Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz Dare2Live #309 üzenetére

:C Ez az év nagyott mondása!;)
    (60-100%) Mire alapozod, és milyen alkalmazásban? Szvsz, elég kevés alapja van.:B De, elég kevés játékban fogod efektive megérezni, szvsz.:DDD

• Allien

veterán

válasz Goose-T #221 üzenetére

Ez tény. Csak vannak rejtett hibák, amelyre esettleg még ezen fórum oldalain sem található meg a megoldás (már maga a probléma sem merül esettleg fel). Max ötleteket tudnak adni, jobb esetben. Pl. anno, vettem egy optikai egeret 6E pénzért (Thrust, vagy hogy írják). Nem éppen a legmárkásabbak közül, és ez annál eléggé jónak volt mondható. Nem is volt vele gond, amíg el nem kezdtem multiban FPS-t nyomatni.:DDD Tök poén volt pl. Mohaa (Medal of Honor) megyek, majd egyszercsak a ''karakterem'' elkezdett vadul körbe forogni a saját tengeje körül. Mintha jégrevüben lettem volna. Csak, abbahagyni nem tudtam!: :)) Max akkor, ha egy társam éppen ismerte a gondot (erre ritkán volt alkalom), és nekem jött, kilökött ebből az állapotból, vagy egy ellenfél rám talált, és miután szétröhögte magát a látványtól, lepuffantott, esettleg magam alá piszkítottam pár gránátot (és kipurcantam). :P
    Ennél már csak a Battlefield 2 volt bosszantóbb, mert ott a teamkill-t büntetik. Helikopterbe beszáltam, mint pilóta, aztán még mellém ültek vagy 5-n (csapatszállitóba). Egy darabig semmi problemo, majd hírtelen jött ez a hiba, és megtekerte a helit a saját tengeje körül, mintha direkte bele akartam volna vágni a helit a földbe! Igaz, ebben a gammában már jobb volt a helyzet, mert ha megmozgattam az egeret, egy idő után magához tért, és mondjuk elég magassan szálva még volt esélyem kihozni a zuhanásból, de kb a 3. földbe csapódás után elmentem, és vettem egy ismret márka relative csúcsmodeljét. Azóta nincsen ilyen gondom. ;]
    Eddig csak egy embertől hallottam hasonló gondot ezzel a márkával. Lehet, más vagy nem játszott ezzel az egérrel, vagy nem jött Ph-ra. De, a hibára gyógyírt nem találtam sehol. :(

[Szerkesztve]

• Allien

veterán

Kár, hogy csak a procikat nézzük, meg a tesztekben főleg még a 2x512, ami divat, pedig sajnos, illene lassan 2x1 gigára váltani.:B Az más kérdés, hogy tuning ügyben roszabb eredménnyel kecsegtetnek a nagyobb ramocskák.;)

• Allien

veterán

válasz Dare2Live #44 üzenetére

Erre mindenkinek jó lesz a Conroe, hiszen én Venice magról pl. San Diego-ra nem fogok váltani, mert semmi értelme. Játékban nem lesz jelentős ugrás, hiába emelhető a Mhz, hiszen itt már tesztelték, hogy VGA/CPU párositásnál a jelenlegi proc is elégséges (~2500 Mhz). Még sokkal erősebb VGA-val is, mint a jelenlegi x800 GTO, elég lesz. Viszont, fejlődés szempontjából akkor már csak az X2 marad ehez a foglalathoz, még ha elvileg a játékok nem használják ki. De ha lemegy az ára, akkor nekem megéri még esettleg arra áldozni, ebben biztos vagyok.;) Aztán, ha majd váltanom kell, akkor majd megnézhetem, hogy mi lesz éppen az AM2 ellenfele (nem a mai procikat kell nézni, azt felesleges), és mire érdemes váltani. Ha az intej lesz, akkor kénytelen leszek arra váltani.:B :O

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés