- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Inkább csak lábjegyzetbe írom ide hogy dolgozom egy EQ képes lejátszó progin (sajnos elég kevés időm van rá de igyekszem). Nem garantált a siker, de emulátorban anno volt haladás, csak ezt most meg kellene próbálni emészthető sebességben áttenni a Pulse-ra. Esetleg utána nézhetek majd a hangerő gombok programozhatóságának is, bár engem egyelőre az AVRCP jobban érdekel, mert így Stereo Bluetooth fülessel is lehetne távvezérelni. Sima fülesen én nem is agyalok az idióta lifegős csatlakozó fedő ajtó miatt (ez az egy igen nagy negatívuma van még a telónak).
#63: én is örülnék a DivX/XviD-nek, főleg mikor sebtiben rádobna az ember valami nézni valót. Egyelőre igyekszem előrelátással és átkódolással orvosolni a problémát.
H.264 képe egyébként szebb mint a fentieknek, az in-loop deblocking miatt amit meglepődtem de az Android is tud, pedig gondoltam én hordozható lejátszón ezt az erőforrás éhsége miatt nem erőltetik. Tévedtem. Apropó, napokban próbáltam ki egy 1.5Mbit-es H.264-et is amit én kódoltam át, és gyönyörűen viszi. A minősége meg enyhén pofára esős (főleg hogy a forrás 720p HD volt amiből tömörítettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest