Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gliskard

senior tag

válasz dokar #195 üzenetére

...otthon hosszú évek óta amd-t használok (föként munka - dtp) de pár komolyabb szivás után megrendelésre (szintén dtp) csak intel konfigot rakok össze. Föként a raid 0 és/vagy raid 1 támogatás miatt. Amióta az alaplapok is elkezdték támogatni a raid megoldásokat (kellöen sok portal) nem kell drága pénzért plusz kártyát venni. Az Intelnél eddig semmi problémám nem volt az alaplapi vezérlökkel, amd esetében pedig mindegyikkel ''szoptam''. Aránylag sürün (2-3 hét) eldobálta a hd-t, nem boot-olt, stb. Ezért adott esetben kénytelen voltam utólag plusz kártyát tenni a gépbe. (persze ez nem azt jelenti, hogy én nem lehetek láma és esetleg mindig elb*sztam valamit...)
    Persze ez nem az amd hibája, hanem a chipset gyártóké és a driver fejlesztöké. De a platform megitélését vissza veti egy csöppet. Személy szerint - nem igazán racionális okok miatt - sajnálom az amd-t az ilyen problémák miatt...

ui.: volt szerencsém egy 2 procis opteron géphez is ott ilyen probléma nem volt - igaz 95e volt csak az alaplap...

Új hozzászólás Aktív témák