- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
(An)Dante
őstag
Persze, nem az a baj, hogy külön mappában van, hanem az, hogy nem túl logikusan. A kártyán van egy mappa előre telepített cuccokkal, azon belül újra képek, hangok, zenék mappa, és ott találod meg. Ezzel csak az a baj, hogy egsyzer a telefonodon is van ilyen képek, hangos, stb mappa, aztán a kártyán is van, és ezután a kártyán belül még egy mappában. Nem logikus, mert így a beépített zenelejátszó pl. alapból meg se találja a mellékelt hangokat, hanem külön meg kell vele nyitni a mappát. Egy értelmes emberkének ezzel nincs is sok baj, de legtöbb gyártó kínosan ügyel arra, hogy az előre telepített tartalmak kal azonnal domborítani tudjon a készülék.
A sok újraindulás engem is iszonyat zavart. Amikor kihúztam a fülest minden elsötétedett és se kép, se hang egy darabig. Erősen meglepődtem. Már aggódtam, hogy sokba lesz nekem a teszt.. -
(An)Dante
őstag
1) HTML böngésző van benne, emrt az xHTML nem kezeli a kereteket
2) Szokás kérdése, számomra nem logikus, hogy az előre telepített csengőhangok zöme a kártyát egy mélyen elrejtett könyvtárban található.
3) Nem a Pop-Port csatlakozóval van gond, csupán azzal hogy egyszerűen nem lehet beletuszkolni, annyira feszül. És az eléggé gázos dolog, hogy amikor kihúzod a fejhallgatót a teló újraindul!
4) A szellős megjelenés jó, de a kis méretű karakterek igen kényelmetlenné teszik a használatot. Idősebbek egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a készülékkel, mert ezeket a légypiszkokat nem lehetett elolvasni. pedig anno pont azért vették a Nokiákat, mert szép nagy, jól olvasható fontokat használt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest