- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
válasz
hdsentinel #596 üzenetére
"Az AAM a Feature menüben a Change Acoustic Level paranccsal hívható elő."
Igen, nekem a DOS-os feature toolban ilyen menüpont nem is volt, talán ez volt a gond."De gondolom, ettől még AHCI módban ment a vezérlő"
Nemtom, simán disabledre tettem, nem AHCI-ra, a SATA/IDE paramétert meg RAID/IDE-ről IDE-re tettem, mint teljesen normális, nem raid használatkor.AHCI-t nem választottam ki egyiknél se.
A windowsos HDSentinel felismerte a 320 GBosat, de az AAM támogatás nem volt kipiálva. RAIDről ugye még nincs infó.
Viszont ahogy olvastam a GYIK-ot, ennek megfelelően működni kellett volna, úgyhogy azt hiszem este hazaballagok, és megnézem újra, lehet valamit elírtam ezen a két paraméteren.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A merevlemezek, mint minden más, előbb-utóbb elromlanak. Jó lenne erre időben felkészülni, hogy elkerüljük az adatvesztést.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest