Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
pl dual channel modban szetfagy a rákba,oder újraindul, a cucc (memo tesztprogikban, máshol mindenutt jó de ez picit idegesítő), 3 fajta memoriaval probaltam (adata, kintson, kingmax), bármilyen időzítéssel stb...persze lehet köze sincs a prockóhoz, csak egyszeruen az nforce 4-re épített asus a8n sli delux lapom szar

inditasnal van oylan hogy belep a winbe és 3szor egymas utan fagy (marmint csak all a gep...eleinte vartam vele 20 percet is de semmi), mikor 4.re inditom újra akkor belep, mar probaltam ezt is jópar rendszerrel, hiába.. xp home, prof, 64 minddel ezt csinalja ha egyszer elkezdi
nforce drivert ha meg felrakok valmai újat, kék halal és többé nem indul a win mert szarrák*rja az ntfs.sys nevu file-t es akkor egy masik wincsiről bootolva ki kell cserelnem az elszarodott file-t, stand bye funkciót nem tudtam eddig elerni valami oknal fogva, amit kerdezgettem itt és jópar emberből nem tudta senki..áhh, lehet egyszerűen megint az asus remekel, mert ha valami noname kategorias cuccok lennenek benne megertenem de így
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest