- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
válasz
Koronás Maki #40 üzenetére
Hakapeszi Maki - Hiszi a Piszi!
A Nokia még mindig a legnagyobb gyártó.
Sőt! Sokan még mindig azonosítják a telefont a Nokiával, mint a láncfűrészt=Stihl-el.
[Szerkesztve] -
Athos07
senior tag
válasz
Koronás Maki #52 üzenetére
Nagy összevisszaságokat hordasz te ide.. a SE volt a gömbölyded? Mesélj nekem a V/Z800i, V600i, M600i, K800i gömbölyűségéről.. vagy a 3310, 6210, 6630, 7610, 3200... ''éles szögletességéről''.. Vagy Te másokra gondoltál? Mi alapján válogattál? Vagy ahogy tetszik, csak valahogy mindenáron bebizonyítsd, hogy a Nokia dizájnt lop?
Nemigen értem, hogy mire megy ki ez, de mesélhetnél nekem a p850-6260, i320-MotoQ, 550SH-TS608 fura hasonlóságairól pl...
Annyira nincs értelme ennek a vitának, hogy ebből tényleg csak rosszul jöhetsz ki.. És a végén úgyis csak ugyanarra lyukadnál ki, hogy te csak a saját preferenciádat igazolgattad. -
Pompi
nagyúr
válasz
Koronás Maki #53 üzenetére
Ennyi erővel az összes hasonló kialakítású (candybar) telefont felsorolhatnánk ide gyártótól függetlenül...
-
Zoltanfi
senior tag
válasz
Koronás Maki #49 üzenetére
A kérdés, hogy melyik volt előbb, szerintem a Nokia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest