- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ez tény. Csak vannak rejtett hibák, amelyre esettleg még ezen fórum oldalain sem található meg a megoldás (már maga a probléma sem merül esettleg fel). Max ötleteket tudnak adni, jobb esetben. Pl. anno, vettem egy optikai egeret 6E pénzért (Thrust, vagy hogy írják). Nem éppen a legmárkásabbak közül, és ez annál eléggé jónak volt mondható. Nem is volt vele gond, amíg el nem kezdtem multiban FPS-t nyomatni.
Tök poén volt pl. Mohaa (Medal of Honor) megyek, majd egyszercsak a ''karakterem'' elkezdett vadul körbe forogni a saját tengeje körül. Mintha jégrevüben lettem volna. Csak, abbahagyni nem tudtam!:
Max akkor, ha egy társam éppen ismerte a gondot (erre ritkán volt alkalom), és nekem jött, kilökött ebből az állapotból, vagy egy ellenfél rám talált, és miután szétröhögte magát a látványtól, lepuffantott, esettleg magam alá piszkítottam pár gránátot (és kipurcantam).
Ennél már csak a Battlefield 2 volt bosszantóbb, mert ott a teamkill-t büntetik. Helikopterbe beszáltam, mint pilóta, aztán még mellém ültek vagy 5-n (csapatszállitóba). Egy darabig semmi problemo, majd hírtelen jött ez a hiba, és megtekerte a helit a saját tengeje körül, mintha direkte bele akartam volna vágni a helit a földbe! Igaz, ebben a gammában már jobb volt a helyzet, mert ha megmozgattam az egeret, egy idő után magához tért, és mondjuk elég magassan szálva még volt esélyem kihozni a zuhanásból, de kb a 3. földbe csapódás után elmentem, és vettem egy ismret márka relative csúcsmodeljét. Azóta nincsen ilyen gondom.
Eddig csak egy embertől hallottam hasonló gondot ezzel a márkával. Lehet, más vagy nem játszott ezzel az egérrel, vagy nem jött Ph-ra. De, a hibára gyógyírt nem találtam sehol.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Kár, hogy csak a procikat nézzük, meg a tesztekben főleg még a 2x512, ami divat, pedig sajnos, illene lassan 2x1 gigára váltani.
Az más kérdés, hogy tuning ügyben roszabb eredménnyel kecsegtetnek a nagyobb ramocskák.
-
Allien
veterán
válasz
Dare2Live #44 üzenetére
Erre mindenkinek jó lesz a Conroe, hiszen én Venice magról pl. San Diego-ra nem fogok váltani, mert semmi értelme. Játékban nem lesz jelentős ugrás, hiába emelhető a Mhz, hiszen itt már tesztelték, hogy VGA/CPU párositásnál a jelenlegi proc is elégséges (~2500 Mhz). Még sokkal erősebb VGA-val is, mint a jelenlegi x800 GTO, elég lesz. Viszont, fejlődés szempontjából akkor már csak az X2 marad ehez a foglalathoz, még ha elvileg a játékok nem használják ki. De ha lemegy az ára, akkor nekem megéri még esettleg arra áldozni, ebben biztos vagyok.
Aztán, ha majd váltanom kell, akkor majd megnézhetem, hogy mi lesz éppen az AM2 ellenfele (nem a mai procikat kell nézni, azt felesleges), és mire érdemes váltani. Ha az intej lesz, akkor kénytelen leszek arra váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged