- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ez_meg_emaz
őstag
Akkor ez lehet hogy csak SE-ben van.
Mitha samuban is lenne. De samubol csak innov8 tetszik, azt meg fentebb írt okok miatt nem.
Van vmi hátránya a függö v8-aknak (Pl frissítés, hackelés terén)? Mert amikor n95-röl olvasgattam ott jobban járt az akinek független teloja volt. Frissítések nem mentek fel a függökre, vagyis azokra külön adtak ki régiók szerint.
-
ez_meg_emaz
őstag
Na hali.
Lehet pár hónap mulva benevezek rá én is. Elöször okostelot néztem ki, de 80k-t inkább nikon d40-re költök. Már rég kinéztem magamnak v8-at. Asszem anno még bwoay-al is beszélgettünk erről.A koros v3-ast szeretném lecserélni vmi olcso telora ami ha kicsit többet tud az se baj. Aztán láttam hogy elöfizetéssel csak 10k a v8.
Lestem v9-et is az majd 2x annyi. Nemigazán éri meg a felárat a v9 mi?
Én egy honap alatt beszélek kb össz másfél, max 2 órát szal nekem nem merülne 1 nap alatt. v3 is 5-6 napig bírja. Amugy ez az egyik oka amiért nem okostelot veszek, mert ha nyüstölöm akár 5-6 óra alatt is kifulladhat.
Viszont van egy funkcio ami több teloban is benne van(legalábbis SE-nél van, remélem nem márkafüggö). Mégpedig az hogy betudom állítani hogy pl 14h-kor váltson át hangos profilra a telo. Reggel 8kor meg váltson vissza rezgőre. Ilyesmi van a v8-ban? Elég feledékeny vagyok és nekem nagyon jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest