- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
-
Xelo
addikt
M2N-E-t is van aki melegnek irja, meg hogy nem szeret tobb ramot, de szerencsere a Corsair benne van a kedveltekben
[link]
itt pl az latszik, hogy meg azoknak sem volt rossz a karija aki pl 1pontot adott ra.. marmint nem volt DOA.. hanem pl a feszt max 1,95v-ig engedi a memoknak.. ami pl tenyleg kiabrandithat ha pl olyan OCZt veszel ami 2,1et szeretne.. szerencse hogy az en Corsairjaimnak 1,9v kell..
de sztem ezt egy uj biossal orvosolni fogjak ASUS-ek, nem hinnem hogy a lap hibaja.. ha hiba..
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
fogok fogok, majd 16-a utan amikor otthon leszek.. (HDDmet hazamat tapomat nem hoztam.. nem itt akarom hasznalni.. itt csak bevasarolok.. nahh meg jol erzem magam)
es meg valami: igen rosszul irtam, nem az egesz AM2-es MSI bandaval van a baj, a nForce 570 szeriajukat szurtak el nagyon, pl ahogy olvastam 550el semmi baj nincs.. szal nem feltetlenul kell felned az ATI chipsetutol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest