Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• péter007

senior tag

Hello mindenkinek!

Ahogy végigolvstam ezt a topcot az derült ki számomra hogy ezek az új amd procik nem egy nagy eresztések és drágák is.
    Amint látjátok van ez a gépem már vagy öt éve és augusztus végén le fogom cserélni az egészet. Tavaly augusztusban vettem a 6600-ost de csak azért hogy a mai játékok is elmenjenek rajta. Ma már eljutottam odáig h. az oblivion szaggat rajta :O és most nem tudom h. mit vegyek.
    Egy biztos ha én egyszer veszek gépet az legalább 3 évre szól kisebb fejlesztésekkel közben.
    Engem olyannnyira nem érdekel hogy intel vagy amd mellett döntenék mert a nyár végére lemennek az amd procik árai és itt lesz a nyxakunkon a conore is. Ami akkkor a legjobb és legolcsóbb lesz azt fogom megvenni addig pedig felesleges itt beszélgetni a jövőről ugyanis semelyikünk sem tudja BIZTOSAN hogy mi lessz itt még és akkor a ddr3-mal még nem is foglalkoztam. Nyárom meg majd elleszek a counterstrikevel az legalább elmegy a gépemen full grafón. :DDD

Ezzel csak annyit akartam mondani hogy engem nem érdekelnek a pontok a benchmarkokban csak az h. a kövgépemen legalább egy évig menden játék elindoljon full grafón.

Nyár végéig meg még kitalálom hogy mit vegyek mert ráérek akkor is törni ezen a fejem.-

( amúgy meg aki megvenné a gépem annak szívesen eladom a gépem egyben is és külön de külön csak akkor ha a lap + pro.+memó akit érdekel írjon)
    Na ezzel sikerült is megfogalmaznom mai bölcsésségeimet itt a számtech órán, és további jó TALÁLGATÁST kívánok mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák