- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Hsdpa alapból ki van lőve. A fényerőt levettem, de úgy látszik, h ez az Activity monitor volt a főbűnös.
Idáig szinte egész nap ment, tegnap aztán nem indítottam el. Így egy nap alatt 2 egység ment csak le. Most, 1.5 nappal a töltés után még mindig van 4 csík a hétből. Pedig volt zenehallgatás/fotózás is. 2-2.5 nap meglesz. Az bőven jó.
-
s7ry
tag
-
Balage^
tag
Szerintem elég kicsi az esély, hogy betöröd a kijelzőt, ha meg igen így járás.
Személy szerint nekem így hogy nincs előtte semmi sokkal jobban tetszik, mint amikor van egy kis plexi.. Sokkal szebben kijönnek a színek, no meg ami a legfontosabb nem megy be alá a por. Jah és nem tudom hogy csinálták, de nekem még egy karc se került rá.Pedig ilyenkor már rég tök karcosak szoktak lenni a telók, főleg, hogy a zsebembe hordom.
Más:
Múltkor sikerült kinyírnom teljesen a szoftotNem tudom hogyan, de az utolsó hívások, és a napló menüpont már nem jött elő. A gps szoftverben se tudtam a beállításokban az első menüpontba belépni. Meg volt még valami, csak nem jut eszembe, az nem is volt annyira durva. Az utolsó hívásos dolgonál idegesített fel picit, de 10-15 perc alatt újra raktam a szoftot és jobb volt mint új korában.
Szal nem gáz.
-
Ck.
addikt
-
-
-
-
zool1
őstag
Hi!
Direkt felhívtam 3 nokia szervízt (Miskolc,Pécs,Budapest). És feltettem nekik a kérdést , miszerint árt e az n95-nek ha mágneses elven záródó tokban hordom. A válasz mind a 3 helyről az hogy igen, mivel a slide mágneses elven forgatja a kijelzőn a képet. Szóval én inkább lecserélem nem mágneses tokra(tépőzár vs patent). Úgy tudom hogy még a nokia sem adoot ki hozzá tokot, de azt megerősítették, hogy az nem mágneses lesz. Ez egy privát utánajárás volt. Mindenki maga vonja le a következtetést. Akinek ilyen tokja van azt nem akarom/tam lebeszélni róla. Csak infokat közöltem, amit nekem is mondtak. Thx! -
kipróbáltam; jogos a 2 pont!
viszont ha már mágnes van a telcsiben, nem hinném, hogy másik mágnes árthat neki, pláne mert hivatalosan is gyárt a telcsihez mágneses bőrtokot a nokia...
ui; de az én tokommal nagyon kellett erőltetni - és pontosan a megfelelő helyre tenni, lehetetlen szögben -, hogy érzékelje a telcsi.
[Szerkesztve] -
Trasho
tag
Homok színű...csak mert, amikor a T weblapján néztem, a képe alatt a szín az eléggé nem (SAND) homok szín volt
De majd holnap kiderül!
Viszont a programokra nagyon kiváncsi leszek, mert kerestem párat rá és találtam is.
Van olyan program amivel (mint a kijelzőt is) belehet kapcsolni a vakut N95-ön is? Mert van pár progi amire ezt mondják, de nem mondják biztosra hogy N95-re is jó... -
bepe79
addikt
Megneztem oket teljes meretben. Kinagyitva (teljes alap meretben) oriasi a kulonbseg a ketto kozott az uj firmware javara, valami hihetetlenul megdobta. A fuzet vonalai nem elmosodott vackok, hanem elesen vonalnak latszodnak, es a ketyere is sokkal elesebb az uj firmware-el keszitett kepen. Na ezt mar nevezem! Szerintem ez oriasit fog dobni a kamerajan (is).
-
Balage^
tag
A Fringet telepítettem, de használni még nem sikerült senkivel
Csak a teszthívást próbáltam ki.
Nem igazán sikerül belőni.
Még két tesztfotó:
[link]
[link]
A képek kicsit sötétnek látszódhatnak, de figyelembe kell venni, hogy negyed 8kor készültek, szal a nap még nem sütött annyira.
Na most csináltam két nappali képet is
[link]
[link] -
Pompi
nagyúr
A 173 ezer forintos listaár nem annyira rossz (legalábbis a többi bolthoz képest, egyébként horror), de csak ha ez a független telefon árát jelenti. Persze láttuk már, hogy ennél olcsóbban is hozzá lehet jutni.
De az, hogy 1 év hűség és egy függetleníthetetlen készülék ilyen árkategóriában kinek ér meg minusz 13 ezer forintot azt nemtudom... minősíthetetlen árképzés. -
Zoltanfi
senior tag
Hm.. 3d játékok telón: Tipikusan az a dolog, ami az első héten leköt, aztán elvétve ha van kedvem talán játszok vele. De lehet, hogy az N95-ön ez a lelkesedés tovább tart majd..
Képi információban semmivel nem több az N95 kijelzője a 6290-nél.
Szóval nekem meg nem ezekért kell az N95 és nem is csak a kamera miatt.
Úgy az egész, így egyben: nagyon ott van.. (a külső, a belső) -
bepe79
addikt
ON: ez egy nagyon jo kerdes, nem en szedtem szet.
OFF: (remelem ennyi meg belefer, es nem fognak nagyon megharagudni a mod-ok es hg-k):
Priviben kibekultunk blueMerle forumtarssal, bocsanatkeres, miegymas, igy szent a beke. Es ennek legalabb annyira orulok, ha nem jobban, minthogy zuhant az n95 ara...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest