- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Hát majd én írok!
Réges-rég még intel p3 tualatinom volt 815-el. Ahhoz ha bármikor letöltöttem a legújabb driverket, sosem volt gondom. Minden progi szépen is ment vele. Aztán a következő gép amd athlon xp nforce2-vel, azzal is minden okés volt, habár a drivereknél már kicsit jobban oda kellett figyelni.
Ellenben most az nforce4 kész káosz. Jól meg kell gondolni minden driver frissítést és azt is hogy mit mivel. Pl. milyen videokari driver van fent az alaplapi mellett! Pl. kitapasztaltam még a régi 6600GT-mel, hogy csak akkor ment jól az alaplapi ide sw driver, ha a videokarihoz a 78.72-es driver volt fent... No ennyit az nvidiáról.
A progik terén meg csak annyit, hogy némelyiküket célszerű kerülni, mert burul a rendszer. (pl. cacheman, ami kiváló kis rendszeroptimalizáló, stb...) érdekes módon a régi 2 gépen azok a progik a mai napig hibátlanul mennek!
Aztán ott van az Ati, a déli hídját nem kell részleteznem. Érdemes olvasgatni a ph cikkei között róla! Ugyebár volt ez az Uli chipes megoldás, aztán most csináltak sajátot.
Intel-nél ilyen nincs! Vagyis 1 példát tudok, de az az asus sara volt még rég az integrált hálókártyák körül, szívtam is vele...
Az amd-nek van saját chipkészlete, meg is találod pl. a tyan alaplapokon, amiket megkapsz potom 60K-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Windows 11
- Kedvenc zene a mai napra
- Vírusirtó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest