- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliboy
tag
válasz
EQMontoya #1261 üzenetére
Ezt most jól megmondtad apuci kedvence! Gratula!
Teljesen más!
Mint írtam egy-két nappal ezelőtt az aksi kezd beállni valami jó szintre.
Ma reggel 7-kor vettem le a töltőről és még most is fullon van, pedig elég sokat beszéltem ma és azért volt mellette egy kis ''nyomkodás'' is.
Ha olyan 3napra beállna az aksi akkor az már elfogadható lenne. Üdv. -
-
Skipqer
tag
válasz
EQMontoya #196 üzenetére
Ez a telefon megint szégyen én már csak röhögök a Nokián
Jajj de jó dolog, hogy több év után sikerült eljutni arra a szintre, hogy 1 perc helyett 60perc lehet a rögzített felvétel, kíváncsi vagyok mikor lehet majd a teljes memória erejéig rögzíteni bármit náluk is... 3-5 év alatt siekrülhet ez is?
Ez a kamera a másik, nem kell ehhez D900 meg K800, sokkal szerényebb modellek is porba alázzák, egyszerűen élvezhetetlenek ezek a képek, persze ha festményről lenne szó, akkor nagyon tuti képek
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest