- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Én alátámasztottam a véleményem leírtam jópár bugot amikkel napokat szenvedtem, amik miatt 80DVDm landolt a kukába. Linkeltem mások nálamnál sokkal de sokkal jobban hozzáértők véleményét is. Megkaptam paraszt vakítok. (PPeter meg elfogult)
Mások is leírták véleményüket, olvashatod ki aztírta, hogy „hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben„, más alátámasztotta azt amit én tapasztaltam (Persze őis azonnal megkapta, minden indoklás nélkül, hogy parasztvakít) ésígytovább.
Te velem szemben nem támasztottad alá a véleményed odalököd oszt kész.
Ha folytatni akarod a vitát akkor cáfolj meg szakmai érvekkel ha erre képtelen vagy akkor meg ne parasztvakíts nekem és fejezd be. -
gliskard
senior tag
...otthon hosszú évek óta amd-t használok (föként munka - dtp) de pár komolyabb szivás után megrendelésre (szintén dtp) csak intel konfigot rakok össze. Föként a raid 0 és/vagy raid 1 támogatás miatt. Amióta az alaplapok is elkezdték támogatni a raid megoldásokat (kellöen sok portal) nem kell drága pénzért plusz kártyát venni. Az Intelnél eddig semmi problémám nem volt az alaplapi vezérlökkel, amd esetében pedig mindegyikkel ''szoptam''. Aránylag sürün (2-3 hét) eldobálta a hd-t, nem boot-olt, stb. Ezért adott esetben kénytelen voltam utólag plusz kártyát tenni a gépbe. (persze ez nem azt jelenti, hogy én nem lehetek láma és esetleg mindig elb*sztam valamit...)
Persze ez nem az amd hibája, hanem a chipset gyártóké és a driver fejlesztöké. De a platform megitélését vissza veti egy csöppet. Személy szerint - nem igazán racionális okok miatt - sajnálom az amd-t az ilyen problémák miatt...
ui.: volt szerencsém egy 2 procis opteron géphez is ott ilyen probléma nem volt - igaz 95e volt csak az alaplap... -
erdoke
titán
Ha bármelyik másik chipset hasonló szolgáltatásokat nyújtott volna, én se vettem volna nF-os lapot. Az biztos, hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben (6 Intel és 3 AMD procival, ami összesen 7 chipsetet és tucatnyi alaplapot takar). A VIA pl. teljesen problémamentes volt A64 alá, kár hogy fapados maradt. Most is erősen gondolkodok egy A8R32-MVP Deluxe lapon, részben az nF melegedése, részben a chip (időközben sokat javult) IDE kezelése miatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged