- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Így van ahogy Viktor0610 is mondja. Ki is szedtem a nem idevaló részeket a hozzászólásaitokból.
-
-
Pompi
nagyúr
Oxygen Phone Manager II for Symbian Phones Business verziója tud importálni ebből-abból, többek közt CSV (tagolt txt file) állományból is vagy Windows címjegyzékből. Ha szerzel egy ilyet és át tudod alakítani a SonyEricssonból jövő adatbázist akkor meg tudod oldani különösebb favágó munka nélkül. Egyébként ahogy kali is írta marad az egyesével meló.
-
Thom!
veterán
Garmin Mobile XT v4.10.20.S60v3
ismeri a belső GPS-t -
különböző gyártók készülékei esetében sajnos nehézkes a telefonkönyv átvitele...
ha az infra és a bt kapcsolat kizárt, akkor elég nehéz dolog lesz...
az n95 másolója is csak másik nokiával hajlandó kapcsolatot létesíteni!
sim kártyán elég pepecs munka lesz átvinni, sőt szinte halálos... főleg ha a korábbi telcsid esetében a készülékben tároltad a számokat - minden névhez több számot + különböző információkat.
a szinkronizáció úgy működik a telcsiben - ha megfelelően beállítod -, hogy a telefonkönyv akár fel is másolható egy adott szerverre, és onnan vissza tudod állítani, ha a telcsiről valamiért eltűnne, sérülne...stb.amikor s700i -> n80 csere volt nálam, egyesével került át minden névjegy bt kapcsolat segítségével, de még az is sokáig tartott; átküld -> ment, átküld -> ment...stb.
n80 -> n95 esetében másoló indít, egy percig sem tartott az egész...
szóval ha nem találsz valami megoldást, akkor lesz néhány órás munkád... -
CS.V.
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este- éjszaka óta én is (majdnem) boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen miniszámitógépnek.
De lenne egy nagy és sürgös problémám:
nemtudom átmenteni a régi telefonombol /SE K800i/ a telefonkönyvet, bár az sms sem lenne rosz ha átkerülne.
Örülnék ha tudnátok ebben segíteni!
A pc suit izével meg nemtudok semmit kezdeni.
Bluetoothon átküldtem a gépre az össz telszámot ami: Whole Phonebook.vcf file
de ezután elakadtam, felraktam az N95-be de ez csak egy ember névjegykártyája és ennyi.
Az N95 meg már nem is hajlandó bt,infra kapcsolatot teremteni a k800i-vel mert azt írja hogy nem kompatibilis.
A segítségteket előre is megköszönöm.
És az a szinkronizálás dolog hogy működik?
Ami viszont nagyon jó hogy egész éjjel a wifis neten lógtam,ez nagyon tetszik benne -
PetyAAA
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Nokia N95-öt, de olyan 110e Ft-nál többet nem nagyon szánnék rá. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e megvenni Gsm boltban (gsmline-nál 110e), vagy inkább vegyek használtat Nokia garival? Pl ha frissitem a szoftot rajta, és meghal a telo vagy valami akkor az mennyire garis problema, és hol mennyire tudnam ervenyesiteni... Mit ajánlotok, hol vegyek? Nekem leginkább egy bontatlan 0 perces teló kellene... Ha GSM boltban.. akkor melyikben? A segítséget előre is köszi!
Üdv. -
KisSaska
csendes tag
Sziasztok
problémám a következö. Nem tudok rádiot halgatni a telomon
mindig azonositot kér, hogy tudom ezt beálitani
és a
nokia GPS szowtver jol müködik kicsiny hazánkban?köszönöm elöre is
-
larex
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Segitséget kérek ahhoz, hogy milyen Nokiátol független Mországon is jól használható navit lehet telepiteni az N95-re.
Nem vagyok egy buherátor, csak az egyszerű megoldásokat tudom megcsinálni.
-
Pompi
nagyúr
A legális függetlenítés előtt (helyett) - ha már nem akarsz otthon babrálni - én a Nokia szervizes frissítést javaslom, garanciális készüléket ingyen frissítenek. És ők nem product code alapján frissítik, hanem felrakják az aktuális legfrissebb verziót.
Ezért szerintem kár is gariztatás előtt otthon "vissza" frissíteni a telefont, ahogy kali írta, mert legálisan is lehet a product code-omtól eltértő szoftver a telefonomon. Én annyit csináltam, hogy szoftver frissítés után vissza írtam az eredeti pc-t.
Sajnos fel kell ilyesmire készülni akármennyire is csúcs modellről van szó, a szolgáltató csak egy ideig fogja támogatni. Pl. a Pannonnál már egy éve nem jelent meg frissítés az N80-hoz, pedig kijött egy pár verzió azóta.
-
ha átírod, de később esetleg garis probléma adódik, akkor vissza az eredeti product code, majd rá az annak megfelelő szoftver, és úgy vissza gariba!
ha olyan hibája van a készüléknek, ami miatt nem mehet vissza az eredeti product code, illetve annak megfelelő valamelyik szoftver, akkor eleve bukta...
mellesleg a pc cseréje amúgy szoftveres dolog, tehát szerintem vissza is tudják ellenőrizni annak a babrálását - ha akarják... -
Thom!
veterán
haramosan
-
Thom!
veterán
-
s7ry
tag
na ma visszakaptam a telót , és le vagyok nyűgözve..slide stabilra meghuzva, hátlap kicserélve, kamera mostmár állandóan zöld (sajnos este kaptam meg így nem volt alkalmam tájképeket készíteni még, de szerintem ott se lesz probléma)..egyszóval
-
Thom!
veterán
tízeréves link
.NET Compact Framework 1.0
Hát, ha az iGo-t .NET Compact Framework 1.0-ra írták, akkor akár futhat is rajta. Ha nem, nem -
Bdanyy
addikt
Tettem fel pár mozgásézékelős programot az oldalamra,próbáljátok ki
-
zool1
őstag
Hi!
A 12.... valahanyas szofttal nem működnek rendesen az msn progik. Se a javas, se a symbianos persze 9.2re. Tanusitvanyok letiltva, minden szoftot enged telepíteni beállítás aktiválva. Dátumot is állígattam már minden felé, persze telepítés előtt, de ez sem
segített. Tud valaki ajánlani valami épkézláb im+ msn-t?! esetlegesen egy két telepítési trükkel.Thx
-
Balage^
tag
Tud valaki olyan programot, vagy egyátalán létezik, hogy pl a laptopra rádugom az N95-öt, és annak a wifis cuccát használom hogy becsatlakozzak az otthoni hálózatba laptoppal?
-
nekem v12.0.013 szoft + sandisk 2 gb transflah kari; videó rögzítésekor semmi hiány, és a tiédnél jelentősen gyorsabb a megjelenítés, nagyítás...stb. szerintem próbálj ki másféle karikat, és tapasztald ki, hogy melyikek gyorsabbak a tiédnél, mert szerintem a pqi a hibás a lassúságért...
-
ricsik
őstag
Olyat tapasztaltatok már, hogy elkezdem felvenni a videót kártyára, számolja az eltelt időt, de mikor visszanézem, akkor az elsó kb 20 sec hiányzik?
Ha több kép van a memóriakártyán, akkor van mikor képenként 5-30 sec, mire megjelenik a kis kép, ha kinagyítom, akkor az élesítés is sokáig tart.Olyan, mintha a kártyát 10byte-seccel olvasná
Szoft a legújabb, PQI 1GB a kártya.Szoft, vagy kari hiba?
Milyen karit érdemes bele venni? Ami gyors?
Egyáltalán mennyire gyors maga a telefon memó kezelése?köszi
-
LEFTHORSE1
őstag
Nem ugy értettem hogy nagy hiba, csak mostanság kezdtem használni egy modolt Opera Minit amelyben beállithato az oldal betöltése utáni vibra jelzés, és azt hittem hogy kezdett bugolni, persze 1 perc alatt rájöttem hogy a töltés miatt van. Amugy hasznos funkcio mert késö esti netezésnél ébren tud tartani...
-
-
-
blueMerle
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #3443 üzenetére
Ez minden telónál így van
Kiegészítés by Viktor0610: Jó, akkor a Sharp az kivétel
-
válasz
ez szerintem minden értelmes telcsi esetében igaz...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Mekkora hiba
Gondolom sokan hordják a ruházatukban a telefont töltés közben. Vagy milyen jó lenne ha az autós tartóban elkezdene rezegni.
-
LEFTHORSE1
őstag
Azt tudtátok hogy töltés közben nem müködik a vibra jelzés?
-
^Boss
őstag
akinek kellene ujonnan ilyen telo, 100ropiert tudnek egyet hozni, probagari a helyszinen (korlatlan idomennyiseg rendelkezesre all), dobozos, fuggetlen
-
Balage^
tag
Nekem is befuccsolt a headset, nem működött rajta a távirányító. Bementem és szó nélkül adtak egy újat, meg se nézték.
Lehet nem először fordúlt elő?
-
s7ry
tag
-
Bdanyy
addikt
2-szer bedöglött a kijelző,kétszer a billentyűzet,és a gyári távirányító a headsethez sosem működött amióta megvan
s7ry
én már hallottam ilyen hibáról,ott akkor kicserélték a telefont azt hiszem,bár már nem emlékszem.Ez nem létfontosságú hiba,tanulj meg vele élni,nekem egy telefonüzletes mondta,amikor szervizeltetni kellett volna az N70-et
(gyárilag eltört volt a memóriakártyafedő,de csak otthon vettem észre...)
-
s7ry
tag
lol amikor mi bevittük a központba, azt mondták ilyen hibával még ők nem találkoztak
(mármint hogy makró módot kivéve nagyon sokszor kaptam piros keretet) most várhatok 15 napot amiből már 6 vagy 7 lement
-
Bdanyy
addikt
Végre kicserélték újra a telómat
4. alkalommal ment tönkre. Amúgy a pólus centerben lévő ügyfélszolgálatot ajánlom mindenkinek,nagoyn segítőkészek voltak
Most még gyorsan is,2 nap alatt elkészült a teló(bár tudom ez nem rajtuk,hanem a mobil askn múlik).Ráadásl mikor a teló kész lett,már kaptam az smst hogy mehetek érte,a gyári hibás headsetet meg még várják hogy kicseréljék.
-
ezek
tag
ebben igazad van, csak valahol így olvastam, ezért az idézőjelek...
-
ezek
tag
Hmmmm "Nokia N95 mint Wiimote"...
Azt hiszem végre ki fogják használni a giroszkópban rejlő lehetőségeket
-
zool1
őstag
ez a tel nagyon bevált nekem, de hogyha ez így megy tovább veszek egy ífont!!!!!!!!
-
zool1
őstag
nem, mert előtte már fel lett telepítve és futott, ráadásul a programokat dupklikálni szoktam, hogy ilyen ne forduljon elő. de ezt bármilyen symbian 9.1-9.2 re írt progival eljátsza. symbian 7-8ra írt progikal természetesen nem is próbálkoztam. A javas cuccokat, meg röhögve telepíti.
-
zool1
őstag
Hi!
Egy problémám volna, és hátha találkozott már valaki valami hasonlóval. A telómat kb 6 hónapja használom, nagyon bevált nem lötyög, nem kopog szoftveresen is rendben volt. Még az eredeti 10. valahanyas szoft volt rajta, de működött rendesen. Kb ez hónapja akarok feltetepíteni egy progit, és a tel azt írja ki hogy sérült fájl. Memkártyát leformáztam megint felmásoltam, ugyanazt írja ki. A telmemóriára is felmásoltam ott is ugyan az a tünet. Káértem kölcsön egy másik memóriakártyát , ott is ugyan azt a híbát generálta. Most átesett egy szoft frissítésen (v 12.0.013 19-06-07 RM159)és még mindig ugyanaz a hiba. SÉRÜLT FÁJL!!!!!!! Ötlet?!
Thx.
-
s7ry
tag
válasz
Mazka05 #3419 üzenetére
Szia, üdvözlünk
mennyi volt a 4 gigás, ill hol vetted? sztem 8 g már sok 2 viszont kevés, 4 tökéletes
kérdésedre válaszolva 1. normál módban jobb képeket csinál, mint lágyon
2. van ott egy egyéni beállítás, amibe megszabhatod hogy miként történjen a fotózás, beállithatsz mindent neki, viszont ahhoz hogy aktiváld, be kell menned a 2. menübe és ott ki kell választanod, hogy egyéni mód, ami nem hiszem hogy egyszerűbb lenne mint lemenni az élességhez és átállítani. -
Anthony28
őstag
válasz
Quentin Ruby #3418 üzenetére
Sztem a beszélgetést nem lehet felvenni.max csak úgy ha telepítesz valami voice recorder progit.Asszem a UiQ se (P990i) és a symbian se tud beszélgetést felvenni, a symbian annyival jobb hogy vannak külön erre fejlesztett progik.Többek között nekem is ezért ér fülig a szám amikor az S40 3rd edition ebben a kis apróságban is remekel.
-
LEFTHORSE1
őstag
Áprilisan volt a 10... szoft, juniusban volt a 11... és julius közepe ota a 12.0.013 azota nem tudok ujjabrol (nekem ez van) az egyetlen nagy bajom a netezés : az utolso betöltésnél elindul egy vissza számlálás (ez nem látszik sehol) ha 5-10 perc múlva egy más oldalra akarok lépni csak egy stop és ujbolprobálkozással lehet lépni, ha pedig egy oráig nem nyulok hozzá akkor csak egy böngészöböl kilépés-visszalépés segit
-
Mazka05
őstag
Sziasztok!
Nah én is beszáltam a kluba. Kaptam egy N95öt. Vettem már bele 4gigás Nokia kártyát. Így már egész jó.De van egy kis problémám hogyha kinyitom a főkamerát,akkor az alapból 5mp van állítva és az élesség normálra, mivel hogy lágy éleségen jobb képeket csinál arra állítom, de nincsen kedvem ezt minden egyes képnél beállítani,hanem csak egyszer szeretném van erre valami módszer?! a Másik hogy jelenleg: V 11.0.026 17-04-07 softver van rajta. Van ennél már gondolom újabb is. Az miben más?! És milyen gyakran dobnak ki hozzá új softvert?!
-
Quentin Ruby
senior tag
Valaki egy infóval megdobhatna a következő szituval kapcsolatban.
Van egy-két hívás amit fel szeretnék venni. Na most a kézikönyvben az van, hogy megy a hívás lépjünk ide meg ide és mehet a felvétel.Nincs arra mód, hogy automatice be tudjam ezt kapcsolni, mikor a hívás elindul? Ugyanis az, hogy hivás előtt elindítom, és utána tárcsázom nem megy. Rögtön leállítja a felvételt mikor kilépek arra az interfészre ahol tárcsázom. Nincs valami gyorsgomb funkció ahol ezt elő lehetne csalogatni felvétel közben?A felvételek azért készülnének, mert naponta ezer emberrel beszélek, és sokszor nem tudom felírni rögtön és így elvésznek az adatok.Csak a jogi tisztaság miatt közlöm ezt a tényt... -
Anthony28
őstag
Hát mostanában nem állnak a helyzet magaslatán.
Felhívtam őket 2,5->3,5 jack átalakító miatt.Azt mondták persze persze van minden Nokia boltban 1-2k az ára.Elmentem majd benyögték hogy 4k.Ezzel nem is lett volna gond de semmi aranyozott vég, full kajlinak tünt, Nokia logóval.
Nem is vettem meg.
-
Gino20
őstag
Sziasztok
Olyat hallottam, hogy a garanciás N95-ön a csúszkát a nokia fél évente megcsinálja.
Ez igaz? -
Anthony28
őstag
válasz
Viktor0610 #3411 üzenetére
A Slide-é jobb.
De az N95 mechanikájával sem volt semmi gondom.1 dologba tudtam csak belekötni, hogy a műanyag recsegett ropogott,anyagminőségben gyenguska egy csúcskategóriás telóhoz.De a mechanikával nem volt bajom.
-
-
Anthony28
őstag
Mind a Slide-nak mind az N95-nek a mostani telók közül a legprofibb a mechanikája.
talán egy kicsit precízebbnek érzem a Slide-ot bár lehet hogy az acél ház játszik benne szerepet.Lötyög?Nekem az N95 se lötyögött, és a Slide se.Az 1mm holtjátékról beszélsz az minden kinyitható, szétcsúsztatható telónál megvan.Precíz mechanikánál kevésbé.Külső behatásoktól nőhet a holtjáték ez ellen nem lehet mit csinálni nincs olyan anyag ami nem kopik.Kinyitod esetleg 1x 2x megfeszül, vagy sokszor ki be nyitogatod ill. durvábban kezeled a ki-be nyitogatást.
-
Carpio
tag
Van olyan teló, amely beépített GPS-t tartalmaz és a Mio-t is kezeli SD kártyán?
-
s7ry
tag
válasz
Anthony28 #3405 üzenetére
szervizben mondtak ma egy érdekes dolgot...hogy a slide azért lötyög egy picit, mert ha stabil lenne, akkor gondok lennének a telóval, mert elgörbülne benne a sín, vagy nehézkes lenne kinyitni 2oldalra, ezért nem húzzák meg mert az több gondot okoz mint amennyit megold, és hogy ez minden N95nél ilyen, a szakemberek döntöttek így hogy ígyhagyják.
vélemények? -
Anthony28
őstag
Egyszerűen.
Nekem nagyon bejött az N95.Nem is nagyon akartam eladni, de sokat kínáltak érte így eladtam.Nem arról van szó hogy most hogy vettem egy slide-ot ez a jó az N95 meg xar.Csupán annyi hogy lehet a Slide nem okostelefon és az összehasonlítás ezért nem mérvadó viszont ez nem egy mobilaréna tesztoldal.Csak annyit mondtam hogy aki eladja az N95-öt az magasra teszi a lécet a következő telefonjánál és ilyen telefon ritka mint a fehér holló.
-
Anthony28
őstag
Ja ja!
Nem akartam új EU garis N95-ért 116k-t adni.A magyar garis meg 130k.Így spóroltam egy kicsit, sztem rosszabbil sem jártam minőségben! Hibátlan telefon a Slide, bár ebből még nem létezik magyar garis pedig a dobozán made in hungary van.Aki cserélni akar ezt a cserét nem fogja megbánni.Talán ezt az 1 cserét nem...a többi teló fényévekkel le van maradva az N95 mögött.
-
Anthony28
őstag
Vettem tegnap egy 6500 Slide-ot...nagyon jónak tünik 1 nap után!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia jelenlegi csúcsmodellje régóta várt üdvöske a mobiltelefonok világában. Megint túlzottak voltak az elvárások.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest