- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Oliverda #214 üzenetére
A szoftver és a hardver együtt alkotja a számítógépet. Ha bármelyik rossz, akkor egy kalap sz*rt sem ér az egész. Lehet, hogy az egyszeri user szívesen kutakodik meghajtók után és bújja a fórumokat, hogy megoldja a kompatibilitási problémákat, de ettől nem lesz jobb a felhasználók 90%-ának.
-
Balu77
őstag
válasz
Oliverda #176 üzenetére
Ez függ attól is hogy milyen az alaplapod, illetve a bios. Valszínű hogy jó drivereket tettél fel.
Mint a hozzászólásomban írtam, 6600GT+Nforce4 felállásban én ezt tapasztaltam. És sajnos ez több gépnél is jelentkezett...
A nagykeres szervízben is megmondták, hogy náluk alapjáraton felejtős az ide sw driver... -
Dare2Live
félisten
válasz
Oliverda #159 üzenetére
Nekem spec nem az AMDvel van gondom hanem az alá gyártott szarabbnál szarabb chipsettekkel/alaplapokkal. (Talán a legujabb ati +uli1575 az egy kivétel, de én már nem próbálkozok.)
PPeter anno részletesen kifejtette mért kénytelen lemondani a sokkal jobb ár/érték arányú AMD konfigokról ha gépet csinál, csak most az istennek nem találom azt a hozzászólást.
De evvel sokan vannak így ha jól tudom Erdoke is nemkeveset szenvedett, magamról már nem is beszélve.
Holnapra valszeg eszembe jut melyik topicba is sírtam el magam támasztották mások is alá nemcsak énvagyok hülye, holnapra eszembe jut aztán linkelem -
Tommer
tag
Jajj! Előre is bocs! ÉN fogalmaztam félreérthetően nem a legkisebb AMD -re és INTEL -re gondoltam, hanem pl:
AMD Athlon 64 X2 4600+ S939 BOX Dual-Core (Manchester) 104 640 Ft 125 568 Ft
AMD Athlon 64 X2 4400+ S939 BOX Dual-Core (Toledo) 88 000 Ft 105 600 Ft
Intel Pentium D 950 3.4 GHz 2x2MB cache 58 210 Ft 69 852 Ft
Na én ezt akárhogyan is nézem, a mai áron természetesen, sehogy sem látom a 14-16.000 Ft -os különbséget. Még ha a kisebb 4400+ hoz is viszonyítjuk a különbség: 35.748.Ft-, ha a 4600+ -os akkor meg 55.716.Ft- . Azért itt nekem senki se próbálja bemagyarázni, hogy kicsi a különbség!
És mégecccccer bocsi! Én voltam félreérthető!
Valamint ezek mai árak!
(( De mindenki azt vesz amit akar! Én mindenesetre inkább a fennmaradó pénz VGA és RAM -ra költöm! Felőlem mindeki vegyen AMD -t, mindenesetre én nem fogok ennyi pénzt kiadni érte az biztos! Ez van! ))
Na pénz téma részemről zárolva! Így is úgy is CONROE lesz a dologból! HOHOHOHOOO!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest