- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Értem, régen énis így voltam vele sok garancia akkor mit számít, legfeljebb kicserélik. Nahh már most miután egy nokia telóval 3 hónapig rohangáltam szervízbe mire hajlandóak voltak normálisra cserélni(1 cseretelefon is szar volt, meg javítgattak stb), illetve más termékeknél is volt már ilyesmi, ezek után rájöttem hogy nem garanciát kell venni hanem jó terméket. Ezért félek olyantól amiről semmit nem tudok, ez az első huawei telefon amiről hallottam, és hosszútávú teszt erről sincs, lehet hogy megfelelő hardver van benne, csak azt még szerintem te sem tudhatod, hogy megefelő minőségűek e. Ahogy lentebb is írták pl a hangszóró szar, és szerintem azért ezekre nagyobb esély van egy kínai telefonnál, és hát hiába a garancia ha miatta hetekig nem használhatom a telefont. Sajnos nekem szolgáltató miatt alapból kizárt ez a modell de azért figyelemmel követem majd a sorsát, és ha nem fáradság én szivesen olvasnék egy cikket arról, hogy pl fél év múlva mit gondolsz róla, és milyen tapasztalataid vannak, márha megtartod addig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest