Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
hat en egyenlore csak nezelodok, mert mindenkeppen 2 gigat szeretnek kihozni és azert valamennyire időtallo ddr2-es memobol, ami persze nem annyira drága és aranylag lehet is huzni
én mondjuk nem is igazan attol varok nagy attörést hogy mennyivel gyorsabb vagy lassabb ddr2-vel inkabb az hogy legyen kb a ddr 1-es szintjen valahol.aztan procival meg kompenzalni a teljesitmenynovekedest -
afterburner_
őstag
válasz
Gallardo007
üzenetére
hát én spec azert adom mert tököm telivan a sok hibaval, amit itt fentebb irtak valoszinu hogy alaplapom, vagy procim szar
ugyhogy nem kiserletezek en adom elfele amig el lehet aranylag árában adni.. amugy teny hogy semmi ertelme még kiszallni a 939-ből és sokan még a 754-ből sem fognak
bőven jó az még, sőt... ha meg most esetleg zuhannak az x2-k arai akkor meg mégjobb
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
radírfej
üzenetére
visszavittem elvileg beküldtek a mycomhoz hogy nezzek meg a lapot...ott meg gondoom hogy nezik meg, azt mondtak arról ők nem tehetnek hogy együtt gondok lehetnek, külön jó...szal fasza
régi amd-kkel amugy nem volt gondom mert volt bőven az is altalaban a kisebbik gépem mindig az volt. -
afterburner_
őstag
pl dual channel modban szetfagy a rákba,oder újraindul, a cucc (memo tesztprogikban, máshol mindenutt jó de ez picit idegesítő), 3 fajta memoriaval probaltam (adata, kintson, kingmax), bármilyen időzítéssel stb...persze lehet köze sincs a prockóhoz, csak egyszeruen az nforce 4-re épített asus a8n sli delux lapom szar

inditasnal van oylan hogy belep a winbe és 3szor egymas utan fagy (marmint csak all a gep...eleinte vartam vele 20 percet is de semmi), mikor 4.re inditom újra akkor belep, mar probaltam ezt is jópar rendszerrel, hiába.. xp home, prof, 64 minddel ezt csinalja ha egyszer elkezdi
nforce drivert ha meg felrakok valmai újat, kék halal és többé nem indul a win mert szarrák*rja az ntfs.sys nevu file-t es akkor egy masik wincsiről bootolva ki kell cserelnem az elszarodott file-t, stand bye funkciót nem tudtam eddig elerni valami oknal fogva, amit kerdezgettem itt és jópar emberből nem tudta senki..áhh, lehet egyszerűen megint az asus remekel, mert ha valami noname kategorias cuccok lennenek benne megertenem de így
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
leggel mennyit megy?

jó lenne ha megint tuningbajnok szeriaja lenne az intelnek
én is varom a conroe-t , tavaly nyaron meregdrágán megvettem a 3500-ös amd-m hozzá méregdrága tuningramokat, stb, és valahogy nem igazan vagyok megelegedve (rengeteg kompatibilitási gond), lehet azert mert eddig intel parti voltam nagyobb reszt, és elatkozott az intel eme lépésem miatt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- i5-10500
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ugyhogy nem kiserletezek en adom elfele amig el lehet aranylag árában adni.. amugy teny hogy semmi ertelme még kiszallni a 939-ből és sokan még a 754-ből sem fognak
régi amd-kkel amugy nem volt gondom mert volt bőven az is altalaban a kisebbik gépem mindig az volt.