- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Mi ez a sírás-rívás?
Jelenleg az AMD-nek van a leggyorsabb procija. Yonah egy picit gyorsabb, mint a Turion 64 X2, de a teljesítmény/ár arány az utóbbinak kedvez. Ha kijön a Merom és a Conroe, akkor az AMD (végre) árstratégiába kezd és az Intelnek lesz a leggyorsabb procija. Ha a K8L kijön, akkor pedig ismét az AMD-nek lesz a leggyorsabb procija...
Egyik gyártó sem fogja lenyomni a másikat, inkább örül a konkurensének és így a versenyre hivatkozva mindig újabb ás újabb CPU-kat tud a felhasználóknak eladni. -
dokar
addikt
válasz
Dare2Live #205 üzenetére
Persze, bugok vannak, de többségük orvosolható, ha mással nem is, alternatív megoldással.
De fogd már fel, hogy az általad említetett tények, nem annyira vészesek és nem csak az optikai adattárolás lehető legtökéletesebb formái lebegnek az emberek szeme előtt. Vannak ennél fontosabb dolgok: család, szeretet, CPU, ...
Az én lapom nem támogatja a SATAII-t, de mégis ilyen vinyóm van, átjumperelve SATA-ra. Szted vennem kellett volna egy Intel-es konfigot?
Nálam ezek mennek:
1 db SATAII HDD (RAID0)
1 db DVD-RW
1 db TV tuner (video in, audio in, radio audio in, IR in)
3 db hálózat (alaplapi, PCI, BT)
1 db VGA (benne TV out)
1 db TV out (VGA video out, audio out, webcam video & audio out, TV out) -
dokar
addikt
De azt ugye te is belátod, hogy chipkészletek miatt teljes egészében elítélni az AMD konfigot badarság?
Az tény, hogy az NF4-esek melegedősebbre sikerültek. Nekem NF3 van, full húzva + terhelve a proc, max 32-34°C az NF3 chip. Hamarosan kap tőlem egy chipset voltmodot is, akkor majd kiderül ez is tud-e úgy melegedni, mint az NF4. -
dokar
addikt
válasz
Dare2Live #179 üzenetére
''Egyébként sose gondoltam volna PPetert le parasztvakítózák eztis megértem, te aztán biztos jobban értesz hozzá kedves dokar.''
Ilyen nem történt. A te stílusod az parasztvakítás, melynek egyik alapja az általad belinkelt PPeter kissé elfogult hozzászólása.
Persze lehetnek hibák az nforce chipsetekben is, mint minden másban, de hogy valaki ezért ne rakjon össze AMD-s konfigokat... -
dokar
addikt
Nofene, nekem nf3-am van, de nincs bajom vele.
Jól meg kell gondolni minden driver frissítést és azt is hogy mit mivel. Pl. milyen videokari driver van fent az alaplapi mellett! Pl. kitapasztaltam még a régi 6600GT-mel, hogy csak akkor ment jól az alaplapi ide sw driver, ha a videokarihoz a 78.72-es driver volt fent...
Nem lehetséges, hogy catalyst drivert raktál fel a 6600GT-hez?
Amúgy sztem ez is PV. Bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged