- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
papi77
addikt
válasz
ez_meg_emaz #701 üzenetére
Küldtem pü-t
-
dawe666
tag
válasz
ez_meg_emaz #694 üzenetére
nincsmit, ha a V8 mellett döntesz, várunk szeretettel
-
dawe666
tag
válasz
ez_meg_emaz #692 üzenetére
persze, szoftvert frissíthetsz bátran (amúgy ez a garivesztés se tudom mennyire komoly, ha valakinek volt már ebből gondja az jelezhetné!!!) témák felrakására elég sok instrukciót meg leírást tudsz itt is találni a régi postokban, de még a frissítésről is elég sokat beszéltünk. A játékok és java alkalmazások felrakása meg könnyebb lett mint v+on volt, egyszerűen csak fel kell másolnod a .jar fájlt a telefonra, és egy "kattintással" telepítheted is utána a telefonról. ÉS mégegy előny erről eddig még talán szó sem esett, ha feltelepítesz egy java alkalmazást, az eredeti .jar archívum is mentésre kerül, és könnyedén átküldhetsz bármilyen alkalmazást másoknak anélkül, hogy őrizgetned kéne a telepítőcsomagját!! ez nekem egy kellemes pozitivum volt.
kissé más:
akik szintén a 46os szoftvert hazsnálják, azokhoz lenne egy kérdésem, ti tudtok létrehozni mappát a games and apps mappán belül? én mindig mappákba tettem a különböző alkalmazásokat (pl, szótárak, térképek, játékok, stb stb) és most nem tudom, és kezd kicsit elhatalmasodni a mappa tartalma XD és nemhogy létrehozni nem tudok benne, de bele se másolhatok mappát, ez eddig nem így voltnálatok?
kacsyx-nak pedig, háát sajnos ez van, ha pesten vetted akkor valószínűleg nem éri meg emiatt feljönnöd, de szerintem ha feldobod vaterára vagy teszveszre biztos akad akinek jó lesz, egyre több nokia jön ki microUSBvel, azért ebből még vissza tudsz nyerni valamennyit
-
dawe666
tag
válasz
ez_meg_emaz #689 üzenetére
nincs vele gond, függőség megmarad akármilyen szoftvert raksz fel, de felenged bármit, nincs korlátozva, ellenben a garidnak vége amint szoftveresen hozzányúlsz a telefonhoz. Hack alatt, meg szintén szoftveres módosításra gondolsz ha jól sejtem, az pedig szintúgy nem akadály, csak ugyanúgy garivesztés terhe mellett
de túl sok moddolt lehetőségünk még úgy sincs, bár remélem a nemrégiben elért áttörés vezethet végre pár új dologhoz
-
dawe666
tag
válasz
ez_meg_emaz #686 üzenetére
úgy tudom ilyen funkció nincs a V8ban, én nem találkoztam vele több mint egy év alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest