- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Netfone
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Nem tudtok valami mást is mondani a kamerán meg a hangrögzítőn kívül?
Nem csak abból áll ez a telefon.Nem hiszem hogy olyan sok k800ira vagy d900ra lehet gyakorlatileg mindenféle programot feltenni,és ebben rejlik a valódi ereje
Akinek csak a kamera fontos,nyilván olyat fog venni,de n95 nem -csak- amiatt fognak vásárolni,de tényleg nagyon sok embernek a minőséget a megapixel jelenti,mint pl számítógépnél a gigaherz.
[Szerkesztve] -
Skipqer
tag
válasz
EQMontoya #196 üzenetére
Ez a telefon megint szégyen én már csak röhögök a Nokián
Jajj de jó dolog, hogy több év után sikerült eljutni arra a szintre, hogy 1 perc helyett 60perc lehet a rögzített felvétel, kíváncsi vagyok mikor lehet majd a teljes memória erejéig rögzíteni bármit náluk is... 3-5 év alatt siekrülhet ez is?
Ez a kamera a másik, nem kell ehhez D900 meg K800, sokkal szerényebb modellek is porba alázzák, egyszerűen élvezhetetlenek ezek a képek, persze ha festményről lenne szó, akkor nagyon tuti képek -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #194 üzenetére
de, ez pont az az árkategória... sirocco, meg ez.
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
(Kolombusz) #191 üzenetére
Bizony, az N80 kiváló példa erre.
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #191 üzenetére
csak arra próbáltam rávilágitani, h inkább vegyünk egy normális (mert azért a d900 kamerája is távol áll a tökéletességtől) 3mpx-es kamerát, mint h verjük a blattot, h Há nekem 5 megapixeles telefonom van... kamerás mobill, aztán a d900 sárba aláz...
-
Sunyi Sanyi
senior tag
válasz
(Kolombusz) #188 üzenetére
Hát még a 6280!
-
(Kolombusz)
veterán
Ennyi erővel annak az oldalnak a fórumán meg linkelhették volna a mobilarénás cikket.
Másrészt azért a slideról ennyi szó esett, legalábbis ez a lényeg: Nokia has done a far better job with the slider mechanism on the N95 than it did on the N80.
Ez nem azt jelenti kollégák, hogy ultracsászár, meg dicsérni kell, csak azt, hogy az N80-nál jobb, ami a tapasztalatok alapján (legalábbis ma ezt tudtam meg) eléggé lötyögős.
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Ácsingóztam egy ilyen teló után,de ma pontot tettem a dolog végére: vettem egy P990i-t
-
blueMerle
veterán
Ez a kamera nemhogy egy LOL-t de még egy síró smileyt sem érdemel meg, olyannyira sz@r. A K800i-m rendesen alázza
Tudom, ez nem egy kamerafon, de ennyi pénzért legalább egy normális optikát belepakolhattak volna, nemhogy ráírják hogy kárlceiss oszt jónapot, a minöség a holdon... -
Jadro
veterán
Persze hogy nem. De ha megnézed itt nem csak a kameráját nézték. Szó volt a kicsit lötyögő csúszkáról vagy éppen a nem tökéletes térkép és GPS kezelésről. Persze én is azt mondom, kiindulásnak ott a teszt, aztán majd meglátjuk majd, ha lesz pár mindennnapos használat közbeni vélemény.
-
ByB
addikt
Ez abszolút így van, egy telefon nem csak egy kamerából áll, főleg nem egy N95. Ez egy multimédiás központ, tele kompromisszumokkal! Papíron ugyan minden benne van, de valahogy mégsem az igazi, se a kamera, se a gps, se az összeszerelési minőség, se a konklúzió. Persze majd idővel átterveznek rajta ezt-azt, biztos kijön jobb szoft is, de akkor egyenlőre nem kellett volna piacra dobni. Persze tudom: pénz beszél...
-
AS
félisten
Azért majd nincs olyan mesze a 5 megapixels se várhatoan ösz és 5 megapixels samsung is ösz tehát nincs az olyan mesze....
-
ByB
addikt
Bog ''panaszát'' értékeld úgy, mint egyfajta felhasználói érdekvédést: a Nokia-nak nem ártott volna többet foglalkozni a telefonnal és kevesebbet a marketinggel. Ne legyen elfogadott standard, hogy egy termék hiányosságait, a cégek a marketinggel próbálják pótolni...
Jelenesetben olyan mintha egy bétás telefont tesztelt volna, tele szoftveres hiányossággal és hardveres problémával. Elfogadom, hogy eröltetett a tempó, de a Nokia csúnyán túlvállalta magát és ez vissza fog ütni. Lásd Mercedes: lerövödítették a fejlesztési fázist és milliónyi minőségi problémával és panasszal találták szembe magukat. Évekbe telt (telik) amíg visszaszerezték a vevők bizalmát... -
Bibby
addikt
válasz
AMD Power #134 üzenetére
''Jön majd...'' Ez meg már van. Innentől kár bármit is mondani. Hiába jön a k850i, hiszen azután jön majd egy 10Mpixeles nokia. Stb.
Bog panaszát sem értem, hogy úgy reklámozzák ez mindent helyettesít. Miért hogy reklámozzák, úgy hogy hááát, nem lett rossz amit csináltunk, de nem is túl jó?A marketing nem ilyen.
-
Bdanyy
addikt
De elég vicces hogy eddig 1 perc votl a diktafon,mindenki panaszkodott,de most már a 60 perc a baj.
-
ByB
addikt
-
Bdanyy
addikt
[link]
Remélem nem bunkóság másik tesztet belinkelni,de itt meg kifejezetten dicsérték az összerkási minőséget
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Azt megígérem ha lesz nálunk N95 akkor azonnal jelzem majd a topicban!
-
(Kolombusz)
veterán
Nálunk Miskolcon igazi telókat tesznek, de csak a csóróbb kategóriából, úgy 60-70k-s árig lehet őket végigfogdosni, a komolyabb telcsik vitrinben vannak.
Nem is bánom, ha érdekel, akkor úgyis megkérem, hogy nyissák ki, a sok inkább nem irom le ki, úgyis tudjátok kiknek szokása végigfogdosni az összes telefont, meg x360-nal jáccani, stb... kezében sajnálnám a srága cuccokat. -
bepe79
addikt
Voltam megkukkantani eloben az N95-ot. A 4U-nal volt kirakva, de csak makett sajna, amilyen odahaza az MM-ben van a Westendben.Nekem tetszik, szepre sikeredett. Az O2-nel is jartam, ott viszont olyan keszulekek is voltak, amikkel otthon meg nem talalkoztam. Pl.: BlackBerry, meg O2 XDA. Az a baj, hogy mire lemenne az ara, jonnek sokkal jobb keszulekek, Samsungok 5MP-es kameraval, kristalytiszta kepekkel, es szerintem azokba is hamarosan belekerul a GPS.
-
Zoltanfi
senior tag
A Nokia 7710-ben egész jól megoldották a symbiant érintőkijelzősen UIQ nélkül is. Szerintem ez nem fog problémát okozni. Egyenlőre én jobbnak látom a kényelmes gombokkal való kezelést. Majd ha 800×480-on fogok netezni a telóval, akkor kelleni fog az érintőkijelző..
Mindenesetre ennek a mobilos gps-nek még tényleg fejlődnie kell, kiváncsi vagyok mit hoz a jövő ezügyben. -
Bdanyy
addikt
Viszont ha kb 2 hét múlva tudok venni egyet németországban,akkor az ottani nokia garancia itt is érvéynes nem?
-
Bdanyy
addikt
Kinyitva pl kényelmesen lehet vele játszani,hogyha megoldják,hogy lehessen használni ott is a gombokat
Ha a számgombok vannak kinyitva,nem volt kicsit oylan érzés,mintha ki akarna esni a kezedből? Olyan 6280 as érzés
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
Két komment:
- iGO nem azért nem készül Symbianra, mert a felhasználóknak nem kéne. Hanem mert nem üzleti érdek. Egy Mio, egy MyGuide felkeresi a navngo-t és fizet azért, hogy iGO-t használhasson a termékeiben. Amik mind Win alapúak. A Nokia nem keresi fel ilyennel az iGO gyártóját, meg akarják oldani házon belül. De mire kapható lesz a 6110N, addigra piacon az iGO 8, ami a jelek szerint szarrá fog verni bármi mást.
- Az ASUS nálam letette a névjegyét a P525-tel. Remélem a jövőben is hozzák ezt a szintet, akkor még a HTC tökét is el fogják tudni kapni.
A jövő viszont még kérdéses. Most már 50k-ért kapsz PNA-t, amit egyébként sem hurcolászol magaddal, bent van a kocsiban és kész. Full kelet-európa térképpel, ami PC-ről frissíthető. Ha ezeknek tovább csökken az áruk, akkor én inkább így navigálnék, minthogy a telefonommal szórakozzak (autós tartó, rá kellene kötni a kihangosítóra is, etc), de ha valaki megoldja ezt a színvonalat és egyszerűséget mobilban, akkor jöhet. De ehhez mondjuk alapból nem ártana egy touchscreen. A Symbian érintképernyős változata viszont jelenleg a UIQ, amit véletlenül a Sony Ericsson birtokol. -
gorlin
őstag
Én is remélem minnél előbb lép az IGO,hiszen itt magyarországon nekünk ez lenne a legjobb,de sajnos még nem láttam erre vonatkozó híreket.
Úgy gondolom hogy a jövő két dologban van:
-Gyári beépített autó navigáció,ami 2-3 éven belül bőven megfizethető lesz.
-A másik pedig a mobiltelefonba épített navigáció.
A PDA egy átmeneti öszvér megoldás ha csak a navigációt nézzük.
Amúgy jó pár dologra jó még,de annyit nem tud mint egy laptop(kijelző méret stb) ,és nem sokkal tud többet mint ez a nokia N95.
És itt azért a Nokiának annyi előnye van hogy már x éve telefonokat gyárt,szemben az asussal ami bár nem rossz de idő kell amíg kiforja magát.
Én nem vagyok Nokia párti,sőt várom hogy másik gyártó is lépjen GPS terén ,de eddig csak ők léptek.
Gyerekcipőben van még nagyon a dolog. -
tuskooo
addikt
válasz
Sunyi Sanyi #44 üzenetére
A diktafonproblémát simán megoldod külső progival, az üzemidő meg a tudás ára
-
-
AS
félisten
5 megapixels sharp ami sajna nem kaphato EU-ba már jobb képet készit. és már 1 éves lasan.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Bocs. Adott két platform. Az egyiket a Nokia nyomja, a másikat mindenki más. Utóbbira készült egy remek navigációs szoftver. A Nokia nem tudta ezt utolérni a saját platformján. Ennyi. (Egyébként a Tomtom is létezik Symbainra)
Ha talán nem akarnák ezt okvetlenül házon belül megoldani, akkor kooperálhatnának az iGO-val, hogy készüljön el a Symbian verzió is.
Nekem (és gyanítom nem csak én vagyok így ezzel) egyelőre egy AiO készülékben fontosabb a navi, mint a kamera. Ezért - ha ilyen cuccot akarnék beszerezni - nálam mondjuk alapból a Windows Mobile jöhetne csak szóba. És még egy kicsit több variáció közül is válogathatok, mint egy szem N95. Elég csak átpörgetnem a HTC palettáját, de támad az i-mate is, nem is beszélve a HP-ről és az ETEN-ről (gloofish), vagy az egészen kitűnőnek ígérkező ASUS cuccokról. -
gorlin
őstag
Én nem nagyon értem mi ez a nagy IGO-zás?
Amit a nokia ad 1000 szer jobb mint az IGO!!!
És miért?Mert csak ez van erre a platformra jelenleg.
Ha majd lesz IGO N95-re akkor lehet mondani hogy hujjdejó.Addig teljesen felesleges összehasonlítani.
Mivel az Igo-t a nagy többség PDA-hoz használja(illetve elenyészően PDA+telefon kombóra)
Véleményem szerint a PDA autós naviációra a legjobb.Lehet sétálva is navigálni,de elég kényelmetlen,+ az ember nem viszi magával mindenhova mert ahhoz elég nagy hogy ''észrevétlenül'' elférjen a zsebemben úgy hogy nem tavar.
Ellenben a telefonnal amit majdnem mindíg magával hord az ember.
Teljesen más kategória.
Én is elsimerem hogy az IGO az eddigi általam használt legjobb navigációs szoftver,
de CSAK PDA-ra.Mivel más platformra még nem készűlt el!
[Szerkesztve] -
mryocee
csendes tag
hmm, a képeken lagalább élénkek a színek, részlet zéró, de az legalább élénk
a többségnek nem is kell szerintem több, mivel aki kiad cca 200k+ ot egy mobilért, annak szerintem van otthon egy nomrális fényképelője is -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
(Kolombusz) #124 üzenetére
Inkább teszteket írok, itt nem kell hazudni
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ez oké.
De mondjuk ha dél-pestről megyek a jános hegyre, akkor ne akarjon már levinni a rakpartra, aztán át a moszkva téren. Hanem nyomjon végig a karolina-bah csomópont-istenhegyi úton, ahogyan az iGO.
Ha meg vidékre megyek, akkor a szoftvert kiröhögöm a 40%-os hazai lefedettséggel, szemben az iGO 9x%-os lefedettségével.
De egyébként legyen igazad, megvárnám a hazai navigációt (a véglegest), aztán melléültetem egy 50k-s autós navinak és lássuk, hogy ki nyer.
(Egyébként az iGO nálam remekül keresztültervez a József Attila ltp-en és a Wekerlén a Határ út helyett, áldom is érte.) -
mryocee
csendes tag
Helló, apró hozzáfűzés:
--naszóval, mindenkki fikulja az optikát, és normális kompakt gépek képeihez hasonlítják, és sírnak, hogy ennyit tud egy Zeiss objektív. Hát ha belegondoltok ennek az érzékelőlapkája és az optikája kb 5-6 mm mély összesen. Ezt a legjobb objektívvel sem tudják normálisra megcsinálni, sajna és nem is éri meg... Nem véletlen, hogy a kompakt kategória gépei most kezdik átlépni a 2 cm-s vastagságot-optika nélkül, optikával ez kb 4-8 cm. Nem véletlenül vastagabbak a normális gépek és kb 180g+-ok.
Telefonnal ne akarj Nemzeti Galériába szánt fotót csinálni...sajna ott még nem tartunk-talán 2-3 év múlvaAddig meg kitartás srácok!
Hát, csak ennyit akartam hozzáfűzni. Sajnos a teszt szerint nagyobb volt a füst, mint a láng...
X-oldalon még a megjelenés előtt kb a legnépszerűbb telefon volt, így érthető részemről a totális ráfeszülés az emberektől -
bepe79
addikt
Mar elnezest, hogy beleugatok, de a navigaciotol sem kell azt varni, hogy Pesten a Hatar ut helyett neked Erzsebeti meg Soroksari egerutakat / mellekutcakat fog ajanlani. Ez csak annak a fejeben fordul meg, akinek iszonyatos elvarasai vannak a GPS-el kapcsolatban is. Nem. Ez nem errol szol. Arrol szol, hogy ha olyan varosba mesz, amit nem ismersz egyaltalan, es bajban vagy, akkor lehet, hogy ki tud huzni a csavabol. En kb. ennyit varnek el tole, es ezt tudja is, csuklobol. Bocsi, de nekem ez a velemenyem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nos, Mr.Mikrobi, azt hiszem, hogy rátapintottál a lényegre. Az elvárások arról szóltak hogy fű, most meg fog feküdni mindenki, mert jön az übertökéletes device, amely pótol mindent, amit hurcolnunk kell és mindenből kicseszett jó minőségű is lesz.
Hát ehhez képest ez csalódás.
Nekem azért könnyű a helyzetem, mert rohadtul nincs szükségem erre a telefonra, soha nem is akartam, hogy legyen egy ilyenem, nem fűztem hozzá nagy reményeket és nem vág földhöz, hogy ha olyan helyeken akar navigálni, ahova épeszű budapesti nem megy be kocsival. Ezért aztán - miután részemről nem voltak különösebb elvárások - használtam 5 napig, hozzászoktam, kicsit meg is szerettem, de közben láttam a hibáit. Leírtam, olvastátok.
Erre mi történt? A fanatikus júzerek fikáznak, hogy fújj, ez biztos bétás, meg majd a magyar verziót, azt igen, azt majd jól összerakják, bizonyára, kizárólag nekünk, mert annyira szerencsétlen kis ország vagyunk, hogy majd direkt ezzel akarnak minket kárpótolni. Meg a kamera is jobb lesz, nyilván, mintha az N93-mal nem ugyanez a műsor ment volna. Talán jobb lesz, egy hangyafasznyival, de ez nem változtat azon, hogy most a zajszűrést igen sajátos módszerekkel oldották meg. És az N93 sem veri azóta szarrá a 3 megapixeles mezőnyt, de még az ''i'' sem.
Lehetséges, hogy az egyetlen olyan modell volt a kezemben, aminek illesztési hibái voltak, és az összes többit légkalapáccsal sem lehet szétszedni. De egy ennyibe kerülő telefonnál jogos az elvárás, hogy egy se legyen ilyen. Beremeg a fedlap, igen. Ha láttam, hogy a meetingen jön SMS (kijelző kivilágosdik), akkor kicsit megemeltem a telefont, hogy leszorítsam a fedlapot, így nem volt rezonancia. Hozzászoktam, hogy ilyen.
Totál érthetetlen marad, hogy mi a frásznak lehet lefelé is elcsúsztatni, semmi értelme. Nem ad plusz funkciót. De biztos sokba került. A GPS kapcsán is egyetértek az előttem szólóval, van nekünk fasza iGO szoftverünk, ahhoz képest a nav2go a fasorban sincs, nem csak térképileg (gondolom teleatlas ez is, ami 40%), hanem megjelenítésben és intelligenciában sem. iGO viszont nincs Symbianra (egy ideig nem is lesz), úgyhogy ezzel kell beérni, ha muszáj, akkor persze ezzel is el lehet navigálni, de nehogy már hasraessek tőle.
Ez van. Sorry, ha a lelkébe gázoltam néhány embernek a teszttel, de csak azért, mert annyira várta mindenki, nem fog jobb minősítést kapni. Lehet reménykedni, hogy majd javul, de most ez ilyen. Egyébként természetesen előszedjük még a készüléket, ha kijön az SE 5 megapixeles telefonja is, akkor az LG KG920-szal már lehet hármas összehasonlítót csinálni, ha pedig végre lesz magyar navi is benne, akkor mellé lehet ültetni egy Mionak, egy Garminnak és egy Tomtomnak. -
bepe79
addikt
En holnap veszek szemugyre egy N95-ot, es kiprobalgatom: bemegyek holnap az O2-hoz (a kirakatukban mar lattam az N95 reklamjat), es megprobalom megfuzni a kiscsajt, hogy had fogdoshassam meg (marmint a telefont
). Nehezito korulmeny, hogy mindezt angolul kell majd megtennem itt kint, de hat ez vele jar.
Ha sikerul, beszamolok nektek!
-
Mikrobi
csendes tag
Két éves múlttal miért vagyok még mindig újonc? Mert csak abba szólok bele, ami érdekel? És ott se 5 hsz-ben fogalmazom meg, hanem alaposan összeszedem, amit mondani akarok? Na mindegy, jó nekem újoncként is.
-
Mikrobi
csendes tag
Érdekes a teszt. A bevezetőben azt írod, Bog, hogy túlzottak voltak az elvárások. Ehhez képest egyáltalán nem húzod le. Viszont a fórumozók nagyon ki vannak ábrándulva. A másik topicban mindenki elvonási tüneteket produkált, itt meg a kutyának se kell. Egyébként nekem sem
Amit én súlyos hiányosságnak tartok, az a kamera képessége. Senki nem írta, de a fényképek minősége nemcsak a Mpx-számtól, az optikától és a szoftvertől függ, de a képérzékelő lapka méretétől is. Ha az kisebb, zajosabb lesz a kép. Ilyenkor szoftverrel mosnak rajta valamennyit, ettől meg életlen és színhibás lesz a kép. Szóval ha szar a CCD (bocs, itt csak CMOS áramkör), szar lesz a kép, akármilyen a szoftver. Viszont legalább a szoftveres kép-''feljavítás''-t kikapcsolhatóvá tehetnék. Gimppel jobban lehet kezelni a képzajt.
A GPS-hez adott térképek biztos nem olyan szarok, de ha van nekünk egy ilyen überfrankó hazai GPS-szoftverünk és térképünk, mint az iGo, akkor legyünk rá büszkék és azt használjuk.
Véleményem szerint az vegye meg a készüléket, akinek csak hobbiszinten kell a GPS is, meg a fényképezőgép is. Nekem mindenképpen kell egy GPS-vevő, úgyhogy a telefonomat most nem cserélem le, de lehet, hogy később épp egy N95-ösre fogom lecserélni. Igen, nekem jobban megéri két eszközt, sőt a fényképezőgéppel együtt 3-at vinni a zsebeimben. Kár, hogy Mr. Needle-nél kifogytak a nagyzsebes nadrágok;-)
És az akkumulátor, hát igen, ennyi funkcióhoz kicsi. De nem lehet nagyobbat tenni bele, mert így is túl nagy az egész. Melyik ujjamat harapjam meg? Várjuk az üzemanyagcellás telefonokat. Na és az érintőkijelzőt, legalább a webböngészéshez és a GPS-hez.
Na jó, azért ingyen elfogadnám -
kohi
tag
Tényleg miért nem csináltok iylen értékelést ? Jó tudom van a tetszett meg az ajánott
meg a nem ajánlott is
De azért naa , vagy akkor iylen mini szavazást
-
czipaocsi
aktív tag
lehet h elég, de nem 200.000-ért...., egyébként nem tudom mennyi egy térkép memória igénye, de egy Európa térkép is ráfér?, tudtommal olyat adnak hozzá, bár lehet h tévedek
a kezelőfelület lehet h jobb lesz, de abba a ''kétszázba'' egy jó füles is beleférne
de lehet h nekem túl nagyok az igényeim -
czipaocsi
aktív tag
kamera: hiába a Carl Zeiss, ha nem tudnak mögé szoftot írni, ami kezelje azt, idővel talán javul a helyzet, erős hármas
GPS: egy európai verzió azért biztos jobb lesz, négyes alá
mechanika: lehet egyedi hiba is, bár láttunk már ''érdekes'' slide-oka Nokiáéktól, kár lenne érte, ha ilyen ''apróságokra'' nem figyeltek volna oda egy fullos telónál, kettes
teló ez egyáltalán?, a teszt alapján egy feladatát nem tudta normálisan végezni, ez pedig a telefonálás, többször is lefagyott közben.....ezvicc,pláne egy 200.000 HUF-os Nokiától nagy blama, egyes
adatkommunikáció az téleg kiváló, csillagos ötös
egy nagy flashmemória elfért volna benne, ha jól értem jár hozzá egy memkari, amin viszont a térkép van rajta, ezt megoldhatták volna belső memóriával is, manapság már nem olyan bonyolult ezt megoldani, pláne ebben az árkategóriában, kettes
zene: sajnos a teszt nem részletezte annyira, lehet ogy egy külön fülessel hozza mondjuk egy W950 szintjét?? valszeg nem, de ha igen, akkor is négyes a kezelőfelület miatt
egyébként fantaasztikus h mekkora tudást préseltek bele, kár h nagy kompromisszumok árán (legalábbis a teszt alapján), ötös (feature-ök tekintetében)
bár valszeg másként néznénk rá, ha csak úgy az orrunk elé dobták volna a kész modellt és nem várta volna fél éve mindenki, mint vmi ''messiást'' (ha már húsvét v mi van)
jó lesz ez, nagyon jó, csak nem ennyiért, mondjuk 30-40 %-kal olcsóbban, bár ez nem fog bekövetkezni, sajnos, ár: kettes
egy zenei tesztre télleg kíváncsi lennék, a teszt többi része remek
ja, átlagpontszámom ötös skálán: 3,1
[Szerkesztve] -
legiaap
félisten
Vélemény:
Kezdeném a kamerával.Nem vagyok tőle elragadtatva.A képek a szélükön elmosódtak.Színvilágba nagyon szép képeket csinál,de ha teljes méretbe megnézi az ember akkor látja az összefolyt színeket.Az emberi arcok nem látszanak.Kérem szépen...
Carl Zeiss optika és ennyit tudna???Érdekes.Szóval nálam a kamera megbukott.
GPS:A teszt alapján itt is többet vártam volna,de ha igaz hogy egy másik szoftal jobb lesz akkor már frankó.
Mechanika és anyagfelhasználás:Megen lötyög a csúszka és azért egy ilyen kategóriájú telótól már elvárnám,hogy jobb anyagból legyen.
A telefon adatkomunikációja előtt fejet hajtok.Na az nem semmi.
De így összességében nem ér meg ilyen sk pénzt és ahogy a Nokiát ismerem nem igen fog ennek esni az ára.
Nálam tizes skálán olyan 7-eset kapna ez a teló.
[Szerkesztve] -
Bdanyy
addikt
Amúőgy úgy olvastam,hogy a billentyűzetnél van a gps,ezért jobb hogy ki van nyitva közben
-
Misi 007
őstag
Hát igen nagyon bejön ez a teló ha lentebb megy az ára be is fektetek egyre!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest