- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azért nem is gondolkodtam az akksi-időn, mert egy ilyen kicsi akksitól nem vártam többet 2-3 napnál! Volt V3-asom is annak idején, de az sem bírt többet 3 napnál. Ebből indultam ki és ezért tartottam "normálisnak" a tapasztalt üzemidőt. De, ha azt mondjátok, hogy elvileg többet kellene bírnia, akkor már elgondolkodom rajta!
-
kacsyx
aktív tag
Én meg éppen azért vagyok oda érte mert nem kis mütyűrke
Egyébként eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, múlt hét szombaton volt feltöltve utoljára az akksija, de még mindig 3/2-esen van a töltöttségjelző, pedig naponta telefonálok rajta, és zenét is hallgattam kb. 1 órát. Igaz, amíg a zenéket másoltam fel rá, addig a gépről töltötte vissza az akksit, de az nem volt 10 perc sem. Szóval az üzemidő eddig nálam hibátlan. Ami nem tetszik, hogy nagyon könnyen szedi össze a maszatot a telefon. De hát valamit valamiért
Már csak arra kellene rájönnöm, hogyan lehet pc-n levő képeket, videókat a telóra tenni, mert eddig nem sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest