- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
Persze, hogy elrontottam, összekevertem
.
Igen, dominós verzióban van 40MB-os, 100MB-os és 500MB-os.
Ugyan még nincsen ilyen telefonom (talán sajnos), de a mobilneten gondolkozok a mostani E61-emhez. Azért kérdeztem, hogy nektek mi a véleményetek, mert látom/olvasom, hogy sokat neteztek mobilon.
Én elsősorban e-mail-eznék rajta, ezért gondolom, hogy egy 100MB-os elegendő lenne.
Nem offolok tovább, elnézést, ha ez valakit zavart
.
-
szente
addikt
nah,ha lesz belőle valami szivesen jelentkezek béta teszternek,majd dobj rám egy privit.szerintem nagy sikere lenne a progidnak.jah,azt a fedőt igazán meg csinálhatták volna mondjuk gumiból.lehet,hogy nem annyira esztétikus,de hogy tartósabb az is biztos.
mondjuk msot más problémákkal küzdök erősen.ha sms-t irok a cimzett nem mindig kapja meg.van aki egyáltalán nem...meg 1 sms csak 70 karakter.gondolom ez valami beállítás kérdése,de nem találtam.
amúgy én is szivesen néznék filmet a kütyün,de a konvertálgatás elveszi a kedvem.mire az én kis egymagos atomom átkonvertálna egy filmet...
-
szente
addikt
na ezt nem tudtam,de ez egy sz@r hir.
3 nagy bajom van az androiddal.nincs eq-s zene lejátszó,nem lehet a menüben mappákat létrehozni és oda csoportositani a programokat,meg nincs divx támogatás.jah meg van egy negyedik is.nem lehet(vagy csak én vagyok béna)az oldalsó hangerőszabályzóval számot léptetni. -
zooly
aktív tag
Végülis úgy oldaottam meg, hogy a Pulseon a nicknév, a Googleben pedig a név "Vezetéknév Keresztnév (nick)" fomátumban van, a Pulson pedig beírok egy X-et és egy Y-t a vezetéknév és keresztnévhez
Így mindkét oldalon jól jelennek meg a kontaktok, mivel a Pulse is alapból a nicknevet jeleníti meg, így az X és Y (a Pulseon lévő kontakt szerkesztésen kívül) sehol sem látszik.
-
ALI_G
veterán
Igen, használva ez is megeszi. Főleg GPS, videónézés, wifizés csak közepesen meríti. De 1 óra youtube-ozás wifin keresztül az szépen lecsípi az akksit. A 2 nap azért kevéske 2G-vel. Ha telefonnak használom, akkor 3-4 nap (közben azért hallgatok rádiót, vagy mp3-at pár órácskát).
-
törölt tag
Kiváló írás!
El kezdtem olvasni, az első oldal felénél járok, erre ez fogalmazódott meg bennem: "Ez a cikk hogy a túróba került ide, nem a Mobilarenan kellett volna megjelennie? Ki írta?"
Részletes, olvasmányos, tele van fontos információkkal és mégsem ömlesztett. Tetszett! Még ilyen cikkeket! -
koviz
csendes tag
Ez a contacts izé engem nem érint. Túl sok adatra "kiváncsi" így is a google. Azon kicsit kiakadtam, hogy a marketről történő letöltéshez regelnem kellett a google szolgáltatásaira
.
Az, hogy az 1.6 kijön rá dicséretes, de a 2.0-nak tudnék igazán örülni.
Aztán a barcode scennerbe én is belefutottam. Természetesen nálam sem megy. Viszont szintén egy német fórumban írták, hogy egyes felhasználóknak működik. Arra nem találtam adatot, hogy esetleg "okosították" a telefont.
-
iknight
senior tag
Értem, régen énis így voltam vele sok garancia akkor mit számít, legfeljebb kicserélik. Nahh már most miután egy nokia telóval 3 hónapig rohangáltam szervízbe mire hajlandóak voltak normálisra cserélni(1 cseretelefon is szar volt, meg javítgattak stb), illetve más termékeknél is volt már ilyesmi, ezek után rájöttem hogy nem garanciát kell venni hanem jó terméket. Ezért félek olyantól amiről semmit nem tudok, ez az első huawei telefon amiről hallottam, és hosszútávú teszt erről sincs, lehet hogy megfelelő hardver van benne, csak azt még szerintem te sem tudhatod, hogy megefelő minőségűek e. Ahogy lentebb is írták pl a hangszóró szar, és szerintem azért ezekre nagyobb esély van egy kínai telefonnál, és hát hiába a garancia ha miatta hetekig nem használhatom a telefont. Sajnos nekem szolgáltató miatt alapból kizárt ez a modell de azért figyelemmel követem majd a sorsát, és ha nem fáradság én szivesen olvasnék egy cikket arról, hogy pl fél év múlva mit gondolsz róla, és milyen tapasztalataid vannak, márha megtartod addig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest