- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Inkább csak lábjegyzetbe írom ide hogy dolgozom egy EQ képes lejátszó progin (sajnos elég kevés időm van rá de igyekszem). Nem garantált a siker, de emulátorban anno volt haladás, csak ezt most meg kellene próbálni emészthető sebességben áttenni a Pulse-ra. Esetleg utána nézhetek majd a hangerő gombok programozhatóságának is, bár engem egyelőre az AVRCP jobban érdekel, mert így Stereo Bluetooth fülessel is lehetne távvezérelni. Sima fülesen én nem is agyalok az idióta lifegős csatlakozó fedő ajtó miatt (ez az egy igen nagy negatívuma van még a telónak).
#63: én is örülnék a DivX/XviD-nek, főleg mikor sebtiben rádobna az ember valami nézni valót. Egyelőre igyekszem előrelátással és átkódolással orvosolni a problémát.
H.264 képe egyébként szebb mint a fentieknek, az in-loop deblocking miatt amit meglepődtem de az Android is tud, pedig gondoltam én hordozható lejátszón ezt az erőforrás éhsége miatt nem erőltetik. Tévedtem. Apropó, napokban próbáltam ki egy 1.5Mbit-es H.264-et is amit én kódoltam át, és gyönyörűen viszi. A minősége meg enyhén pofára esős (főleg hogy a forrás 720p HD volt amiből tömörítettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bloodborne (PS4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

H.264 képe egyébként szebb mint a fentieknek, az in-loop deblocking miatt amit meglepődtem de az Android is tud, pedig gondoltam én hordozható lejátszón ezt az erőforrás éhsége miatt nem erőltetik. Tévedtem. Apropó, napokban próbáltam ki egy 1.5Mbit-es H.264-et is amit én kódoltam át, és gyönyörűen viszi. A minősége meg enyhén pofára esős (főleg hogy a forrás 720p HD volt amiből tömörítettem).