- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
...otthon hosszú évek óta amd-t használok (föként munka - dtp) de pár komolyabb szivás után megrendelésre (szintén dtp) csak intel konfigot rakok össze. Föként a raid 0 és/vagy raid 1 támogatás miatt. Amióta az alaplapok is elkezdték támogatni a raid megoldásokat (kellöen sok portal) nem kell drága pénzért plusz kártyát venni. Az Intelnél eddig semmi problémám nem volt az alaplapi vezérlökkel, amd esetében pedig mindegyikkel ''szoptam''. Aránylag sürün (2-3 hét) eldobálta a hd-t, nem boot-olt, stb. Ezért adott esetben kénytelen voltam utólag plusz kártyát tenni a gépbe. (persze ez nem azt jelenti, hogy én nem lehetek láma és esetleg mindig elb*sztam valamit...)
Persze ez nem az amd hibája, hanem a chipset gyártóké és a driver fejlesztöké. De a platform megitélését vissza veti egy csöppet. Személy szerint - nem igazán racionális okok miatt - sajnálom az amd-t az ilyen problémák miatt...
ui.: volt szerencsém egy 2 procis opteron géphez is ott ilyen probléma nem volt - igaz 95e volt csak az alaplap...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest