Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz bot1978 #6141 üzenetére

Megállítottam ezt az újrainicializálós tesztet, (aminek indításakor semmi nem figyelmeztet, hogy akár hetekig is tarthat)
    Szabályosan kiléptem a Sentinelből, de a program bezárása után a Windows lemezkezelőben már nem lehetett a lemezt inicializálni. (de még látta) Kikapcsoltam a gépet, kiszereltem, behoztam magammal, hogy akkor majd itt a melóhelyen hagyom menni hetekig a Sentinelt (ha már voltam olyan hülye, hogy elindítottam.) Aha, semmilyen gép nem látja a HDD-t még a BIOS-ban sem.

Előtte semmi jele nem volt a HDD hibájának, csak a Sentinel miatt kezdtem vele foglalkozni. Több mint 2,5TB-ot mentettem le róla gond nélkül közvetlem az újrainicializálás előtt. Szóval :U ez a program sérült lemez kinyírására mindenképpen ajánlott.

De komolyan azért egy sort megérne a popup ablakban, hogy öreg nem csak minden adat el fog veszni, de ez hetekig is tarthat biztos vagy benne, hogy itt ezen a helyen ezt el akarod indítani, mert ha megszakítod a folyamatot nem ezt az állapotot kapod vissza ami jelentheti a lemez végleges elvesztését is...

Jobb lenne, mint utólag mosakodni, hogy úgy is tönkrement volna... több mint másfél éve volt 12%-on Sentinel szerint. Nem romlott. Mialatt lementettem lement 9%-ra. Gyenge szektorok száma emelkedett. Sérült volt már, renden van, csak... lehet hogy attól még évekig jó lett volna torrentezni, ha ezzel a teszttel nem nyírom ki, hanem inkább teszek rá egy kisebb partíciót.

Szóval valahogy jöjjön már át abból a popup üzenetből a lényeg. Úgy értem a standard minden adat el fog veszni üzenet kevés.
    Akkor is elindítottam volna, de legalább olyan helyen, ahol hagyom is végigmenni. :(

Új hozzászólás Aktív témák