Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
pl dual channel modban szetfagy a rákba,oder újraindul, a cucc (memo tesztprogikban, máshol mindenutt jó de ez picit idegesítő), 3 fajta memoriaval probaltam (adata, kintson, kingmax), bármilyen időzítéssel stb...persze lehet köze sincs a prockóhoz, csak egyszeruen az nforce 4-re épített asus a8n sli delux lapom szar

inditasnal van oylan hogy belep a winbe és 3szor egymas utan fagy (marmint csak all a gep...eleinte vartam vele 20 percet is de semmi), mikor 4.re inditom újra akkor belep, mar probaltam ezt is jópar rendszerrel, hiába.. xp home, prof, 64 minddel ezt csinalja ha egyszer elkezdi
nforce drivert ha meg felrakok valmai újat, kék halal és többé nem indul a win mert szarrák*rja az ntfs.sys nevu file-t es akkor egy masik wincsiről bootolva ki kell cserelnem az elszarodott file-t, stand bye funkciót nem tudtam eddig elerni valami oknal fogva, amit kerdezgettem itt és jópar emberből nem tudta senki..áhh, lehet egyszerűen megint az asus remekel, mert ha valami noname kategorias cuccok lennenek benne megertenem de így
[Szerkesztve] -
Balu77
őstag
Hát majd én írok!

Réges-rég még intel p3 tualatinom volt 815-el. Ahhoz ha bármikor letöltöttem a legújabb driverket, sosem volt gondom. Minden progi szépen is ment vele. Aztán a következő gép amd athlon xp nforce2-vel, azzal is minden okés volt, habár a drivereknél már kicsit jobban oda kellett figyelni.
Ellenben most az nforce4 kész káosz. Jól meg kell gondolni minden driver frissítést és azt is hogy mit mivel. Pl. milyen videokari driver van fent az alaplapi mellett! Pl. kitapasztaltam még a régi 6600GT-mel, hogy csak akkor ment jól az alaplapi ide sw driver, ha a videokarihoz a 78.72-es driver volt fent... No ennyit az nvidiáról.
A progik terén meg csak annyit, hogy némelyiküket célszerű kerülni, mert burul a rendszer. (pl. cacheman, ami kiváló kis rendszeroptimalizáló, stb...) érdekes módon a régi 2 gépen azok a progik a mai napig hibátlanul mennek!
Aztán ott van az Ati, a déli hídját nem kell részleteznem. Érdemes olvasgatni a ph cikkei között róla! Ugyebár volt ez az Uli chipes megoldás, aztán most csináltak sajátot.
Intel-nél ilyen nincs! Vagyis 1 példát tudok, de az az asus sara volt még rég az integrált hálókártyák körül, szívtam is vele...
Az amd-nek van saját chipkészlete, meg is találod pl. a tyan alaplapokon, amiket megkapsz potom 60K-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest