- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cortez25
senior tag
válasz
Dare2Live #277 üzenetére
Figyi, számomra a tény majd az lesz, ha magyarországon lesz kiskeres ár és felhasználó szintü eredmények. Illetve eltelik mondjuk a debütálás után fél év és kiderül, hogy megbízható az új architektura....
Illetve hülyeség a mostani processzorok árait a majd megjelenő és nem hivatalos árakhoz viszonyítani. De így legyen, mert akkor elöbb váltok X2-re 40K-ért mint conroera lappal+memóval együtt 90K-ért. -
cortez25
senior tag
válasz
BusyChild #255 üzenetére
ezt már hallottam jópárszor....
kiváncsi leszek ha kiadja az intel a prescott-ot akkor mit lép rá az AMD?
Kiváncsi leszek ha az intel kiadja 3,6 EE-t akkor mit lép rá az AMD?
Ha az intel kiadja a xeon procikat mit lép rá az amd?
Szóval ha kiadja a conroe-t akkor is elöbbre fog járni.....ennyi. Akkor majd a következő
kérdést szerintem felesleges feltenni. -
cortez25
senior tag
Azt nem értem mi ez a nagy AMD temetés?
Jó ez az AM2...egy darabig jó is lesz..... -
cortez25
senior tag
válasz
CriticalHit #50 üzenetére
Láttam, de ettől még nem élből isten. Majdha kézzelfogható lesz, ár, majdha kijönnek az első konkrét felhasználói tesztek, észrevételek tapasztalatok.
Addig egy majd megjelenő technológiát nem érdemes ajnározni....szvsz spec minden esetben megvártam mit teljesítenek az új architektúrák adott esetben nálam amire használom. és utána váltok, ha meggyőz. Ennyi.
Vagy úgy gondolod az AMD-nél most mindenki a kardjába dől mert itt a conroe? -
cortez25
senior tag
Itt mindenki azt hiszi nem lesz ellenfele a conroe-nak?
-
cortez25
senior tag
válasz
CriticalHit #14 üzenetére
Ez kész, te mióta hiszel az igéreteknek?
Amúgy meg nem értem, ez itt van ez megvan......várjunk a conroe dicsőítésével majd ha itt lesz.....szvsz nem hinném, hogy az amd kontra nélkül hagyná az intel esetleges ilyen lépéseit. Ej csak az a fránya inteles büszkeségen ne esett volna ekkora csorba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest