- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Megtudhatna a formozo kozosseg, hogy fenesegesseges hatalmassagossagodnak mi a hobbija amit macintoshal vegez? Designer? Lakasberendezes? Vagy valami hasonlo, a tarsadalmunk mukodesehez feltetlenul szukseges alapveto munkat?
Azert besegitenek kicsit.
A villamosvezeto, vagy a raktarban takarito nenike alapbol nem hasznal integralt vallalatiranyitasi rendszert vagy kozlekedes-jarattervezo programokat
A dolog meg ott kezdodik, hogy, ha egy masfelszazezres PC ellatja ugyanazokat a celfeladatokat, mint amit a masfelmillios mac, akkor Juliska neninek aki a szamlazo programot hasznalja a vallalat nem fog csucsmacet venni... minek?Mac-el ezekszerint csak dolgozni lehet?
Meg filmet nezni/zenethallgatni... ?
-
ThorsHUN
őstag
Nah ott van a magas c.
"nem is probalkozol magyarazattal, mert ezt nem fogom felfogni"
Heh... hat igy ezzel nem is igen vagyok meggyozhetoEszervekkel igen, de a "csak" nem eszerv
Szerintem amirol szol az annyi, hogy aki fan az nem tud objektiv kepet alkotni. Ezert fan.
Ami masnak oriasi hiba, az az o szemeben leredukalodik zavaro, vagy lenyegtelen aprosagga. (A szembekotesrol meg annyit, hogy a fan-nak es nem a mas megoldasokat is ertekelni kepes embernek van bekotve a szemeBagoly mondja?
)
A telefon funkciokkal felvertezett lejatszorol:
Szerintem jol osszerakott, igenyes, de nem keves zavaro aprosaggal rendelkezo keszulek.
Igazabol hasznalat kozben szembesul a juzer ezekkel a dolgokkal... "hoppa pedig ezt a regi nokiam is tudta ez a csucskeszulek meg nem?" Es igy mar zavarobb.Hogy ki mire hasznalja, ki mit hasznal belole... teljesen egyenfuggo. Ha at akarok kuldeni mondjuk kishugomnak valami csengohangot, akkor MMSben kuldom, mert o fehervaron en meg pesten vagyok. Viszont a kepeket a havernak BTn kuldenem... SMSbol ritkan kuld az ember korSMSt, de ha ilyenkor nincs lehetoseg valamilyen modon megoldani a szoveg masolasat az nagyon idegesito tud lenni. Szar, ha egy masik fuleshez vagy szokva es nem tudod azon hallgatni a zeneidet. Kar, hogy nincs meg a lehetoseg (meg ha ki sem hasznalod, ha a lehetoseg megvan mar tobbre ertekeled a kutyut)
Viszont nagyon jo, hogy csak nyomogatod es csinalja amit kell, hogy ossze van rakva, hogy szep, hogy igenyes, hogy szepen szol, hogy tudsz telefonalni az iPododdal...Es alap, hogy ha egy common szamitastechnikai analfabeta juzer megnezi ezt es a HTCt akkor a HTCn azt latja, hogy az egy mini szamitogep amivel lehet telefonalni, ezen meg hogy egy mediaplayer amin lehet telefonalni. SZamitogep vs mediaplayer kezelese... egyertelmuen a mediaplayer nyer. Kezelhetobb. A masiktol megijednek.
-
rumos14
nagyúr
na emellett nem tudok szó nélkül elmenni. a 2005 közepén feltett XP-m _egyszer_ nem fagyott le és nem is gondoltam még az újratelepítésre. Win98-hoz képest ilyen téren baromi sokat fejlődtek. távol áll tőlem az MS védése, de ez sztem tény. közhely, de az XP fagyásokat 99%-ban a szar driverek és nem-MS progik okozzák.
kicsit az iPhone-ra leképezve végülis érthető, hogy nem engedélyezettek a külsős progik, mert ha lefagy vmi ilyen, az lesz a júzer fílingje hogy vazz de szar ez a telefon (úgy egészben), lefagy.
de könyörgöm legalább akkor ilyen certified módszerrel dolgozhatnának. a mindenható apple "bevizsgálja" az adott progit, ha okés, áldását adja rá, lehet telepíteni. ezzel még pénzt is kereshetnének. és ez k.rva komoly érv szokott lenni a cégnél. -
ThorsHUN
őstag
Tenyleg ertelmetlen a vita, mert ugye Kiszel Tundet sem tudod meggyozni arrol, hogy gaz. O meg van gyozodve rola, hogy o qrvajono. Mert egy kis csoport "rajong" erte.
Valahogy igy erzek az almasokkal kapcsolatban is. Es teny, hogy lenezoen beszelnek a tobbi techinkat hasznalorol (hozzatennem, hogy az egesz fejlodese a lenezett kockasinges "mastechnikat" hasznaloktol fugg). Es nem, nem muszaj lenezoen beszelni masokrol. Ha az apple anno aszonta volna, hogy ujradefinialjuk az iPod (ami a mediaplayerek kiralya (allitjak ok)) fogalmat, akkor a fulesen kivul szerintem senki sem kot belejuk. Igy igen.
Divatos szep. Ha mar ezzel foglalkozol akkor nagyon jol tudod, vagy tudnod kellene, hogy amire az egyik azt mondja, hogy "hudeszep" az a masiknak "miezaszar?".
Szubjektiv.
A HTC szep, dizajnos es az apple is. Csak mashogy. Szep a Mitsu Galant is meg a Volvo s80 is csak mashogy. Raadasul ugye itt figyelni kell az egyedi formakra is nem tervezhetsz csak ugy szepre egy dolgot...
(Elrontani azt a szep HTC-t... eh... "hulye almás")
-
moonman
titán
mondjuk, hogy ez praktikus-e vagy talán szép is, arról kár vitatkozni, azért el kell ismerned, hogy nem egy randa téglafon.
engem sem az zavar, ha valaki mac-et használ, ha neki az a jó. csak valahogy mindig felső c-ről beszélnek a többi userről, mert aki pc-zik vagy smartphone-ja van, az egyből szürkeszobás kockásinges (én speciel az vagyok oké), de legalábbis zéró ízlése van. ismerek nem egy olyan rendkívül igényes embert, aki egyszerűen hány az apple dizájntól.
amúgy mindig is Apple jött ezzel a reklámbullshittel, hogy pc=work, mac=life. ezt ugye érezzük, hogy orbitális baromság.
-
moonman
titán
mert egy HTC nem lehet stílusos? nekem például sokkal jobban tetszik.
nagyon poénos volt a válasz, de munka alatt értelmes munkára gondoltam, nem a gyári 25 sablonból gyártani egy home movie-t vagy naptárat. munka. Mac-en kb két eszköz van munkára, Photoshop és Microsoft Office. de ebbe tényleg ne menjünk bele, ez egy másik topic.
-
Inarus
addikt
A kompatibilitás szó alatt miért csak az alap dokumentum formátumokat érted?
Én nem csak szövegszerkesztésre és olvasásra használok egy gépet. Emellett az egy dolog,hogy minden win által ismert formátumot kezel a mac is,de nem mindegy, hogy egy-két szoftverfejlesztő cég kinál nekem választást a programjaik közül vagy 10-20szor ennyi variációm van.
-
Inarus
addikt
Na igen. Az amcsi piac. Teljesen más elvárások és gondolkodás. Legalábbis a fiatalok és a divatmodellre éhezők körében. (A felső és üzleti kategória elvárásai már közelebb állnak az európai igényekhez.) Oda tényleg megfelel az iPhone. Itt a gond az,hogy szinte 100%-ban ugyanezt akarják az öreg kontinensen is eladni. Ez itt a többségnek kevés. Vagy inkább foghíjjas.
Nekem biztos csoda xp-m van, mert em mondható,hogy gyakran fagyna...
A kompatibilitás terén meg fényévekkel mérhető a külömbség.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Figyu, izé, most nem azért, de miért gondolod te, hogy egyetlen potenciális iPhone júzer sem akar diktafont, a kamera mellé egy kis ledet, normális BT-t és csoportos SMS-t, java-t, vagy csak egy csoffadt hívócsoportot a telefonkönyvbe?
Azt kéne a "nagytudású" arcoknak végre tudomásul venni, hogy jó, jó, de ha az Apple mondjuk nem lenne ennyire nagyképű, ennyire önimádó, akkor vehették volna a fáradtságot, hogy mielőtt elkezdenek fejleszteni, talán a kezükbe vesznek egy telefont is, és akkor nem maradt volna ki egy pár alapvető dolog, amiről nem kéne azt kamuzni, hogy sosem lesz rá szükség, mert igenis de. Mert mondjuk a BT-t minden egyes rohadt nap használom a kocsiban, vagy az irodában. Meg azért játszogatnék is a telefonnal.
És komolyan egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy vannak TÉNYEK, amik szerint az iPhone bizonyos funkciók tekintetében egy illatosan gőzölgő nagy kupac kula, függetlenül attól, hogy más szempontok alapján tényleg innovatív. És akkor jönnek az Apple fanatikusok, és minden észérvvel szembemenve meg akarják mondani - nem csak nekem, hanem mindenkinek - hogy én vagyok a hülye, hogy nem borulok le előtte és nem áldozok fel egy iPhone alakú oltáron 5db bárányt és egy tahiti táncosnőt.
-
Inarus
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
egy kis megjegyzés:
"Az Apple termékből kihagyott "felesleges" funkciók azok szoktak lenni, amiket a vásárlók nagy része tényleg egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán használna." - ezek most feleslegesek vagy ők akarják "elhitetni" velünk, h feleslegesek?!ez a nem mindegy!
-
moonman
titán
nézd. nem tudom, láttad-e Jobs keynote-ját. úgy kezdte: "what's the problem with today's "so called" smartphones?" és kitették négy smart képét, egy palm treo, egy samsung blackjack, meg két másik hasonló, asszem ipaq is volt. és ugye a billentyűzet volt a téma, hogy az milyen szar.
tehát ezzel két dolgot tett: burkoltan leszarozta a mai smartphone-okat és közéjük vagy föléjük sorolta az ifónt.
namost ehhez képest tudjuk, hogy a billentyűzet sokkal jobb, mint az érintőkijelző, legalábbis személy szerint - mint kockásinges informatikus a Kaiser-ével - így gondolom.
(beszarás tényleg kockás ing volt ma rajtam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest