- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
(An)Dante #32 üzenetére
- 80.000
- a pop-port alkatrészeket szerintem nem gyártják külön a 6233-hoz, hogy ott xar legyen, én pedig eddig 1x sem találkoztam olyan esettel, hogy a részegységek ne illeszkedtek volna egymásba. Gondolom te is úgy próbáltad, hogy nem egyenesen, hanem kicsit elhajlítva közelítetted az aljzathoz a csatit, és csak azután fordítottad egyenesbe, amikor már félig bent volt... izé, ez így hülyén hangzik, de saját tapasztalat, hogy ha így rakod bele mindig pontosan belemegy. És persze nem mindegy, hogy fordítva próbálgatod-e, vagy a jó irányban.
- a szoft tényleg gáz - de ha a szerencsétlen tulaj 1-2x frissíti tuti eltűnik, manapság már általános és elkerülhetetlen, hogy a gyártók megkönnyítsék a fw-frissítést, mert nincs idejük minden búgot kiírtani a megjelenésig. Ezért fog mostmár végre elterjedni a FOTA. És ha már ígyisúgyis frissíteni kell akkor szerintem nem kéne így kiakadni a szofthibákon... szerintem. -
Zoltanfi
senior tag
válasz
(An)Dante #12 üzenetére
A zenelejátszónak külön csináltam egy mappát ''mp3'' néven és oda másolk minden zenét, amit hallgatni szeretnék a zenelejátszóval. A gyári csengőhangokat simán lehet a galériából, ott egyből berakhatod csengőhangnak, üzenethangnak, ébresztőnek stb.
Ezek a gyári tartalmak amógy is kritikán aluli minőségűek: felfogni nem tudom, hogy egy 640×480-as videót lejátszani tudó készülékre miért raknak fel gyárilag 176×144-es más képarányú, agyontömörített szarokat. -
Athos07
senior tag
Épp ezért nem értem, hogy miért nem a feketét hozta el Bog (hacsak nem azért, mert a feketét ''mások'' csaklizták el
). Szerintem azzal jobban jártatok volna -- mindenben, amit én felsoroltam.
Várom Bog válaszát - hátha megfigyelte a két billentyűzetet.
Egyébként a ''forgókép'' marha jó ötlet - remélem mostantól általános lesz minden tesztnél (de persze azért gyakoroljatok még, mert 1-2 képkocka behomályosodott)
-
Zoltanfi
senior tag
Nekem azért kellett rögtön az első napon egy fájlkezelőt felrakni a 6630-asomra, mert baromira zavart, hogy nem látom normálisan a könyvtárszerkezetet még a fotóknál, csengőhangoknál sem..
Az, hogy a gyári csengőhangok eleve el vannak dugva egy külön mappába, ez két dolog miatt is jó:
-max 1-szer meghallgatom őket, utána nincsenek útban, nem botlok beléjük a saját csengőhangjaim közt böngészve.
-egyben törölhetők..
A sok újraindulás tuti hogy nem normális. Valami baja volt a tesztpéldánynak!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest