- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
István70
tag
Én sem igen értelek én csak a véleményemet írtam le ahogy itt mindenki más! Vagy a nokiákról csak pozitív véleményt szabad? Nem értem... Volt egy rahedli nokiám és nem véletlenül váltottam másra. Sokáig én is csak azért vettem nokiát mert még élt bennem a kép hogy a nokia a legjobb telefon. Sajnos a gyakorlat nem ezt mutatta.
A véleményemet továbbra is fenntartom azzal kapcsolatosan hogy hasonlít az alsó kategóriás SE telókra. CSak jobb az anyagminőség?? Már ezt sem mondhatnám.
Majd ha kijön egy nokia ami normálisan össze van rakva (ami a legfontosabb számomra), összhangban lesz a tudás és a stílus, akkor újra a nokiások táborát gyarapítom majd. Addig nem.
A véleménynyilvánítás szabad, és engem nem befolyásol holmi márkahűk csetepatéja. -
István70
tag
Úgy látom a nokia egyre jobban hajaz az SE formavilágára... Nem tudnak újat kitalálni?
-
István70
tag
Tipikus nokia. No comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest