- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Vannak egyébként egyéb hibák ahogyan használom a telefont, ha már itt járok le is írom:
- Google Contacts szinkronizáció bugos olyan szempontból hogy ha vannak csoportok létrehozva akkor bár a csoport címkéket átviszi de a telefonon nem társítja hozzájuk az embereket. (ez lehet a Cupcake hibája, a német Android fórumon egyébként felmerült hogy a hónap végére elkészül a mobilra az 1.6-os Donut update)
- Egyelőre úgy tűnik hogy mozgó képet nem tudnak a kameráról fogadni a programok, legalább is a Barcode scanner progik egyelőre nem működnek.iknight: én úgy voltam vele hogy az Android-ban pont az a jó hogy bárki összedobhat vele telefont, max. a hardvert ronthatja el. De itt minden adott, és van rá két év garancia is, szóval annyira nem idegeskedem miatta. Külsőleg semmi nem mutat rá hogy gagyi lenne, sőt nekem nagyon tetszik formailag.
Új hozzászólás Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest