Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
péter007
senior tag
Hello mindenkinek!
Ahogy végigolvstam ezt a topcot az derült ki számomra hogy ezek az új amd procik nem egy nagy eresztések és drágák is.
Amint látjátok van ez a gépem már vagy öt éve és augusztus végén le fogom cserélni az egészet. Tavaly augusztusban vettem a 6600-ost de csak azért hogy a mai játékok is elmenjenek rajta. Ma már eljutottam odáig h. az oblivion szaggat rajtaés most nem tudom h. mit vegyek.
Egy biztos ha én egyszer veszek gépet az legalább 3 évre szól kisebb fejlesztésekkel közben.
Engem olyannnyira nem érdekel hogy intel vagy amd mellett döntenék mert a nyár végére lemennek az amd procik árai és itt lesz a nyxakunkon a conore is. Ami akkkor a legjobb és legolcsóbb lesz azt fogom megvenni addig pedig felesleges itt beszélgetni a jövőről ugyanis semelyikünk sem tudja BIZTOSAN hogy mi lessz itt még és akkor a ddr3-mal még nem is foglalkoztam. Nyárom meg majd elleszek a counterstrikevel az legalább elmegy a gépemen full grafón.
Ezzel csak annyit akartam mondani hogy engem nem érdekelnek a pontok a benchmarkokban csak az h. a kövgépemen legalább egy évig menden játék elindoljon full grafón.
Nyár végéig meg még kitalálom hogy mit vegyek mert ráérek akkor is törni ezen a fejem.-
( amúgy meg aki megvenné a gépem annak szívesen eladom a gépem egyben is és külön de külön csak akkor ha a lap + pro.+memó akit érdekel írjon)
Na ezzel sikerült is megfogalmaznom mai bölcsésségeimet itt a számtech órán, és további jó TALÁLGATÁST kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Unraid
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest