Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Semmi baj nincs a gépeddel, már miért tetted volna rosszul, hogy ezekbe ruháztál bele?
Ha megnézed ez 1. postot, az elég régen keletkezett, ami abban szerepel persze ettől még megállja a helyét, csakhogy azóta jóval több a valós tapasztalat is az AM2-es rendszerekkel.
Szerintem nincs igazán különbség egy kb. azonos alkatrészekből építkező S939 és AM2 rendszer között teljesítményben.
[Szerkesztve] -
McSzaby
őstag
Ezt nem hittem volna...Én most újitottam fel a gépem teljesen csak AMD AM2 foglalatos alkatrészekkel.Szerintetek rosszul tettem v nem???? a gépem leírása:
Alaplap:MSI K9N6SGM-V AM2-S FOGLALAT(dual channel,16x PCI-E,nvidia chipset)
RAM:1db.Samsung 667 Mhz 512 mb
Proci: AMD Sempron 3200+64bit dobozos
Hát ennyi ami az AMD részére vonatkozik. Létszives írjátok le a véleményeteket.
Köszönöm -
zicodragon
csendes tag
Egy AM2-es 3500+-os Procit menyire lehet fölhúzni hogy még normális hőfokon üzemeljen ??
-
Gf 5900 powa
csendes tag
AMD64 AM2 tulaj vagyok 3800+ assal ami alap hűtéssel egész napos bekapcsolás alatt és 4-5 óra Counter-Strike Source után se megy fel 25fok felé a hőmérséklete alap hűtéssel.A kérdésem az lenne meddig lehet biztonságosan húzni ezt a procit 2x512 DDR2 533 Dual channel és Galaxy Geforce 7300GT GDDR3 al összeeresztve,400W os táp társaságában.1 winchester (Samsung 160GB) 1 CD-olvasó társaságában?
-
LALA_kiraly
őstag
Meg tudnátok mondani mi a különbség (cachen kívűl) a sempi, sima és x2 között? Nézem, hogy 256, 512, de x2be is van 2*256os. Játékban, tesztben, miben más? Köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest