- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
end73
aktív tag
és ami még nem volt AM2 Sempron 3000+ [link]
-
jozsi
tag
Jah amúgy lemaradt a lényeg:
Kapja be az Amd meg az Intel is -
jozsi
tag
[link]
Érdemes megnézni a fent említett linket. Az AMD megmutatja hogyan lehet a ''gyorsabb'' memóriával, kevesebb fpseket elérni a játékokban, úgyanazon cpukkal (939 vs Am2)
Komoyan mondom szánalmasak az eredmények, na meg az árai sem piskóták...
Az Intel meg azé kapdoshatná magát a conroval, mer július közepe még igen messze van... -
martonx
veterán
Szerintem egy jó van az új AM2-es foglalatban, és a hamarosan debütáló AM2-ben.
Éspedig, hogy az AMD biztos hamar, és drasztikusan csökkenteni fogja az árait! És ekkor fogom én lecserélni a meglévő A64 3000+-omat egy X2 3800+-raAztán egy-két évig nyugalmam lesz.
Két év múlva meg, mikor kezd lassú lenni megint a gépem, ráérek majd az akkori kínálatnak megfelelően választani. Eddig már volt intelem, és amd-m is. -
cortez25
senior tag
válasz
Dare2Live #277 üzenetére
Figyi, számomra a tény majd az lesz, ha magyarországon lesz kiskeres ár és felhasználó szintü eredmények. Illetve eltelik mondjuk a debütálás után fél év és kiderül, hogy megbízható az új architektura....
Illetve hülyeség a mostani processzorok árait a majd megjelenő és nem hivatalos árakhoz viszonyítani. De így legyen, mert akkor elöbb váltok X2-re 40K-ért mint conroera lappal+memóval együtt 90K-ért. -
Dare2Live
félisten
válasz
#65675776 #289 üzenetére
pár hónapja még összemosták, mostanra tiszta a kép amds nagykutya nyilakozik szóval azthiszem elég hiteles:[link]
'' AMD will introduce no less than four quad-core families over the next two years, with the first being Deerhound. Deerhound, we are told, will be a Socket F server processor expected to ship late next year on the K8 -- not K8L -- architecture. Deerhound did not appear to support FB-DIMM.
In early 2008, AMD's corporate roadmap claims a quad core desktop CPU will make an appearance, dubbed Greyhound. Greyhound is slated to become the first quad-core AMD chip to use the HyperTransport 3 bus, and the memory controller is slated to support DDR2 and DDR3. Unlike Deerhound, Greyhound will use the K8L architecture, and all the goodies that come with it, including the 5.2GT/s HyperTransport support. Unless AMD's plans change drastically between now and 2008, the processors will require a new socket.
There are very few details of the other two processor families, but hopefully future forums will get a chance to touch on some of those developments as they firm up. However, we do know that server processor cores are expected to migrate to K8L after Deerhound...... -
törölt tag
válasz
Dare2Live #288 üzenetére
Ha a cache kezeléshez hozzányúlnak, akkor előfordulhat akár 10%-os teljesítménynövekedés is azonos órajel mellett. A probléma, hogy nincs igazán egységes álláspont a különféle oldalak között. Az egyik a Brisbane-t a K8L-lel kapcsolja össze, a másik külön kezeli. Aztán a G-stepping és a K8L sem válik külön mindenhol. Majd december környékén meglátjuk mi is az igazság, ha tényleg jön akkor a G-stepping.
-
Dare2Live
félisten
-
rolko
őstag
válasz
afterburner_ #278 üzenetére
Vagy valamilyen FX-et
-
törölt tag
válasz
Dare2Live #281 üzenetére
Az AMD a csúcsprociknál vezeti be utóljára a kisebb csíkszélességet (ahogy többnyire a GPU gyártók is). Annak idején is hiába volt SanDiego, az FX-ek és a 3800+/4000+ még jó ideig csak Clawhammer maggal készült. Először mindenképpen a nagy mennyiségben eladható procikat kell kisebb csíkszélen gyártani, ez hozza ugyanis a bevételek jelentős részét. Tehát itt jön jól az alacsonyabb gyártási költség.
-
Dare2Live
félisten
Örülnénk is mekkorát zuhanna a conroe/régi x2 ára...
Viccet félretéve AMD 1hete elörébb hozta 2006 dec re a Brisbanet, de sajnos a Brisbane nem új core nem egy k8l csak egy javitgatot 65nm es A64. Várhatóan +mhzk se jönnek jellmző, hogy a csúcs 5000+/5200+ FX továbbra is 90nmen fog készülni.
Az új jelenleg csak k8l ként ismert coret 2007Q4ra igéri AMD, drukkolok neki, hogy előrébb tudja hozni 20007Q3ra, bár az első körben egy server core lesz. Egy link róla[link] -
Dare2Live
félisten
válasz
cortez25 #275 üzenetére
Ez nem jóslás, ha olvasnál külföldi nagynevű tesztlapokat elötted is tiszta lenne.
Deha aztmondod, hogy az összes számtech lapot intel lefizette akkor nézd meg milyen eredményeket hoznak a tunningerek divx/superpi/3d ben
Jah Conroe árak is nyilvánosak ha nemtudnád 1.8ghz es conroe 180$. És az 1.8as conroe egy 4400+/4600+al van partyban. Mennyibe kerül a legkisseb x2? $310?
Szóval ez nem jóslás hanem tények azok pedig makacs dolgok, persze lehet toporzékolni! -
törölt tag
-
cortez25
senior tag
válasz
BusyChild #255 üzenetére
ezt már hallottam jópárszor....
kiváncsi leszek ha kiadja az intel a prescott-ot akkor mit lép rá az AMD?
Kiváncsi leszek ha az intel kiadja 3,6 EE-t akkor mit lép rá az AMD?
Ha az intel kiadja a xeon procikat mit lép rá az amd?
Szóval ha kiadja a conroe-t akkor is elöbbre fog járni.....ennyi. Akkor majd a következő
kérdést szerintem felesleges feltenni. -
afterburner_
őstag
hat en egyenlore csak nezelodok, mert mindenkeppen 2 gigat szeretnek kihozni és azert valamennyire időtallo ddr2-es memobol, ami persze nem annyira drága és aranylag lehet is huzni
én mondjuk nem is igazan attol varok nagy attörést hogy mennyivel gyorsabb vagy lassabb ddr2-vel inkabb az hogy legyen kb a ddr 1-es szintjen valahol.aztan procival meg kompenzalni a teljesitmenynovekedest
-
siriq
őstag
válasz
afterburner_ #268 üzenetére
Mondjuk en nem a toms... neztem hanem masik oldalt. Amiben azt mutattak meg ami az uj nforce 5 erossege. Vagyis a garis huzasa a rendszernek. Demonstraltak is hogy 1066mhz ddr2 mellett igen szep teljesitmeny novekedes erhezo el szemben a 800 ddr2 vel, ami igen lassunak mondhato.
-
siriq
őstag
En pl. K7 rol valltottam ugy hogy mar tok ideg voltam hogy mire csereljek. Majd eldontottem serintem tedd ugyan azt. Amugy am2 csak 1066 mhz memoval produkal igen jo teljesitmenyt ahogy neztem a teszteket, csak sajna azok meg iszonyat dragak. Akkor megerne ha olcso lenne. Szerintem
-
baluka
tag
Szia mindenkinek!
Olvasgatva a tesztet és a hszólásokat teljesen elbizonytalanodtam azügyben, hogy milyen irányban érdemes fejleszteni tovább az adataimnál szereplő konfigomat. Felvázolok néhány variációt, ezek kiválasztásában kérem segítségeteket.
1.Váltás az AM2 socketre, nforce590 chipset, Athlon 64 x2 4800+, ddr2 800 dual channel.
2.Maradás a 939 socketnél, alaplapcsere nforce4 sli chipsetre, procicsere dualcore-ra, memóriacsere Vitesta 500 vagy 566-ra dual channelban.
3.Teljes platformváltás Intel PentiumD 940 3.2GHz 800M BOX LGA775 4MB dual procira, ASUS P5WD2 Premium Intel 955X + Intel ICH7R chipsetes lapra, ddr2 800 dual channel memóriákkal.
Szóval, szerintetek melyik megoldás a legfrankóbb? Természtesen elsősorban a pénz számít, tehát költséghatékonyság mindenek felett!
Előre is köszi! -
Satan-Claus
senior tag
Nem olvastam végig a hozzászólasokat csak kb. az első 100-at, de azt hiszem van néhány általános igazság amire nem figyeltetek oda.
Való igaz, hogy az AMD X2-es CPU-i drágábbak az Intel dual core CPU-inál, de jelen pillanatban a technológia különbség is jelentős a két megoldás között. Lehet, hogy itthon inkább választja az egyszeri felhasználó az Intel megoldását a kedvezőbb ár (és az Intel név miatt), de könyörgöm, az AMD-nek a magyar piac egy kerekítési hiba az év végi árbevételi összesítő végén...
Jelen pillanatban az AMD fő problémája, hogy nem tud annyit gyártani a processzoraiból, mint amennyit a piac felszippant tőle, a magas árra való tekintet nélkül.
Megoldást elméletileg majd a FAB 36 hoz/hozhat, és halkan megjegyezném, hogy az AMD is tisztában az Intel új fejlesztéseinek a piaci súlyával, és nyilván nem azért húznak fel egy új CPU gyárat súlyos dollár milliókért a termelés növelésének elősegítésére, mert úgy gondolja, hogy képtelen felvenni a versenyt az Intellel, és hatalmas piacot fog veszíteni a ''drága és gagyi procijaival...''
És hogy miért volt _valóban_ szükség a DDRII memóriavezérlőre? Elsősorban marketing okokból. Az egyszeri vevő agya jellemzően úgy működik, hogy ami mögöt nagyobb szám szerepel, az értelemszerűen újabb/jobb/gyorsabb/stb. Ő nem fog teszeteket olvasni a PH!-n és késleltetésekkel bűvészkedni a BIOSban. Ő egyszerűen azt veszi meg, amelyik mögött a nagyobb szám van és kész.
És az a helyzet, hogy temetni egy ilyen súlyú gyártót sejtések és webes ''urban legend''-ek alapján kicsit korai, főleg azért mert _ha_ tényleg gyengébbek lesznek is egy ideig az AMD procik az Intel megfelelőjüknél szemben, akkor is maximum piacvesztéssel számolhat az AMD, de mivel az elmúlt időszakban megkötött gyártói szerződésinek köszönhetően nagyon sokáig láthatunk még AMD procival szerelet HP, Acer, Sun, sőt most már DELL eszközöket is, nem valószínű, hogy csak úgy kikopna a piacról.
Szóval egyelőre messzemő következtetések levonni az ismert tények függvényében nem érdemes. Ahogy a vak is mondta: ''Majd meglátjuk...'' ;) -
péter007
senior tag
Hello mindenkinek!
Ahogy végigolvstam ezt a topcot az derült ki számomra hogy ezek az új amd procik nem egy nagy eresztések és drágák is.
Amint látjátok van ez a gépem már vagy öt éve és augusztus végén le fogom cserélni az egészet. Tavaly augusztusban vettem a 6600-ost de csak azért hogy a mai játékok is elmenjenek rajta. Ma már eljutottam odáig h. az oblivion szaggat rajtaés most nem tudom h. mit vegyek.
Egy biztos ha én egyszer veszek gépet az legalább 3 évre szól kisebb fejlesztésekkel közben.
Engem olyannnyira nem érdekel hogy intel vagy amd mellett döntenék mert a nyár végére lemennek az amd procik árai és itt lesz a nyxakunkon a conore is. Ami akkkor a legjobb és legolcsóbb lesz azt fogom megvenni addig pedig felesleges itt beszélgetni a jövőről ugyanis semelyikünk sem tudja BIZTOSAN hogy mi lessz itt még és akkor a ddr3-mal még nem is foglalkoztam. Nyárom meg majd elleszek a counterstrikevel az legalább elmegy a gépemen full grafón.
Ezzel csak annyit akartam mondani hogy engem nem érdekelnek a pontok a benchmarkokban csak az h. a kövgépemen legalább egy évig menden játék elindoljon full grafón.
Nyár végéig meg még kitalálom hogy mit vegyek mert ráérek akkor is törni ezen a fejem.-
( amúgy meg aki megvenné a gépem annak szívesen eladom a gépem egyben is és külön de külön csak akkor ha a lap + pro.+memó akit érdekel írjon)
Na ezzel sikerült is megfogalmaznom mai bölcsésségeimet itt a számtech órán, és további jó TALÁLGATÁST kívánok mindenkinek. -
Elrood
őstag
válasz
Gallardo007 #256 üzenetére
Elképesztő...
-
afterburner_
őstag
válasz
hát én spec azert adom mert tököm telivan a sok hibaval, amit itt fentebb irtak valoszinu hogy alaplapom, vagy procim szar
ugyhogy nem kiserletezek en adom elfele amig el lehet aranylag árában adni.. amugy teny hogy semmi ertelme még kiszallni a 939-ből és sokan még a 754-ből sem fognak
bőven jó az még, sőt... ha meg most esetleg zuhannak az x2-k arai akkor meg mégjobb
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
kíváncsi leszek én arra a 3-4 fps-re játékban
azonos órajel mellett nem hiszem, hogy lesz annyi különbség -
AMATŐR
őstag
válasz
-
Gallardo007
tag
Sok bolond ember most mind el akarja adni a 939es gépét mert AM2 a megváltó,hát én mivel 2honapja vettem gépet biztos hogy kihagyom az AM2-ötAzért kell AM2 hogy lehhessen pávázni vele,meg hogy a játékok 3-4fps el jobban menjenek és a super pi 2másodpercel hamarabb fejezze be a 1M-et?szerintem akinek 939es lapja van vegyen bele jobb procit,ha gyorsitani akar és ugyan ott van.egy 4000+os proci az ma mindenre jo ne mondja nekem senki hogy kevés,és egy kis tuningal nagyon szép eredményeket lehet elérni vele.
-
BusyChild
tag
Mar alig varom a Conroe tesztet.
Asszem az Amd hamarosan felkotheti a gatyot.
(eddig Amd parti voltam!) -
Elrood
őstag
Nem értem, miért kell az AMD -t temetni.
Most csupán memóriavezérlőt, foglalatot és steppinget váltott. Persze, hogy nem gyorsabb az egyel korábbi A64el.
Conroe még nem jelent meg, ''normális'' teszt még nem készült róla.
Intel is volt mélyponton, túlélte, AMD is volt elégszer mélyponton, túlélte. Nem tudom miért kell a halálhírét zengeni. -
Dare2Live
félisten
Komolyan mint az ovodában.
-
elitgamer
tag
Na végre,befogták a szájukat az AMD fan-ek
én megvárom a CONROE-t...
Amúgy szegény AMD már kezdet ''nyerni'',hát de ez van .... -
g@bo
nagyúr
mire a ddr2 mutat valamit az amd mellett, lehet hogy az am2 foglalat is elavult lesz.
annak érdemes venni, akinek épp nincs gép, 939-ről upgréd.. -
PowerMan
csendes tag
Ez az AM2 kompatibilis a jó öreg S940-el?
-
BITBOYS
addikt
Nem kell parázni AMDs fanok. Emlékezzetek mikor az INTEL váltott 775-re és ddr2 memóriára. Az is nehezen indult az útjára....
Most fordult a kocka.... -
Balu77
őstag
Az AMD erőssége az integrált memóriavezrélőből származik, ami lehetővé tette a kis időzítéseket. A DDR2 időzítései pedig lényegesen rosszabbak, és hiába a nagyobb sávszélesség, az amd-nél ez nem jön be.
-
Allien
veterán
Ez tény. Csak vannak rejtett hibák, amelyre esettleg még ezen fórum oldalain sem található meg a megoldás (már maga a probléma sem merül esettleg fel). Max ötleteket tudnak adni, jobb esetben. Pl. anno, vettem egy optikai egeret 6E pénzért (Thrust, vagy hogy írják). Nem éppen a legmárkásabbak közül, és ez annál eléggé jónak volt mondható. Nem is volt vele gond, amíg el nem kezdtem multiban FPS-t nyomatni.
Tök poén volt pl. Mohaa (Medal of Honor) megyek, majd egyszercsak a ''karakterem'' elkezdett vadul körbe forogni a saját tengeje körül. Mintha jégrevüben lettem volna. Csak, abbahagyni nem tudtam!:
Max akkor, ha egy társam éppen ismerte a gondot (erre ritkán volt alkalom), és nekem jött, kilökött ebből az állapotból, vagy egy ellenfél rám talált, és miután szétröhögte magát a látványtól, lepuffantott, esettleg magam alá piszkítottam pár gránátot (és kipurcantam).
Ennél már csak a Battlefield 2 volt bosszantóbb, mert ott a teamkill-t büntetik. Helikopterbe beszáltam, mint pilóta, aztán még mellém ültek vagy 5-n (csapatszállitóba). Egy darabig semmi problemo, majd hírtelen jött ez a hiba, és megtekerte a helit a saját tengeje körül, mintha direkte bele akartam volna vágni a helit a földbe! Igaz, ebben a gammában már jobb volt a helyzet, mert ha megmozgattam az egeret, egy idő után magához tért, és mondjuk elég magassan szálva még volt esélyem kihozni a zuhanásból, de kb a 3. földbe csapódás után elmentem, és vettem egy ismret márka relative csúcsmodeljét. Azóta nincsen ilyen gondom.
Eddig csak egy embertől hallottam hasonló gondot ezzel a márkával. Lehet, más vagy nem játszott ezzel az egérrel, vagy nem jött Ph-ra. De, a hibára gyógyírt nem találtam sehol.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Na és. DDR-ből is léteznek PC3200 felettiek, a támogatásuk mégis csak félhivatalos, az is csak DDR500-ig, afelett meg semmilyen. Az ok az, hogy nincsenek PC3200 felett szabványosítva. És ugyan emiatt nincs DDR2-800 feletti támogatás sem.
Mellé kellene rakni a s939-es árakat, és az AMD árlistáját, ahol AM2 és s939 azonos árban van, és nem létezik 3500+ alatt A64.
[Szerkesztve] -
cortez25
senior tag
Azt nem értem mi ez a nagy AMD temetés?
Jó ez az AM2...egy darabig jó is lesz..... -
Goose-T
veterán
válasz
Oliverda #214 üzenetére
A szoftver és a hardver együtt alkotja a számítógépet. Ha bármelyik rossz, akkor egy kalap sz*rt sem ér az egész. Lehet, hogy az egyszeri user szívesen kutakodik meghajtók után és bújja a fórumokat, hogy megoldja a kompatibilitási problémákat, de ettől nem lesz jobb a felhasználók 90%-ának.
-
gerus1981
csendes tag
Hozzávetőleges kisker bruttó árak (nagyker árlistából számítva!):
AMD Sempron 64 2800+ (socket AM2) Box 18 575 Ft
AMD Sempron 64 3000+ (socket AM2) Box 21 265 Ft
AMD Sempron 64 3200+ (socket AM2) Box 24 125 Ft
AMD Sempron 64 3400+ (socket AM2) Box 27 354 Ft
AMD Sempron 64 3500+ (socket AM2) Box 30 313 Ft
AMD Sempron 64 3600+ (socket AM2) Box 34 462 Ft
AMD Athlon 64 3200+ (socket AM2) Box 37 960 Ft
AMD Athlon 64 3500+ (socket AM2) Box 51 781 Ft
AMD A64 X2 3800+ (socket AM2) Box 82 605 Ft
AMD A64 X2 4000+ (socket AM2) Box 89 331 Ft
AMD A64 X2 4200+ (socket AM2) Box 99 286 Ft
AMD A64 X2 4400+ (socket AM2) Box 127 810 Ft
AMD A64 X2 4600+ (socket AM2) Box 151 486 Ft
AMD A64 X2 4800+ (socket AM2) Box 174 893 Ft
AMD A64 X2 5000+ (socket AM2) Box 188 615 Ft
AMD Athlon 64 FX 62 (socket AM2) Box 279 415 Ft
[Szerkesztve] -
dokar
addikt
válasz
Dare2Live #205 üzenetére
Persze, bugok vannak, de többségük orvosolható, ha mással nem is, alternatív megoldással.
De fogd már fel, hogy az általad említetett tények, nem annyira vészesek és nem csak az optikai adattárolás lehető legtökéletesebb formái lebegnek az emberek szeme előtt. Vannak ennél fontosabb dolgok: család, szeretet, CPU, ...
Az én lapom nem támogatja a SATAII-t, de mégis ilyen vinyóm van, átjumperelve SATA-ra. Szted vennem kellett volna egy Intel-es konfigot?
Nálam ezek mennek:
1 db SATAII HDD (RAID0)
1 db DVD-RW
1 db TV tuner (video in, audio in, radio audio in, IR in)
3 db hálózat (alaplapi, PCI, BT)
1 db VGA (benne TV out)
1 db TV out (VGA video out, audio out, webcam video & audio out, TV out) -
afterburner_
őstag
válasz
radírfej #204 üzenetére
visszavittem elvileg beküldtek a mycomhoz hogy nezzek meg a lapot...ott meg gondoom hogy nezik meg, azt mondtak arról ők nem tehetnek hogy együtt gondok lehetnek, külön jó...szal fasza
régi amd-kkel amugy nem volt gondom mert volt bőven az is altalaban a kisebbik gépem mindig az volt.
-
Oliverda
félisten
Úgy látom hogy sokan előszeretettel fogják hardverre a szoftveres hibákat, illetve a hozzánemértésből fakadó problémákat.
Akinek nem inge ne vegye magára. -
r9550
senior tag
-
r9550
senior tag
ez a ddr2 800-ig támogatja mert van án ddr2 1066 és 1100 is
-
gliskard
senior tag
Alap esetben (vga, hang kártya, 1-2 hd, cd) nem szokott sok probléma lenni.
Viszont amikor kerül a gépbe x darab hdd, hogy raid 0-re scratch-eljen a photoshop vagy ha kell, akkor arrol is induljon a rendszer, de a melókat egy külön raid 1-es tömbre kell menteni vagy gigabit-en keresztül direktben serverre, az scsi kártyát is be kell rakni (bár egyre ritkább). Szokott kelleni firewire is. A két optikai meghajtó majdnem mindig opció (ku*va macintosh-nál sokszor jó lett volna ha 2 optikai drive-nak hagytak volna helyet a házban). Az elmult idöszakban már két esetben felmerült a 3 monitor támogatása... Na ilyen esetekben nem tudsz a forumokra támaszkodni, és ilyenkor jobb a ''kitaposott'' út...
ismételten, nem az amd cpu a problémás...
[Szerkesztve] -
rgqjx
aktív tag
Nekem volt amd-s és inteles konfigom is.
Egyikkel sem volt semmi komolyabb problémám, talán azért, mert vásárlás előtt sok fórumot olvasok és kiderítem, hogy mire is van szükségem. -
Dare2Live
félisten
Én alátámasztottam a véleményem leírtam jópár bugot amikkel napokat szenvedtem, amik miatt 80DVDm landolt a kukába. Linkeltem mások nálamnál sokkal de sokkal jobban hozzáértők véleményét is. Megkaptam paraszt vakítok. (PPeter meg elfogult)
Mások is leírták véleményüket, olvashatod ki aztírta, hogy „hogy a legtöbb gondom ezzel volt eddig az elmúlt 4 évben„, más alátámasztotta azt amit én tapasztaltam (Persze őis azonnal megkapta, minden indoklás nélkül, hogy parasztvakít) ésígytovább.
Te velem szemben nem támasztottad alá a véleményed odalököd oszt kész.
Ha folytatni akarod a vitát akkor cáfolj meg szakmai érvekkel ha erre képtelen vagy akkor meg ne parasztvakíts nekem és fejezd be. -
radírfej
senior tag
válasz
afterburner_ #201 üzenetére
igen, és mióta A8N sli lapom van, meg AMD-m, azóta sokkal több eső esik...
hibás a lapod. -
Dare2Live
félisten
válasz
afterburner_ #201 üzenetére
ezek jórésze szvsz speciel nem bug egyszerűen csak hibás lapot fogtál ki.
-
afterburner_
őstag
pl dual channel modban szetfagy a rákba,oder újraindul, a cucc (memo tesztprogikban, máshol mindenutt jó de ez picit idegesítő), 3 fajta memoriaval probaltam (adata, kintson, kingmax), bármilyen időzítéssel stb...persze lehet köze sincs a prockóhoz, csak egyszeruen az nforce 4-re épített asus a8n sli delux lapom szar
inditasnal van oylan hogy belep a winbe és 3szor egymas utan fagy (marmint csak all a gep...eleinte vartam vele 20 percet is de semmi), mikor 4.re inditom újra akkor belep, mar probaltam ezt is jópar rendszerrel, hiába.. xp home, prof, 64 minddel ezt csinalja ha egyszer elkezdi
nforce drivert ha meg felrakok valmai újat, kék halal és többé nem indul a win mert szarrák*rja az ntfs.sys nevu file-t es akkor egy masik wincsiről bootolva ki kell cserelnem az elszarodott file-t, stand bye funkciót nem tudtam eddig elerni valami oknal fogva, amit kerdezgettem itt és jópar emberből nem tudta senki..áhh, lehet egyszerűen megint az asus remekel, mert ha valami noname kategorias cuccok lennenek benne megertenem de így
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600x - 2026.02.01 GARI - Dobozos
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest