Új hozzászólás Aktív témák
-
(An)Dante
őstag
A listára 100 felett van, de a GSM üzletek 80 körül kínálják. Volt már jópár pop portos teló a kezemben és ilyen hibát még nem tapasztaltam. (Fordítva nem megy bele, a tesztben azt akartam érzékeltetni, hogy normál állásban is ugyanúgy akad mintha fordítva próbálnád.)
A szoftverhibák mindanddig igen fontosak, amíg nincs rá javítás, és amíg azok a használhatóságot nagymértékben csökkentik. (Márpedig a fagyás és újraindulás erősen csökkenti).) Ha valaki kilométeres vigyorral az arcán vesz egy iylen telót, majd otthon próbálgatja és össze-vissza lefagy neki, igen hamar az arcára fagy a vigyor. Pláne ha belegondolsz, hogy a 80e Ft nem kevés pénz! -
(An)Dante
őstag
Sajnos valóban elég szobjektív lett a teszt, de szerintem a pozitív oldalát is ugyanőgy kiemeltem a telónak. Nehéz volt elvonatkoztatnom attól, hogy egy közel 100.000 forintos készülékbe nem lehet betuszkolni a gyári tartozékot, vagy hogy egy üzlei modell dobálja a hívásokat. Mondhatnám, hogy ez csak az általam testelt darab hibája, de a probléma az, hogy a 9300 is dobálta a konferencia hívásokat. Ugyanez a hiba egyetlen általam tesztelt Samsung vagy SonyEricsson készülékkel sem állt fenn.
-
(An)Dante
őstag
Persze, nem az a baj, hogy külön mappában van, hanem az, hogy nem túl logikusan. A kártyán van egy mappa előre telepített cuccokkal, azon belül újra képek, hangok, zenék mappa, és ott találod meg. Ezzel csak az a baj, hogy egsyzer a telefonodon is van ilyen képek, hangos, stb mappa, aztán a kártyán is van, és ezután a kártyán belül még egy mappában. Nem logikus, mert így a beépített zenelejátszó pl. alapból meg se találja a mellékelt hangokat, hanem külön meg kell vele nyitni a mappát. Egy értelmes emberkének ezzel nincs is sok baj, de legtöbb gyártó kínosan ügyel arra, hogy az előre telepített tartalmak kal azonnal domborítani tudjon a készülék.
A sok újraindulás engem is iszonyat zavart. Amikor kihúztam a fülest minden elsötétedett és se kép, se hang egy darabig. Erősen meglepődtem. Már aggódtam, hogy sokba lesz nekem a teszt.. -
(An)Dante
őstag
Nálam csak a szürke 6233 volt, Bognál volt a fekete is, így a bill kérdésre talán Ő tudna válaszolni.
A 6233 - K800i teszt értelmetlen lenne. Állókép terén egyértelmű a K800i fölénye, ugyanakkor videóban a 6233 nyerne. Az EDGE + 3G átvitel szintén a 6233-at hozná ki győztesnek, de az apró betűs felületet sokan kényelmetlennek érezték a környezetemben, pedig enm a Vakok Intézetében mutogattam.
Sajnos a teszt írásához hozzátartozik, hogy amikor hozzáértem a navigombhoz folyamatosan így nyikorgott így a hideg rázott minden egyes funkció aktiválása után. -
(An)Dante
őstag
1) HTML böngésző van benne, emrt az xHTML nem kezeli a kereteket
2) Szokás kérdése, számomra nem logikus, hogy az előre telepített csengőhangok zöme a kártyát egy mélyen elrejtett könyvtárban található.
3) Nem a Pop-Port csatlakozóval van gond, csupán azzal hogy egyszerűen nem lehet beletuszkolni, annyira feszül. És az eléggé gázos dolog, hogy amikor kihúzod a fejhallgatót a teló újraindul!
4) A szellős megjelenés jó, de a kis méretű karakterek igen kényelmetlenné teszik a használatot. Idősebbek egyszerűen nem tudtak mit kezdeni a készülékkel, mert ezeket a légypiszkokat nem lehetett elolvasni. pedig anno pont azért vették a Nokiákat, mert szép nagy, jól olvasható fontokat használt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest