Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azért nem is gondolkodtam az akksi-időn, mert egy ilyen kicsi akksitól nem vártam többet 2-3 napnál! Volt V3-asom is annak idején, de az sem bírt többet 3 napnál. Ebből indultam ki és ezért tartottam "normálisnak" a tapasztalt üzemidőt. De, ha azt mondjátok, hogy elvileg többet kellene bírnia, akkor már elgondolkodom rajta!
-
kacsyx
aktív tag
Én meg éppen azért vagyok oda érte mert nem kis mütyűrke
Egyébként eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, múlt hét szombaton volt feltöltve utoljára az akksija, de még mindig 3/2-esen van a töltöttségjelző, pedig naponta telefonálok rajta, és zenét is hallgattam kb. 1 órát. Igaz, amíg a zenéket másoltam fel rá, addig a gépről töltötte vissza az akksit, de az nem volt 10 perc sem. Szóval az üzemidő eddig nálam hibátlan. Ami nem tetszik, hogy nagyon könnyen szedi össze a maszatot a telefon. De hát valamit valamiért
Már csak arra kellene rájönnöm, hogyan lehet pc-n levő képeket, videókat a telóra tenni, mert eddig nem sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- E-roller topik
- OpenWRT topic
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest