- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
80MB-os csomag megszűnt a hónap elején. Helyette van 990Ft-ért 100MB, 1990Ft-ért pedig 500MB. [link] Max. azt tudom elképzelni hogy akiknek régebbről aktiválva van még továbbvihetik a 80MB-ot egészen addig amíg egyszer el nem fogy a hosszabbításhoz szükséges egyenlegük.
-
DarkByte
addikt
500MB-os netcsomag? Sok mindenre, nekem eddig kb. 80MB-t sikerült a két és fél hét alatt használom, pedig amikor úton vagyok nyúzom. Chatelek, Opera Mini-vel böngészgetek, néha egy kis Google Maps is beficcen. Igaz ez nem több napi fél óránál, mikor megyek haza és vissza az albérletbe akkor hosszabb, 1-2 órát elpiszkálom a drágaságot , ez heti két alkalommal van.
Más (mondhatni breaking): tervben a hivatalos Eclair 2.0 frissítés, [link]
-
grizzancs
csendes tag
A motorola azert lehet jobb, mert gyorsabb, es nagyobb a kijelzjoe jobb feltonbassal, ez neha belassul, de nem veszes. A billentyuzet nem lehet rossz, de fonoknek Dev G1 van, azt mondta 1.5 ota (abban van eloszor virtualis bill) nem is hasznalja
en mondjuk el tudom kepzelni, hogy hasznos lehet.
500 mb mindenre eleg, ha appokat wifirol toltesz
nekem az utobbi egy hetben volt 15 mb, pedig hasznalom, de nem netezek 24/7, de amikor kellett meg tudtam nezni amit akartam, es SSH es egyebkent ejjel nappal fent van neten, hogy leveleket nezzen, meg ilyesmi. (persze ha 3gn youtube-ot nezel valoszinuleg tobb kell, ezt nem tudom)
Na ehhez kepest naponta 15 mb is lehetne... ha meg nem hasznalod ki, akkor ertelemszseruen a kov napon lehetne +ennyi
Ugye a media (flash, kepek, videok) a sok egy oldalban, na flash az ugye nincs (nem tudom lesz-e - utana kell nezni, youtube van), kepek - nem nagyfelbontasu kepeket tartalmazo oldalakat fogsz preferalni mobilon
ami meg csak ott van kep az elfer...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest