Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz ALI_G #51 üzenetére

Az a baj tényleg hogy az 5800-át is csak akkor próbáltam mikor meglett a kollégának igaz akkor legalább jó pár óra erejéig. Alapjában véve nem rossz telefon, sőt a kijelzője az nagyon szép a felbontás miatt. Amíg nem láttam meg a kezdő árát gondolkodtam is erősen rajta hogy ez lesz a következő telefonom, de aztán a 90-100k-s árcímke vissza zökkentett a valóságba (akkor még munkám sem volt eleve).

Kicsit vaskosnak emlékszem külsőre, a Pulse-hoz képest legalább is (mondjuk ez meg lapos tepsi, szóval kinek ez jön be, kinek az) Ha a klasszikusabb telefon formájú cuccok jönnek be inkább 5800. Amit érdemes figyelembe venni hogy az 5800 kijelzője rezisztív ahogyan tudom, másrészt az oprendszer ami rajta fut egy korábbi rendszer felfrissítése tapicskoláshoz, ami végett (akkor legalább is mikor januárban kipróbálhattam) még nem mindenhol lehetett kizárólag érintéssel irányítani (úgy gondolom jelzés értékű a pengető a dobozban). Android ilyen szempontból előre mutatóbb. Multimédia szempontjából az 5800 kicsit erősebb (FM rádió+ekvalizer is van alapból). Játékokban ötletem sincs hogyan állhat, elvileg Nokia-n ott az nGage. Android-nak egyelőre nem erőssége a 3D-s játékok, legalább is iPhone 3GS szintű játékok nem. A Pulse előnye nálam még hogy nem vastag a keret a kijelző körül; azt hiszem az 5800 kijelzője mélyebben is ül. Érdemes egyébként elolvasnod a kolléga blogjában az 5800-ról írt véleményeit mert ott is vannak negatívumok úgy ahogyan a Pulse-nál is. Ezek után már egyéni igényeidnek megfelelően tudsz dönteni hogy melyek azok a negatívumok amelyekkel együtt tudsz élni.

Én bele vagyok zúgva az Android-ba egy ideje így nem kérdés melyiket venném meg azonos árszinten. :) De ezt már csak úgy mellékesen jegyzem meg.

• ZéZé@PH

aktív tag

válasz ALI_G #47 üzenetére

Kíváncsi lennék ti ketten (te és DarkByte) melyik készüléket tartjátok jobb vételnek?
    Nagyjából egy árban vannak kb 5ropi különbség van köztük :)

• DarkByte

addikt

válasz ALI_G #45 üzenetére

Ezt az egy napot úgy kell érteni hogy szinte egész nap lóg WiFi-n, háttérben megy Twidroid, gyűjti a csiripeket, a platform alapból nézegeti időnként a gmail-es leveleket, szinkronizál, időjárás widget is kint van az asztalon most már az is frissít időnként. És még e-mellett böngészés, videózgatás, zenélgetés időnként. Néha egy kis GPS is benéz (tegnap pl. néztem Google Maps-en ahogyan visz haza a busz az albérletig. Első GPS-em, meglátszik :D) Szóval rendszeresen használva a mobilt. Az első néhány napban mikor még nem volt sok időm rá, kibírta a közel két napot az akksi, de akkor mobilnet sem volt még rá megrendelve, visszaraktam 2G hálóra, cégnél nem engedélyezték a WiFi MAC-jét, ilyesmi. :) Szerintem ilyen terhelés mellett az 5800 aksija is gyorsabban kipurcanna.

Új hozzászólás Aktív témák