- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Benji21th #14727 üzenetére
"Ez pedig csak SWAP használata esetén oldódik meg, de azt nem érdemes Class4-es kártyával használni A2SD használata esetén, de ha nem használok A2SD-t helyügyileg ugyanott vagyok, mint a gyárival. Jól értem?"
Ha ezt a Nagy Pulse Kézikönyvben olvastad, akkor csak benne maradt egy korai információ.
Azóta tesztelték, és Class 4-es kártyán is megy együtt a kettő.
Ha lesz időm, átnézem, és javítom a kézikönyvet. -
bounty123
őstag
válasz
Ezt cáfolnám, én class4-es sandisk kártyával használom FLB1.7-es rom-mal, a2sd ÉS swap is van. Igaz, a2sd-nél a dalvik cache-t hagytam alapból ahogy volt, nem irányítottam át az sd-re, mert egyelőre így is van elég helyem. Szóval csak nyugodtan próbáld ki, a swap-ot és az a2sd-t is ki/be tudod kapcsolgatni. A gyári romnál mindenképp sokkal jobb lesz, ez 100%.
-
llaszlo
veterán
válasz
1.5-tel minden sms megjött. 1.7-tel még nincs ilyen tapasztalatom. Valamivel gyorsabb, mint az 1.5. Remélem ez így is marad. Ebből már majdnem csináltam ismét saját ROM-ot, de egyelőre csak azokat töröltem amik fölöslegesek számomra. pl voice source, google maps, calculator stb.
Watt25: Tényleg 2-3 napot olvastam.
-
Watt25
veterán
válasz
Benji21th #14718 üzenetére
Kb. minden általad felsorolt problémára megoldást nyújthat egy Class 6-os kártya és egy megfelelő "főzött" ROM, kivéve talán az aksi merülést. (De azért az is túlzás ebből a szempontból amit írtál, mert tuti, hogy kibír 2-3 óra folyamatos nyüstölést is a telefon.)
Tudom, hogy miről beszélsz, tweak-elés nélkül ez a telefon egy f*s.
Viszont ha "rendbehozod", akkor teljesen használható lesz. És nem kell félni sem, nem kell olyan nagy szaktudás ahhoz, hogy jól működjön. (Elrontani sem tudod a telefont.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest