- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
cortez25 #293 üzenetére
A külföldi tunningerek tömkelege az nem felhasználó? Vagy csak a magyar felhasználó véleménye/tapasztalata az elfogadható?
Valamint szerinted van rá esély, hogy intel ''nem megbízható'' architektúrát dob ki a desktop/server platformra és ezt se a HWtesztoldalak se a tuningerek nem szúrták ki az elmúlt hónapokban?
A kiskeres árról meg annyit, hogy pont úgyfog keletkezni mint az elmúlt években mindig. Vagy szerinted máshogy?
Ha valami 1.5hónap múlva jön ott baromira nem hülyeség árakat hasonlítgatni max azoknak akik teli vannak zsével vagy hülyék vagy ebben a minutumban gép kell nekik vagy csakis AMD mert tudomisén .....
A többiek ránéznek a hivatalos árlistára rájönnek ha kihuzzák a jelenlegi géppel még 2hónapig mennyit spórolhatnak vagy nem most vesznek x2t hanem 4hó múlva és nem 100lesz hanem 50 és rájönnek nem hülyeség jövőbeli procik árait nézegetni.
Tudom kicsit indiszkrét de te melyik táborba tartozol? -
Dare2Live
félisten
válasz
cortez25 #275 üzenetére
Ez nem jóslás, ha olvasnál külföldi nagynevű tesztlapokat elötted is tiszta lenne.
Deha aztmondod, hogy az összes számtech lapot intel lefizette akkor nézd meg milyen eredményeket hoznak a tunningerek divx/superpi/3d ben
Jah Conroe árak is nyilvánosak ha nemtudnád 1.8ghz es conroe 180$. És az 1.8as conroe egy 4400+/4600+al van partyban. Mennyibe kerül a legkisseb x2? $310?
Szóval ez nem jóslás hanem tények azok pedig makacs dolgok, persze lehet toporzékolni! -
Mackósajt
senior tag
Én is ebben bízom.
Bár ez nem csak intelligencia, hanem nyres erő kérdése is, ha árháború lesz. Egyébként kétségtelen, hogy amit írtam, az a lehető legdurvább forgatókönyv. Károgtam egy kicsit.
Amennyire tudom, egyébként független tesztelők is csak úgy nyúltak még a conroe-hoz, hogy az Intel mérnökei csőre töltött pisztollyal áltak a tarkójuk mögött. Legalábbis az egyik teszter írta, hogy csak az Intel gyárában tesztelhettek, stb. Meglátjuk mit az, ami a boltok polcaira kerül. -
Gergo_pet
aktív tag
Egyáltalán nem az igéretekről szól a dolog, remélem ezt azután mondod, hogy végigolvastad az összes 50 hozzászólást, mert ha nem tedd meg és rájössz, hogy nem igérgetésekről beszélünk, hanem konkrét ár/érték arányokról.
Egyébként meg milyen csorba esett az Inteles min??? -
Tommer
tag
De persze hogy lesz! Csak éppenséggel NEM ebben az évben!
Ez itt a bökkenő! Világos, hogy lesz válaszlépés a Conroe -ra! Ezt nehiszem, hogy valaki is vitatná!
((( A Conroe teljesítményéről csak annyit, hogy nézzetek be a topic -jába, ha az ott lévő előzetes teszteknek csak a fele (vagy esetleg a negyede) is igaz, akkor az AMD rendesen felkötheti a gyatyeszt! Hiába most ez van! Ez nem INTEL hajhászás, hanem a tények! ))))
Azért írtam többszörös zárójelbe, mert tényleg csak akkor tudjuk meg, hogy mi a pálya miután megjelenik, és le is lesz tesztelve! De azért mindenki látja, hogy nem rossz elsőre!
És ne értsetek félre én AMD X2 -re hajtottam, de mint írtam már, nem vagyok hülye, hogy 2x -es áron vegyem a procit, ezért lett Pentium D 930!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest