[Szerkesztve] -
-
Remittenda
aktív tag
N E M H I S Z E M E L !
[link]
Ezt miért kellett?!
ps. egy reményem van, elírták...
[Szerkesztve] -
-
Balage^
tag
Peyke szerintem sehogy
Ingyen biztos nem max olcsóbban.
A fringgel lehet egymást hívni ingyen de ahhoz minda kettő embernek rajta kell lennie a neten. :Ö Szóljatok ha tévedek.
Amúgy valaki vágja hogy ez a blogolós program hogyan is működik pontosan, illetve lehet e máshol használni, mert amit a nokia mond az fizetős durván -
Bdanyy
addikt
Szerintem az elég szar,hogyha makrónál hogyha automatán felejtem,jól belevakuzik,és ezért a kép közepe t9k fehér
-
bepe79
addikt
válasz
Balage^ #1274 üzenetére
En nem vagyok Nokia-gyulolo, mert par napja rendeltem meg az N95-ot, de ezeken a kepeken is latszik, hogy neha kritikan aluli kepeket csinal.
Minden elmosodva, a furol ne is beszeljunk:
Es emelle meg a szineket is keveri-kavarja, hogy meg veletlenul se a valosagot adja vissza.
-
Peyke
csendes tag
Valaki vett már a vodánál ? Menyire nyúlt bele a softba az internetes telefonáláson kivül?
És az lenne a kérdésem h a voippal lehet telózni ingyen neten keresztűl más mobilokra ?
-
Balage^
tag
na már lassan bírja simán a 24 órát rádiózással és zenehallgatással, de azért durva hogy ilyen szar az akku
Vagy csak alulméretezett
A gps télleg kritikán aluli, kb 2-3 perc mire megtalálja a műholdakat, aztán ha teli tenyérrel megfogom a telót ugrottak is a műhold jelek.Nem valami erős sajnos.
Maradok a PPC-nél és az igonál inkább, vészesetben jó lesz.
Még pár tesztfotó, most nem homályos a közepe, vagy nem tudomNem úgy néz ki.
AMúgy nem olyan gagyi a kép
Csak nem kell rázoomolni
Amúgy a héves fotónál a köveken látszik milyet torzít az optika.
[link]
[link]
[link]
[link] -
feketepeti
aktív tag
válasz
AMD Power #1236 üzenetére
Szörnyű bizony.
És az volt a menet, hogy reggel 6-kor töltőröl le, előző este pótakku feltölt, kb du. 5-6 között eljött az akkucsere ideje, aztán ugyanez előről. Egy napra 1.25 akksi kellett volna pont
Persze használtam is, tehát nem csak a zsebemben lapult, de semmi wifi és a navit is épp csak kipróbáltam... Azt sem saját gps-el, hanem külső BT-vel, ami ugye lényegesen kevesebbet fogyaszt.
Így két akksival kibír másfél húzós napot, de szvsz ez rohadt kevés. Az N73 ugyanilyen használattal kibírt 2 napot. -
Zoltanfi
senior tag
A TIPA magazin honlapján mégis 5 fotós újság címlapja látható felül.
Úgyhogy ennek a TIPA-nak elég sok köze lehet a fotózáshoz -
törölt tag
Itt lehet valamennyi informaciot talalni arrol, kik es hogyan kaphatnak ilyen dijat:
[link]
A kismillio kategoria közul az egyik a ''best mobile imaging device'', amit ''legjobb kameras mobil eszköz''-nek lehetne forditani, arrol nincs szo hogy ez lenne a legjobb kameraju mobil. (ez szubjektiv de szerintem ez utobbi kategoriaban is megallna a helyet). Az indoklas alapjan a mobilokat mint egeszt, teljes tudasukkal egyutt, biraljak, a fö hangsulyt persze a kepkezelesre helyezve. Ilyen kategoriaban ez a 3-ik alkalom hogy gyöztest hirdetnek, korabban az N80 es a K750 erdemelte ki ezt a cimet.
Nevezni tavaly majus 1-töl iden marcius 31-ig bejelentett eszközökkel lehet, igy mar talan több ertelme van annak, miert pont most hirdettek ezt az eredmenyt ki (megint szubjektiv: meg mindig ertelmesebb mint az autoknal, ahol ha jol remlik mar elözö evben kikialtjak a legjobbakat).
Mindez nyilvanos informacio, de persze könnyebb ''finom'' celzasokat tenni arra, hogy a Nokia lefizette a TIPA-t, meg nekiesni annak hogy hol van meg 2007 vege.
Az ilyen ''legjobb'' dolgok mindig nagyon szubjektivek, de azt a legelvakultabb antinokia-fan is elismerheti hogy a jelenlegi felhozatalbol az N95 minimum eselyes egy ilyen cimre. -
Peyke
csendes tag
Még 1 kérdés
Akkor az azt jelenti h neten keresztül tudok telefonálni más vodásoknak vagy t-mobile vagy panonnak ?
-
Zoliboy
tag
válasz
EQMontoya #1261 üzenetére
Ezt most jól megmondtad apuci kedvence! Gratula!
Teljesen más!
Mint írtam egy-két nappal ezelőtt az aksi kezd beállni valami jó szintre.
Ma reggel 7-kor vettem le a töltőről és még most is fullon van, pedig elég sokat beszéltem ma és azért volt mellette egy kis ''nyomkodás'' is.
Ha olyan 3napra beállna az aksi akkor az már elfogadható lenne. Üdv. -
AS
félisten
Emberek nem kell vissza rni ha pl valaki orbitális hülyeséget it, hülyeséget csak úgy tud újból irni ha válaszolsz, he senki sem válaszol akkor megunja egy idő után ennyi.
Csak nevetni tudok mindenen nem kell itt semmit sem védelmezni.
Ha ezt megfogadjátok a moderátorok sem fognak rátok szólni. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
Zoliboy #1260 üzenetére
beirni max az ellenörződbe fogok
Bár asszem, alsóban nem lehet már jegyet adni
Igen, Te idejöttél, és minden ok nélkül fikáztad a samsungot, ráadásul úgy, hogy még egy érvet sem hoztál fel. Milyen ember tesz ilyet? a hülye ember. Ezután le lettél hülyézve, és csodálkozál. Hát, az élet már csak ilyen
-
Az U600-topikban is szóltam, itt is megtenném, fejezzük be az N95 más telefonokkal történő összehasonlítását.
Az N95 jelen pillanatban egyedülálló a maga nemében, tehát felesleges és értelmetlen annak más készülékkel történő összevetése!
Köszönöm. -
EQMontoya
veterán
válasz
Zoliboy #1251 üzenetére
Moderálva - Bog Nem vagyok mobilos szakember, de: volt már a kezemben d900, 5300, 7370, n80, n95, szal van némi összehasonlitási alapom. Összeszerelési minőségben a samsung porba alázta őket. Kamera képében is, hiába tud 5mpx-et az n95, ha mosódik a kép széle.
Egyébként, csak hogy lásd, hogy nem samsung buzi vagyok: az N95 igenis tetszett élőben. Meglepően jó volt a képe (tényleg élvonalbeli kijelző, nokiától eddigi legjobb), baromi gyors a menü, nem is nehéz, kisebb mint vártam, jól kezelhető, stb.
Csak hogy mi a gond ezzel a dijjal. Sok mindenben lehetne dijazni az n95öt, de pont ebben nagyon nem kéne. Kicsit olyan érzésem van, mint ha Rákosinak adtunk volna ''Demokráciáért'' dijat... -
Zoliboy
tag
Hagyuk már a samsung-ot. Lehet mikrohullámú-sütő gyártásában jó, de a telókhoz nem ért. Soha nem vennék samsung telót. Kb olyan szinten van mint a sagem.
-
Zoltanfi
senior tag
''És 2005-ben, amikor ugyanez a testület a SE K750i-t választotta. Azt is a Nokia fizette?
Ti már csak csapkodtok a levegőbe magatok körül.
Ha ettől megnyugszotok: sz.r a N95.
De nekem így is jó.'' -
Bdanyy
addikt
Nekem is, mondjuk
Szerintem most kábé oylan d750i képeket cisnál,csak azmeg gyorsabb egyelőre gyorsabb
VoIP:A vodaofnenál a gyárit nem tudod sehogysem visszatenni,de egy másik 3rd party szoftvert gondolom igen.Egyébként ez a neten keresztül való telefonálás kábé -
Peyke
csendes tag
Szerintem nem csinál rox képet az n95 ahoz képes h mobil
Vodafone csak a voipot vette ki a telóból ? Azt vissza lehet rakni más programmal? Az tulajdonképpen mire jó ?
-
Zoliboy
tag
Sziasztok!
Nokia N95 - a legjobb fotós mobil
Rangos elismerésben részesült a Nokia 5 megapixeles kamerás telefonja.
Az idei esztendőben a Nokia N95 zsebelte be a legjobb mobil fotós készüléknek járó TIPA (Technical Image Press Association) díjat!!!
Mondtam én,hogy a legjobb!!!
[link]
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
válasz
feketepeti #1231 üzenetére
Én most 3 napig külföldön voltam, csak 2 akksival mertem elindulni
Előrelátásom nem volt alaptalan...
Ez azért elég szörnyű! -
moland007
tag
Valaki lentebb írta, hogy még újonc. Jómagam is az vagyok 2003 óta de nem érdekel. Gagyi a rencer
-
moland007
tag
Haló!
A T-nél csak 3G-s telót számítanak ám be 10 e huf-ért. -
feketepeti
aktív tag
válasz
AMD Power #1223 üzenetére
Én most 3 napig külföldön voltam, csak 2 akksival mertem elindulni
Előrelátásom nem volt alaptalan...
Viszont unalmamban kipróbáltam a navigációt. Előfizettem gyorsan a legrövidebb periódusra és nagyon kellemesen csalódtam.
Kimondottan jól navigál, remek a képernyő kiosztása, gyorsan mozgatja a térképet, jó előjelzést ad, rendesen paraméterezhető, egyszóval teljesen használható.
Viszont a GPS vevő az egy kalap szar. Azt is mondhatnám, hogy használhatatlan. Szerencsére volt nálam egy Nokia BT vevő is és azzal is gond nélkül ment, de a beépített cucc, az sokkal gyengébb, mint egy 10 éves kommersz vevő...
Referenciának volt még nálunk egy PDA-iGo-Nemerix BT vevő, egy Nüvi, egy 60 CSx, meg a 95 és egy Nokia BT vevő, amint mondtam. Mindegyik atomstabil jelett vett, kivéve ez...mindegy hová tettük.
Gyakorlatilag a szabad ég alatt is képes pozíciót veszteni. Ha így marad, kár volt belerakni. -
Bdanyy
addikt
De azértarra számíts,hogy a vodás függő telók nagoyn durván elértéktelenednek
Mármint hogyha később eladnád
[Szerkesztve] -
bepe79
addikt
Az enyemnek a dispatching date-je 26-a, tehat vagy holnap erkezik meg, vagy pedig penteken. Legalabbis nagyon remelem, mert mar jo regen megrendeltem (23-an)..
Majd megirom, hogy melyik firmware van rajta, adtak-e hozza memoriakartyat, muanyag vedotokot, stb. stb. Pl. a Samu D600-asomat szinten itt kint Angliaban vettem, es az is fekete szinu Samsung dobozban jott, egyenesen a Samsungtol. En magam is meglepodtem, de igy volt.. -
tween
őstag
Én is decemberben csesztem el az akciós lehetőségem a vodánál,lehet különben beneveztem volna egy ilyenre
Vodkás tapasztalatot én is várok -
Peyke
csendes tag
Kész kihalt az n95 fórum
! Majd valaki írja be a tapasztalatait az aki T-mobilnál vette vagy a vodánál! Mit vettek ki és milyen a menü?
Előre is köszi a választ!
-
AMD Power
titán
Ma már kerestek nálunk N95 aksit.
-
úúútálatos
tag
Üdv!
Ha nem hoztam volna el 1hete a Vodától hűségem jutalmául a K800i-t 20.000Ft-ért,akkor most bepályázhattam volna az N95 csodabogyóra 110.000-ért! Erre lehetne mondani, mint az ország embere: ELKÚRTUK(TAM)!
De kártyásan 153.000Ft!
-
s7ry
tag
egy másik fórumon hallottam:
''Nekem a TMobile 124e-ért akarja adni.
Kapcsolat pont leviszi az árát legalább 5e-vel.
Azután, ha viszel egy másik telót (üzemképtelent is) akkor az még -10e.
Továbbá, ha előfizetsz a wn'w-ra, ami 1800FT/hó, akkor az megint -10.
Szóval a vége az lett, hogy megvehetem 124e.
De ott rontották el, hogy nem adják részletre.''
Ez igaz? És mi van, ha 2 db telót viszek be, akkor -20? -
m5m
csendes tag
Nálam az első fagyások utáni SIM csere segített. Egy hét telt el és azóta egyszer szállt el telefonálás közben. Persze azt sem kellene, de ez már némi haladás és még szoftver frissítés sem volt.
Tölteni viszont minden nap töltöm, igaz nem várom meg, hogy lemerüljön, de nálam max egy nap amit bír. -
Takashi
aktív tag
válasz
Atombalu #1216 üzenetére
Anno volt W810i-m, nem volt rossz kis teló. Ha azt nézzük, hogy mindkettőben 950mAh-s aksi van, akkor kicsit persze aggódhatsz, de azért annyira nem kell. Ha nem használod ki a GPS-WiFi-3G funkciókat, akkor nagyon pöpec ennek is a készenléti ideje. Persze ne a W810i-hez akard mérni, mert akkor tényleg nem fogsz tapsikolni örömödben.
-
Takashi
aktív tag
válasz
Sentient #1198 üzenetére
''Mer ha ez széria hiba hogy simán ha az szatalon pihen akkor bekattan és többet se kép se hang akkor bukhat nagyot a nokia.''
Ha visszaolvasol kicsit, akkor láthatod, hogy nem szériahibáról van szó. Legalábbis nálam még egyszer sem fagyott le a telefon, nem indult újra magától, 3-4 napig bírja a telefon éjjel-nappal bekapcsolva (most éppen 3 és fél napja megy, 4-esen a töltöttség - az igaz, hogy most keveset telefonáltam, meg fényképet is csak 2-t készítettem...). Sajnos az a tapasztalat, hogy vannak jó (kisebbség) és rossz (többség) minőségű-összeszerelésű N95 telefonok. A tiétek nyilván a 2-es kategóriába tartozik - sajnos. -
Atombalu
senior tag
Nem tudom hogy fogom megszokni W810 1 hetes készenléti ideje utan n95-t
-
Zoliboy
tag
Sziasztok! Úgy látom az aksi kezd beállni. Két napot már simán kibír. Üdv.
-
Peyke
csendes tag
Köszi szépen !
-
Bdanyy
addikt
Olvasgatom itt ezt a nagyon sok fagyást,de nálam SEMMI probláma nicnsen,pedig nyúzom rendesen!
Nálam max az volt,hogy 1-2 mpre beállít,aztán ment tovább,meg néha hogyha túl gyorsvagyok a menüben,még nem oda lép be,ahová eredetileg akartam.
Néha pár progi kidob,de gondolom az azért van,mert nem 9.2-re írták eredetileg,de ezt is csak bizonyos menüpontoknál van.
Az akksit megnéztem,nálam is kintmarad a kijelző
Szerintem légy kicsit türelemmel,és kérj meg valakit,akinek van vodás N95,je,hogy az alábbi progik közül működik-e valamelyikring,Symmy,Talkonaut(ez minden bizonnyal,mert ez javas),TiViPhone.
Amúgy most olvasom,hogy rátelepített programmal működik a voip -
Oliverda
félisten
150K+ egy telefonért....istenem....
-
-
Peyke
csendes tag
Akkor valszeg nem a vodánál veszem meg
pedig jó h 30 ezerel olcsóbb mint a fortunánál ! Nah mind1 köszi a választ!
-
Peyke
csendes tag
És ha otthon alkalmazom a frissitést ?
-
-
bepe79
addikt
En nem, de ez fuckin` disgusting, ahogy a szolgaltatok belenyulnak mindenbe. En ezert is SIM-free-sen veszem. Szerintem ocsmany dolog mindenfele dologgal bekorlatozni a felhasznalot, csokkenteni tudatosan a telo tudasat, es a sajat web-lapjara, wap-jara, stb-re kenyszeriteni az usert, aki nem keves penzeket perkal(t) neki..
-
Peyke
csendes tag
Sziasztok! Próbálta már valaki áttenni a vodás vagy t-mobilos menüt a gyári nokiásra ? Ha igen akkor írja meg plz ! Mert ha átlehet akkor biztos a vodánál veszem meg! De ha nem lehet akkor a fortunánál! http://prog.vodafone.hu/live/live3g_keszulek.asp?mid=199 . A választ előre is köszi!
-
-
bepe79
addikt
Ahogy igy olvasgatom, masoknal tobbet fagy, mint anno a Win98.
Nekem holnap utan erkezik meg, kivancsi leszek nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest