- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Benji21th #14727 üzenetére
"Ez pedig csak SWAP használata esetén oldódik meg, de azt nem érdemes Class4-es kártyával használni A2SD használata esetén, de ha nem használok A2SD-t helyügyileg ugyanott vagyok, mint a gyárival. Jól értem?"
Ha ezt a Nagy Pulse Kézikönyvben olvastad, akkor csak benne maradt egy korai információ.
Azóta tesztelték, és Class 4-es kártyán is megy együtt a kettő.
Ha lesz időm, átnézem, és javítom a kézikönyvet. -
bounty123
őstag
válasz
Ezt cáfolnám, én class4-es sandisk kártyával használom FLB1.7-es rom-mal, a2sd ÉS swap is van. Igaz, a2sd-nél a dalvik cache-t hagytam alapból ahogy volt, nem irányítottam át az sd-re, mert egyelőre így is van elég helyem. Szóval csak nyugodtan próbáld ki, a swap-ot és az a2sd-t is ki/be tudod kapcsolgatni. A gyári romnál mindenképp sokkal jobb lesz, ez 100%.
-
llaszlo
veterán
válasz
1.5-tel minden sms megjött. 1.7-tel még nincs ilyen tapasztalatom. Valamivel gyorsabb, mint az 1.5. Remélem ez így is marad. Ebből már majdnem csináltam ismét saját ROM-ot, de egyelőre csak azokat töröltem amik fölöslegesek számomra. pl voice source, google maps, calculator stb.
Watt25: Tényleg 2-3 napot olvastam.
-
Watt25
veterán
válasz
Benji21th #14718 üzenetére
Kb. minden általad felsorolt problémára megoldást nyújthat egy Class 6-os kártya és egy megfelelő "főzött" ROM, kivéve talán az aksi merülést. (De azért az is túlzás ebből a szempontból amit írtál, mert tuti, hogy kibír 2-3 óra folyamatos nyüstölést is a telefon.)
Tudom, hogy miről beszélsz, tweak-elés nélkül ez a telefon egy f*s.
Viszont ha "rendbehozod", akkor teljesen használható lesz. És nem kell félni sem, nem kell olyan nagy szaktudás ahhoz, hogy jól működjön. (Elrontani sem tudod a telefont.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest