- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
hat en egyenlore csak nezelodok, mert mindenkeppen 2 gigat szeretnek kihozni és azert valamennyire időtallo ddr2-es memobol, ami persze nem annyira drága és aranylag lehet is huzni
én mondjuk nem is igazan attol varok nagy attörést hogy mennyivel gyorsabb vagy lassabb ddr2-vel inkabb az hogy legyen kb a ddr 1-es szintjen valahol.aztan procival meg kompenzalni a teljesitmenynovekedest
-
afterburner_
őstag
válasz
Gallardo007 #256 üzenetére
hát én spec azert adom mert tököm telivan a sok hibaval, amit itt fentebb irtak valoszinu hogy alaplapom, vagy procim szar
ugyhogy nem kiserletezek en adom elfele amig el lehet aranylag árában adni.. amugy teny hogy semmi ertelme még kiszallni a 939-ből és sokan még a 754-ből sem fognak
bőven jó az még, sőt... ha meg most esetleg zuhannak az x2-k arai akkor meg mégjobb
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
radírfej #204 üzenetére
visszavittem elvileg beküldtek a mycomhoz hogy nezzek meg a lapot...ott meg gondoom hogy nezik meg, azt mondtak arról ők nem tehetnek hogy együtt gondok lehetnek, külön jó...szal fasza
régi amd-kkel amugy nem volt gondom mert volt bőven az is altalaban a kisebbik gépem mindig az volt.
-
afterburner_
őstag
pl dual channel modban szetfagy a rákba,oder újraindul, a cucc (memo tesztprogikban, máshol mindenutt jó de ez picit idegesítő), 3 fajta memoriaval probaltam (adata, kintson, kingmax), bármilyen időzítéssel stb...persze lehet köze sincs a prockóhoz, csak egyszeruen az nforce 4-re épített asus a8n sli delux lapom szar
inditasnal van oylan hogy belep a winbe és 3szor egymas utan fagy (marmint csak all a gep...eleinte vartam vele 20 percet is de semmi), mikor 4.re inditom újra akkor belep, mar probaltam ezt is jópar rendszerrel, hiába.. xp home, prof, 64 minddel ezt csinalja ha egyszer elkezdi
nforce drivert ha meg felrakok valmai újat, kék halal és többé nem indul a win mert szarrák*rja az ntfs.sys nevu file-t es akkor egy masik wincsiről bootolva ki kell cserelnem az elszarodott file-t, stand bye funkciót nem tudtam eddig elerni valami oknal fogva, amit kerdezgettem itt és jópar emberből nem tudta senki..áhh, lehet egyszerűen megint az asus remekel, mert ha valami noname kategorias cuccok lennenek benne megertenem de így
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
leggel mennyit megy?
jó lenne ha megint tuningbajnok szeriaja lenne az intelnekén is varom a conroe-t , tavaly nyaron meregdrágán megvettem a 3500-ös amd-m hozzá méregdrága tuningramokat, stb, és valahogy nem igazan vagyok megelegedve (rengeteg kompatibilitási gond), lehet azert mert eddig intel parti voltam nagyobb reszt, és elatkozott az intel eme lépésem miatt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core I5-8600K
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest