- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
válasz
Atombalu #3362 üzenetére
Ki probáltam én is, tényleg müködik, fejleg fotoztam, ugyanugy megmutatta, de a galériába megnézve már helyre volt állitva a kép mintha nem is fejleg csináltam volna, hogy mik ki nem derülnek... Egyre jobban kezd tetszeni az n95-öm (most hogy szép fekete) már csak a zseblámpa funkcio hiányzik meg a BT távirányito (na meg a tripla üzemidö). Mostanában minden nap dob egy resetet és a hangszorok kezdtek recsegni, gondolom vaspor rakodott a membránra, ugyhogy meg kell probáljam azokat is szetszedni
-
MorpheusHUN
csendes tag
válasz
Atombalu #3276 üzenetére
Hát én is várom, de ha nincs külön partícionálva a rendszer memória a flash memóriától, akkor tuti nem veszem meg. Sőt ha külön van akkor is érdekes a dolog, mert ha a telefon elromlik, a szervízbe beviszed, ott nem nincs garancia az adatokra. Viszont a sima N95-nél kiveheted a kártyát, és azt nem küldöd be.
Egyébként is a leggyorsabb kapcsolat az usb2.0, nem kevés idő rápakolni 8 giga cuccot, ellentétben egy jó kártyaolvasóval. -
-
válasz
Atombalu #3119 üzenetére
azzal kapcsolatban vannak fenntartásaim, de majd meglátjuk...
az n95 alig jelent meg a szolgáltatómnál, már küldték is soron kívül!
az újdonságocskával nem fogom így elkapkodni...
(bár az n95 nem okozott eddig csalódás; 4 hónap után sem kotyog, nem akar szétesni, mint sok - jogosan - panaszkodó emberé...) -
-
wilkyx
tag
válasz
Atombalu #2598 üzenetére
Apukám nem vagy semmi
Nem vagyok az a típus aki évekig képes álmodozni egy tárgyról de mind1(persze bizonyos tárgyak mint egy hemi dodge challenger képeznek kivételt persze). Mindenesetre Te vagy az akinek a fika piszkálása okozza az örömet, ismered a viccet amikor egy családban van egy pesszimista és egy optimista kisgyerek, a pesszimista kap egy nagyon faja villanyvasutat az optimista meg egy halom lócitromot, a pesszimista srác nyöszörög hoyg jaj de et majd tönkremegy meg össze kell rakni meg klüönben sem pont oan mint egy igazi vasút(ha magadra ismersz az nem oan biztos hoyg véletlen
), az optimista srác meg önfeledten és boldogan ül az ajándéka mellett és azt mondja: Nézd papa kaptam egy lovat de elszaladt... Na szóval értsd hoyg mondom rigolyás ás boldogtalan egy vénember leszel pityu, okozzon neked boldogságot mások fikázása meg az általad elérhetetlen dolgok leutálása, igazából különösebben nem izgat hogy mit sikerült átizzadnod ide a pórisaidon de ha neked így jobb akkor ömlengj csak.... Amúgy meg kívánom hogy legyen boldogabb életed...
-
wilkyx
tag
válasz
Atombalu #2589 üzenetére
Te tipikusan az az emberke lehetsz aki max csorgatja a nyálát ien telókra közben meg lízingre vszi a 2110-t is,,,,, Elég szánalmas hoyg egy oan cuccot fikázol ami neked nincs is (és szerintem ha meggörbülnél se lenne), érdekes én is sok mindent olvastam róla mégis ha eltekintünk attól hoyg ha a media módban van az előlap akkor mozog kb vagy 0.1mm-t nekem semmi bajom sincsen vele sőt... Ha nem akarsz se*get csinálni a szádból(pedig elég sok sz*rságot beszélsz) akkor olyant fikázzál amiről személyes tapasztalatod van.. Szerintem igen is jó kis ''teló'' ez remek sok unalom űző funkcióval és nem hiszem hoyg egy gagyi sz*r lenne
-
Quentin Ruby
senior tag
-
-
bepe79
addikt
válasz
Atombalu #2315 üzenetére
Akar a f@sz.m.
A memoriakartya temakorhoz:
[link]
``...Németországban 512-es kártya van a csomagban...``
Ennyit arrol, hogy Europaban sehol nem jar hozza memoriakartya...
(P.S.: mielott lehurrognatok valakit, pls. nezzetek utana a dolgoknak. Ezert jottem ezzel, nem pedig nagyzolasi vagybol...) -
-
creatoro
csendes tag
válasz
Atombalu #2237 üzenetére
egészen az első vágásig a tomtom valódi menüjét látod, amikor megtörtént a vágás akkor egy videószerkesztő programmal készített videót látsz a beépített GPS-ről, amit nyílván úgy csinált meg, hogy megegyezzen a tomtom menüjénel stílusával. a második vágásnál pedig újból a valódi tomtom látható.
-
Gubro
senior tag
válasz
Atombalu #2204 üzenetére
Attól, hogy német oldalon veheted, még nem lesz német gyártmány.
Hidd el, a gyári akku is a távol-keleten készül, ahogyan más gyártóké is. Nem minden gagyi, ami onnan jön.
Minamellett ez egy utángyártott akksi, ami akár gagyi is lehet. Azért ha elromlana a telód, tedd vissza a gyárit, amikor szervizbe viszed, mert ha ezt meglátják benne, könnyen ugorhat a garid. -
válasz
Atombalu #2204 üzenetére
Ezekről a nagy kapacitású akkumulátorokról annyi a véleményem, h. ezt Samsung telefonokkal is eljátszották, aztán kiderült, h. semmit nem ér a nagyobb kapacitás, mert egyrészt nem bírja annyival tovább, mint a gyári, másrészt nem is tartja a készenlétet olyan megbízhatóan, mint a gyári.
-
-
Remittenda
aktív tag
válasz
Atombalu #1959 üzenetére
Nekem nem is esett le - még élőben nem volt időm megnézni - eddig, hogy ilyen kellemes méretei vannak!Valahogy a leírt mm-k nem adják vissza nekem olyan jól a méret érzetét.
Amúgy itt a teszt is a képhez[link]
Atombalu:
Bíztató, hogy már a garis árak is ilyen szépen esnek! -
Bdanyy
addikt
válasz
Atombalu #1747 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel
1-2 napot bír,de én mindig ráteszem töltőre ahol csak tudom,az összes telómmal ezt csinálom
Ha nem tenném fel,akkor lehet már 1 nap után lemerülne,de az a sok nyomkodástól vanNálam a nem S60-as telefonok is lemerültek estére hogyha msneztem vagy neteztem rajtuk sokat
-
Pompi
nagyúr
válasz
Atombalu #1737 üzenetére
''remeljuk 10-nel kevesebb frissitést fognak kiadni ''
Ha szolgáltató lockos telefon akkor tuti kevesebb lesz, sőt örülhettek ha lesz egyáltalán.
Egyébként nem mind1, hogy hány frissítést adnak ki? A lényeg, hogy minden felmerülő bugot javítsanak és addig optimalizálják a cuccot (sebesség, képminőség stb.) amíg csak lehet. -
Takashi
aktív tag
válasz
Atombalu #1216 üzenetére
Anno volt W810i-m, nem volt rossz kis teló. Ha azt nézzük, hogy mindkettőben 950mAh-s aksi van, akkor kicsit persze aggódhatsz, de azért annyira nem kell. Ha nem használod ki a GPS-WiFi-3G funkciókat, akkor nagyon pöpec ennek is a készenléti ideje. Persze ne a W810i-hez akard mérni, mert akkor tényleg nem fogsz tapsikolni örömödben.
-
Balage^
tag
-
s7ry
tag
válasz
Atombalu #1001 üzenetére
Na igen a köv kérdésem az lett volna hogy ''mire fogod használni a netet az N95-ön''
esetleg meg tudod nézni az e-mailjeidet, hogyha nem vagy szgép közelében? Max ezt tudnám elképzelni, viszont erre a célra nem routert kell venni hanem elő kell fizetni ''mobil-netre''
Igy jobban belegondolva nekem nem is kéne net a mobilra, hiszen csengőhangokat/filmet át lehet tölteni szgépről...amuigy is sokat vok szgép közelében, szal e-mailt legalább 1szer meg tudom nézni/nap.. -
Remittenda
aktív tag
válasz
Atombalu #972 üzenetére
Jó lehet egy ismerős fórumtársat látni a pult másik oldalán.
Kicsit olyan lehet, mintha vmi közös titka lenne az embernek a másikkal: ők ketten tudják egymásról, hogy mely nick mögött hol fórumoznak, a többi vevő a boltban meg esetleg azt sem tudja, hogy mi az a mobilarena-fórum. Mókás. -
Zoltanfi
senior tag
válasz
Atombalu #850 üzenetére
Még szerencse, hogy a meleg árnyalat irányába tér el.. Egy-két képnek még jót is tesz ez a kikapcsolhatatlan szépia effekt
Amúgy nem mindíg csinálja, inkább mesterséges fénynél fordul ez elő..
Reméljük, hogy ahogy az N80-nál megoldották az új szoftban, úgy itt is megoldják majd.
De ha véletlenül így marad, akkor azokat a képeket, amin látható a hiba (100-ból 1), PS-al rendberakom 10mp alatt. Van benne gyakorlatom, mert a Canon képeken meg a sárgát kell felhúzni egy kicsit, mert minden kép olyan hideg árnyalatú..
Már úgy raknám helyre a fehéregyensúlyt az N95-el készült fotóimon!
[Szerkesztve] -
Takashi
aktív tag
válasz
Atombalu #823 üzenetére
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy VAN olyan GSM bolt is, ami ad gyári garit. És azokkal a boltokkal azért nincs gond, mivel ha a telefonnal baj van, nem oda kell visszavinned, hanem márkaszervízbe, és nem ők javítják, hanem a telefongyártó képzett szakemberei. Akik nem fognak arra hivatkozni, hogy ''elázott a telefon''. Feltéve, hogy tényleg nem ázott el.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest