- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
pl dual channel modban szetfagy a rákba,oder újraindul, a cucc (memo tesztprogikban, máshol mindenutt jó de ez picit idegesítő), 3 fajta memoriaval probaltam (adata, kintson, kingmax), bármilyen időzítéssel stb...persze lehet köze sincs a prockóhoz, csak egyszeruen az nforce 4-re épített asus a8n sli delux lapom szar
inditasnal van oylan hogy belep a winbe és 3szor egymas utan fagy (marmint csak all a gep...eleinte vartam vele 20 percet is de semmi), mikor 4.re inditom újra akkor belep, mar probaltam ezt is jópar rendszerrel, hiába.. xp home, prof, 64 minddel ezt csinalja ha egyszer elkezdi
nforce drivert ha meg felrakok valmai újat, kék halal és többé nem indul a win mert szarrák*rja az ntfs.sys nevu file-t es akkor egy masik wincsiről bootolva ki kell cserelnem az elszarodott file-t, stand bye funkciót nem tudtam eddig elerni valami oknal fogva, amit kerdezgettem itt és jópar emberből nem tudta senki..áhh, lehet egyszerűen megint az asus remekel, mert ha valami noname kategorias cuccok lennenek benne megertenem de így
[Szerkesztve] -
Hát majd én írok!
Réges-rég még intel p3 tualatinom volt 815-el. Ahhoz ha bármikor letöltöttem a legújabb driverket, sosem volt gondom. Minden progi szépen is ment vele. Aztán a következő gép amd athlon xp nforce2-vel, azzal is minden okés volt, habár a drivereknél már kicsit jobban oda kellett figyelni.
Ellenben most az nforce4 kész káosz. Jól meg kell gondolni minden driver frissítést és azt is hogy mit mivel. Pl. milyen videokari driver van fent az alaplapi mellett! Pl. kitapasztaltam még a régi 6600GT-mel, hogy csak akkor ment jól az alaplapi ide sw driver, ha a videokarihoz a 78.72-es driver volt fent... No ennyit az nvidiáról.
A progik terén meg csak annyit, hogy némelyiküket célszerű kerülni, mert burul a rendszer. (pl. cacheman, ami kiváló kis rendszeroptimalizáló, stb...) érdekes módon a régi 2 gépen azok a progik a mai napig hibátlanul mennek!
Aztán ott van az Ati, a déli hídját nem kell részleteznem. Érdemes olvasgatni a ph cikkei között róla! Ugyebár volt ez az Uli chipes megoldás, aztán most csináltak sajátot.
Intel-nél ilyen nincs! Vagyis 1 példát tudok, de az az asus sara volt még rég az integrált hálókártyák körül, szívtam is vele...
Az amd-nek van saját chipkészlete, meg is találod pl. a tyan alaplapokon, amiket megkapsz potom 60K-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest