Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nem hangzott el konkrét válasz egy kérdésre: szóval nem, nem tud szerkeszteni/létrehozni word/excel doksikat. örülj, hogy egyáltalán meg tudod nézni, hiszen azok konkurens (Miscrosoft) formátumok...
-
rumos14
nagyúr
válasz
ThorsHUN #259 üzenetére
sztem nem a nemzeti érzelem játszik, mert a 90-es évek első felében (és azóta) úgy vették a japán autókat mint a cukrot, a 3 nagy amcsi autógyár meg csak nézett. nem hinném, hogy egy Honda-nak kisebb lenne ot a reszpektje mint egy Chrysler-nek...
az mp3 lejátszók esetén arról van szó, hogy egyszerűen nem tudják, hogy egyéb mp3 lejátszó is létezik. mp3=iPod. ennyi ami már csak azért is vicc, mivel ugye a cég elsősorban a saját fizetős aac formátumát tolja, az mp3 csak megtűrt formátum. -
rumos14
nagyúr
na emellett nem tudok szó nélkül elmenni. a 2005 közepén feltett XP-m _egyszer_ nem fagyott le és nem is gondoltam még az újratelepítésre. Win98-hoz képest ilyen téren baromi sokat fejlődtek. távol áll tőlem az MS védése, de ez sztem tény. közhely, de az XP fagyásokat 99%-ban a szar driverek és nem-MS progik okozzák.
kicsit az iPhone-ra leképezve végülis érthető, hogy nem engedélyezettek a külsős progik, mert ha lefagy vmi ilyen, az lesz a júzer fílingje hogy vazz de szar ez a telefon (úgy egészben), lefagy.
de könyörgöm legalább akkor ilyen certified módszerrel dolgozhatnának. a mindenható apple "bevizsgálja" az adott progit, ha okés, áldását adja rá, lehet telepíteni. ezzel még pénzt is kereshetnének. és ez k.rva komoly érv szokott lenni a cégnél. -
rumos14
nagyúr
bakker megint mennyi hsz jött, mingyá el is olvasom.
na amúgy meg az a véleményem, hogy az iPhone direkt lett olyan buta, amilyen. ekkora tudással is veszik keményen. majd jön jövő áprilisban az ájfón tú, amiben már lesz 3G, af-es kamera, videofelvétel vmi szélesvásznú formátumban, játékok, és akkor minden fan kórusban azt mondja hogy húú meg háá, ez igen, ez a cég fejleszt keményen, megéri lecserélni a max 9 hónapos ájfón vánomat.
a cég stratégiája az, hogy 9-12 hónaponta frissítik a termékvonalat és vazze, legyél már szíves megvenni az újat. mert dizájnos, mert neked tetszik. az hogy mit tud és mit nem, ne zavarjon téged, mi egy élertérzést kínálunk neked. 4-600 dollárt nehogymá ne érjen meg neked. arra most ne gondolj hogy havonta még legalább 60 dollárt kell fizetned 2 évig.
na ez felveti azt a kérdést is hogy aki most 2 évre hozzáláncolta magát az at&t-hez, ha vesz a 2 éven belül egy iphone 2-t, akkor új szerződést kell kötnie, újabb 2 évre? a már futó, 2 éves szerződése megszűnik? tényleg kiváncsi vagyok. meg mi van akkor ha ellopják a telódat, elveszik, elmerül az óceánban, vagy csak garin túl de 2 éven belül tönkremegy. akkor is fizetsz havi 60 dolcsit fixen, ha egy percig sem használod? ehh, sosem volt előfizus telóm...
szóval cakkundpakk részemről broáf a téma, taszít az egész. -
rumos14
nagyúr
meglévő készülékünkből hogyan tudjuk egyáltalán átvarázsolni a kontaktokat? sim kártyáról nem olvassa ba (?!), outlook-kal szinkronizálni gondolom nem lehet, bluetooth-on küldött vcard-ot sem értelmezi (!). újra be kell pötyögni mindent? nem hiszem el.
betüre ugrani nem lehet? mintha láttam volna olyan képet, hogy oldalt megjelennek az abc betük görgetés közben
magyar ékezetek előcsalása gondolon nem megy. kiváncsi vagyok, hogy fritzéknél és a frankoknál hogyan oldják meg, még zsúfoltabb lesz-e a taccsbillentyűzet, vagy külön oldalra kerülnek az ékezetek - újabb negatívum. ja és hogy a . (pont) sem érhető el a főoldalon, pfffff...
az, hogy lehet telepíteni alkalmazásokat, az egyetlen pozitívum, ebben van perspektíva. na jó, a 2napos akksi sem rossz, biztos használva volt rendesen. nocsak, még file kezelő is van. pedig ez ellentétes az apple filzófiájával
MMS, normális Bluetooth, 3G, memóriabővítés nem lesz a Mo-ra érkező változatban sem, mert a brit, német, francia vörzsönben sincs. aztán ha tévedtem, nyomok egy bocsikát.
látom készül a HTC Kaiser teszt. várjuk! és az új laposnokiazenefont is.
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
azt nem szabad elfelejteni, hogy a függetlenítés megsemmisítő erővel hat a garanciára. ha aztán vmi bajunk lesz a géppel - és ilyenek előfordultak a jú esz of ében szép számmal - fizethetünk rendesen a javításért, amit ugye vszleg nem is vállal majd a hivatalos forgalmazó.
ajánlom továbbá erősen az orosz barátaink tárgyban készült cikkét [link] és [link]. szerintem minimum elrettentő. mindezt a mobilarenás cikk olvasása előtt írom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest