Új hozzászólás Aktív témák
-
levente13
csendes tag
Nekem olyan irányú érdeklődésem lenne, hogy a fülhalgatón a hangerő és minőség felére az 5800 szintjére?? Vagy milyen minőség?
-
zooly
aktív tag
Nagyon jó lett a cikk, nekem is ilyen készülékem van.
Írtam is egy bejegyzést azoknak akik nem elégedettek a teljesítményével: KLIKK
Mégegyszer grat
-
DarkByte
addikt
Közben lett ideiglenes megoldás a barcode scanner problémára. Ide nem folytatom a fórumozást, inkább a már közel 1700 hozzászólásos hír topikjába irkáljunk szerintem: [link]
-
BaliJack
aktív tag
Persze, hogy elrontottam, összekevertem
.
Igen, dominós verzióban van 40MB-os, 100MB-os és 500MB-os.
Ugyan még nincsen ilyen telefonom (talán sajnos), de a mobilneten gondolkozok a mostani E61-emhez. Azért kérdeztem, hogy nektek mi a véleményetek, mert látom/olvasom, hogy sokat neteztek mobilon.
Én elsősorban e-mail-eznék rajta, ezért gondolom, hogy egy 100MB-os elegendő lenne.
Nem offolok tovább, elnézést, ha ez valakit zavart
.
-
DarkByte
addikt
80MB-os csomag megszűnt a hónap elején. Helyette van 990Ft-ért 100MB, 1990Ft-ért pedig 500MB. [link] Max. azt tudom elképzelni hogy akiknek régebbről aktiválva van még továbbvihetik a 80MB-ot egészen addig amíg egyszer el nem fogy a hosszabbításhoz szükséges egyenlegük.
-
DarkByte
addikt
500MB-os netcsomag? Sok mindenre, nekem eddig kb. 80MB-t sikerült a két és fél hét alatt használom, pedig amikor úton vagyok nyúzom. Chatelek, Opera Mini-vel böngészgetek, néha egy kis Google Maps is beficcen. Igaz ez nem több napi fél óránál, mikor megyek haza és vissza az albérletbe akkor hosszabb, 1-2 órát elpiszkálom a drágaságot , ez heti két alkalommal van.
Más (mondhatni breaking): tervben a hivatalos Eclair 2.0 frissítés, [link]
-
grizzancs
csendes tag
A motorola azert lehet jobb, mert gyorsabb, es nagyobb a kijelzjoe jobb feltonbassal, ez neha belassul, de nem veszes. A billentyuzet nem lehet rossz, de fonoknek Dev G1 van, azt mondta 1.5 ota (abban van eloszor virtualis bill) nem is hasznalja
en mondjuk el tudom kepzelni, hogy hasznos lehet.
500 mb mindenre eleg, ha appokat wifirol toltesz
nekem az utobbi egy hetben volt 15 mb, pedig hasznalom, de nem netezek 24/7, de amikor kellett meg tudtam nezni amit akartam, es SSH es egyebkent ejjel nappal fent van neten, hogy leveleket nezzen, meg ilyesmi. (persze ha 3gn youtube-ot nezel valoszinuleg tobb kell, ezt nem tudom)
Na ehhez kepest naponta 15 mb is lehetne... ha meg nem hasznalod ki, akkor ertelemszseruen a kov napon lehetne +ennyi
Ugye a media (flash, kepek, videok) a sok egy oldalban, na flash az ugye nincs (nem tudom lesz-e - utana kell nezni, youtube van), kepek - nem nagyfelbontasu kepeket tartalmazo oldalakat fogsz preferalni mobilon
ami meg csak ott van kep az elfer...
-
BaliJack
aktív tag
Nagyon tetszett a teszt (jobban, mint a mobilarénás), és nagyon tetszik maga a telefon is, és az Android is. Szemezek ezekkel a telefonokkal, csak jó lenne még a qwerty billentyűet is - ezért vagyok kíváncsi a Motorolára
.
Egy konkrét kérdésem lenne: az 500MB-os netcsomag mire lehet elég?
-
szente
addikt
nah,ha lesz belőle valami szivesen jelentkezek béta teszternek,majd dobj rám egy privit.szerintem nagy sikere lenne a progidnak.jah,azt a fedőt igazán meg csinálhatták volna mondjuk gumiból.lehet,hogy nem annyira esztétikus,de hogy tartósabb az is biztos.
mondjuk msot más problémákkal küzdök erősen.ha sms-t irok a cimzett nem mindig kapja meg.van aki egyáltalán nem...meg 1 sms csak 70 karakter.gondolom ez valami beállítás kérdése,de nem találtam.
amúgy én is szivesen néznék filmet a kütyün,de a konvertálgatás elveszi a kedvem.mire az én kis egymagos atomom átkonvertálna egy filmet...
-
-
KLIOS
aktív tag
Nem tud valaki olyan beállítást vagy programot ami a hívó képét nagyban jeleníti meg. A gyári az szinte láthatatlan.
-
DarkByte
addikt
Inkább csak lábjegyzetbe írom ide hogy dolgozom egy EQ képes lejátszó progin (sajnos elég kevés időm van rá de igyekszem). Nem garantált a siker, de emulátorban anno volt haladás, csak ezt most meg kellene próbálni emészthető sebességben áttenni a Pulse-ra. Esetleg utána nézhetek majd a hangerő gombok programozhatóságának is, bár engem egyelőre az AVRCP jobban érdekel, mert így Stereo Bluetooth fülessel is lehetne távvezérelni. Sima fülesen én nem is agyalok az idióta lifegős csatlakozó fedő ajtó miatt (ez az egy igen nagy negatívuma van még a telónak).
#63: én is örülnék a DivX/XviD-nek, főleg mikor sebtiben rádobna az ember valami nézni valót. Egyelőre igyekszem előrelátással és átkódolással orvosolni a problémát.
H.264 képe egyébként szebb mint a fentieknek, az in-loop deblocking miatt amit meglepődtem de az Android is tud, pedig gondoltam én hordozható lejátszón ezt az erőforrás éhsége miatt nem erőltetik. Tévedtem. Apropó, napokban próbáltam ki egy 1.5Mbit-es H.264-et is amit én kódoltam át, és gyönyörűen viszi. A minősége meg enyhén pofára esős (főleg hogy a forrás 720p HD volt amiből tömörítettem).
-
grizzancs
csendes tag
Hogy lehet a gyari kepeket es demo videot letorolni?
"A 60MByte-hoz egyébként még nyerhetünk körülbelül 5-10MByte-ot, ha a gyári képeket és a demó videót kimozgatjuk az SD kártyára avagy töröljük őket."
-
szente
addikt
na ezt nem tudtam,de ez egy sz@r hir.
3 nagy bajom van az androiddal.nincs eq-s zene lejátszó,nem lehet a menüben mappákat létrehozni és oda csoportositani a programokat,meg nincs divx támogatás.jah meg van egy negyedik is.nem lehet(vagy csak én vagyok béna)az oldalsó hangerőszabályzóval számot léptetni. -
DarkByte
addikt
Röviden: CoreCodec álláspontja az hogy amint lesz komolyabb NDK amivel rendesen lehet audió/videó dolgokat programozni akkor lesz DivX/XviD lejátszó. Addig csak belső használatra tesztelgetnek. Talán a 2.0-ás Android-hoz ami kijön NDK már tudni fogja ezt, ha lesz nyíltabb OpenCore API. Viszont Android 2.0 még csak reménykedés hogy lesz hivatalosan Pulse-ra (hackelve már talán most is ügyködik rajta valaki), az 1.6-os Donut ami úgy tűnik lesz a hónap vége körül rá hivatalosan.
-
Cyberb0b
tag
Taps taps a teszthez. Az elvárt szinttel szerintem abszolút nem volt hiba.
-
Makonya
csendes tag
olvastama cikket az összes hozzászólást és nekem nagyon tetszett a teló!
de van e már vmi megoldás h a divx-es filemket megnézek rajta?
akár felirattal is?
jelenleg winmo-s készülékem van,ami ezt meg is teszi de váltani szeretnék!
elöre is köszi -
zooly
aktív tag
Végülis úgy oldaottam meg, hogy a Pulseon a nicknév, a Googleben pedig a név "Vezetéknév Keresztnév (nick)" fomátumban van, a Pulson pedig beírok egy X-et és egy Y-t a vezetéknév és keresztnévhez
Így mindkét oldalon jól jelennek meg a kontaktok, mivel a Pulse is alapból a nicknevet jeleníti meg, így az X és Y (a Pulseon lévő kontakt szerkesztésen kívül) sehol sem látszik.
-
zooly
aktív tag
Néhány napja vettem egy ilyen készüléket, nekem is ez az első Androidos telefonom. A tesztben leírt pozitív/negatív tulajdonságok megállják a helyüket.
Számomra egy nagyobb probléma adódott (vagyis még adódik), az a telefonkönyvem átmentése rá...
Egy SE P1i-ről váltottam, BlueToothon keresztül nem lehetett átküldeni a bejegyzéseket egyszerre (kb. 20db után valamelyik telefon úgy gondolta hogy szerinte ennyi az összes - és befejezettnek vélték a feladatot), ha SIM kártyára másoltam őket akkor a Pulse csak levágott neveket és 1-1 számot látott azoknál a kontaktoknál akikhez több is fel volt véve.
Végülis úgy döntöttem, hogyha már Android akkor legyen használva a Google accountom, nagynehezen átmentettem a P1i-ről Outlookba, majd Outlookból GMailbe a kontaktokat, ott szépen kitöltögettem őket, fotókat töltöttem fel, stb. A Pulse szépen le is szinkronizálta magának a listát, boldog voltam. Máig. Szerettem volna felvenni egy új számot az egyik ismerőshöz, de a kontakt szerkesztése után a mentés gombra nyomva a telefon felhítva a figyelmem arra a tényre, hogy nincs megadva vezeték (és/vagy) keresztnév az illetőhöz és amíg meg nem adom addig nem hajlandó elmenteni az új számot.
A dolgok szépsége, hogy a Googles kontakt listában nem lehet külön szerkeszteni vezeték/kereszt/nick nevet, amit oda beírsz az a telefonon a nicknév mezőbe fog kerülni. Amit a telefonon beírsz vezeték és keresztnevet az pedig felfelé szinkronizáláskor elvész az éterben - tehát a Googleban csak a nick nevet fogod látni.
Egyelőre itt tartok, billentyűk és pálcika hiányában elég nehézkes lenne a telefonon a nicknév mezőkből kimásolgatni a vezeték és keresztneveket a megfelelő mezőkbe. És ha így teszek akkor pedig egyúttal le is mondhatok a Googles szinkronizálásról...
-
DarkByte
addikt
Az a baj tényleg hogy az 5800-át is csak akkor próbáltam mikor meglett a kollégának igaz akkor legalább jó pár óra erejéig. Alapjában véve nem rossz telefon, sőt a kijelzője az nagyon szép a felbontás miatt. Amíg nem láttam meg a kezdő árát gondolkodtam is erősen rajta hogy ez lesz a következő telefonom, de aztán a 90-100k-s árcímke vissza zökkentett a valóságba (akkor még munkám sem volt eleve).
Kicsit vaskosnak emlékszem külsőre, a Pulse-hoz képest legalább is (mondjuk ez meg lapos tepsi, szóval kinek ez jön be, kinek az) Ha a klasszikusabb telefon formájú cuccok jönnek be inkább 5800. Amit érdemes figyelembe venni hogy az 5800 kijelzője rezisztív ahogyan tudom, másrészt az oprendszer ami rajta fut egy korábbi rendszer felfrissítése tapicskoláshoz, ami végett (akkor legalább is mikor januárban kipróbálhattam) még nem mindenhol lehetett kizárólag érintéssel irányítani (úgy gondolom jelzés értékű a pengető a dobozban). Android ilyen szempontból előre mutatóbb. Multimédia szempontjából az 5800 kicsit erősebb (FM rádió+ekvalizer is van alapból). Játékokban ötletem sincs hogyan állhat, elvileg Nokia-n ott az nGage. Android-nak egyelőre nem erőssége a 3D-s játékok, legalább is iPhone 3GS szintű játékok nem. A Pulse előnye nálam még hogy nem vastag a keret a kijelző körül; azt hiszem az 5800 kijelzője mélyebben is ül. Érdemes egyébként elolvasnod a kolléga blogjában az 5800-ról írt véleményeit mert ott is vannak negatívumok úgy ahogyan a Pulse-nál is. Ezek után már egyéni igényeidnek megfelelően tudsz dönteni hogy melyek azok a negatívumok amelyekkel együtt tudsz élni.
Én bele vagyok zúgva az Android-ba egy ideje így nem kérdés melyiket venném meg azonos árszinten.
De ezt már csak úgy mellékesen jegyzem meg.
-
ALI_G
veterán
Hát
egyikünk se használta a másik készülékét huzamosabban, sőt én a pulse-t még nem is láttam. A google miatt most az androidra szavaznék, én is sok google szolgáltatást használok. Persze nagyjából mindent hasonlóan elérek 3rd party szoftverekkel, mert hát S60 V5-re is megírtak már szinte mindent. 5800 most már sokadik szoftver update-en ment keresztül, így gyors mint a villám, és csak fele annyi memória van benne, ami meglátszik ha sok dolgot akarok futtatni egyszerre. Pl. kiírja, hogy betelt a memória (opera mobile pár füllel, zenelejátszó és kész is). De ilyenkor se lassul.
-
ALI_G
veterán
Igen, használva ez is megeszi. Főleg GPS, videónézés, wifizés csak közepesen meríti. De 1 óra youtube-ozás wifin keresztül az szépen lecsípi az akksit. A 2 nap azért kevéske 2G-vel. Ha telefonnak használom, akkor 3-4 nap (közben azért hallgatok rádiót, vagy mp3-at pár órácskát).
-
DarkByte
addikt
Ezt az egy napot úgy kell érteni hogy szinte egész nap lóg WiFi-n, háttérben megy Twidroid, gyűjti a csiripeket, a platform alapból nézegeti időnként a gmail-es leveleket, szinkronizál, időjárás widget is kint van az asztalon most már az is frissít időnként. És még e-mellett böngészés, videózgatás, zenélgetés időnként. Néha egy kis GPS is benéz (tegnap pl. néztem Google Maps-en ahogyan visz haza a busz az albérletig. Első GPS-em, meglátszik
) Szóval rendszeresen használva a mobilt. Az első néhány napban mikor még nem volt sok időm rá, kibírta a közel két napot az akksi, de akkor mobilnet sem volt még rá megrendelve, visszaraktam 2G hálóra, cégnél nem engedélyezték a WiFi MAC-jét, ilyesmi.
Szerintem ilyen terhelés mellett az 5800 aksija is gyorsabban kipurcanna.
-
DarkByte
addikt
12 ezer lekérés és kikerült a cikkem linkként a T hivatalos Pulse oldalára is. Döbbenetes.
-
DarkByte
addikt
Windows: ötletem sincs. Ebben a témában nem vagyok kompetens, de ha tippelnem kellene csak sok szenvedés árán menne rá.
Játékok: iPhone szintű 3D-s játékokat nem kell tőle várni, főleg nem 3GS-set. Én eddig ezeket próbáltam: [Labyrinth] (kihasználja a gyorsulás mérőt elég szépen), [Bonsai Blast] (Zuma klón). Az OpenGL ES réteg natív támogatása nem rég nyílt ki, egy kicsit komolyabb játékok várhatóak majd, de szerintem a Pulse alatt dolgozó vastól nem kell csodákat várni. Igaz vtechun hasonló órajelre húzott G1-ével teljesítményben pariban van, szóval egy sima G1-nél gyorsabb.#42: megjelenés szubjektív, szerintem inkább kézbe véve kell eldönteni nem képekről. A legtöbb általam olvasott teszt jónak találta a külsejét és az összeszerelési minőséget is dicsérte. Jók az illesztések és a ház sem recseg különösebb nyomkoraszás nélkül. De persze ha nem jön be akkor ezt is megértem.
-
rep3at
őstag
Gratulálok a teszthez, nagyon jó lett!
Tetszik a készülék, de nem értem hogy egy ilyen árkategóriájú mobilt miért ilyen igénytelen házba csomagolnak. A formaterv nekem nem jön be, kitalálhattak volna valami egyedibbet is, sokan ezért nem fogják megvenni. Az ár/érték arány előtt viszont le a képzeletbeli kalappal.
Hogy kell oldaltörést csinálni? Erre nem tudtam eddig rájönni. PÜ me pls.
-
ByB
addikt
Tegnap próbálgattam egy Nokia N97 mini és egy HTC HD2 társaságában és el kell ismernem, nagyon kellemes meglepetés volt. Az ár/érték aránya egészen kimagasló.
Gratulálok a cikkhez.
-
DarkByte
addikt
válasz
#19617792 #38 üzenetére
Huh, köszi
Nem nagy konkurenciája leszek az oldalnak mert forrásom nincs mobilokat beszerezni és tesztelni (meg lusta is vagyok általában), de ezt a mobilt már annyira vártam hogy gondoltam áldozok neki a közösség előtt ha már a szolgáltató miatt a Mobilaréna csapat nem jut tesztelhető példányhoz.
-
törölt tag
Kiváló írás!
El kezdtem olvasni, az első oldal felénél járok, erre ez fogalmazódott meg bennem: "Ez a cikk hogy a túróba került ide, nem a Mobilarenan kellett volna megjelennie? Ki írta?"
Részletes, olvasmányos, tele van fontos információkkal és mégsem ömlesztett. Tetszett! Még ilyen cikkeket! -
-
ZéZé@PH
aktív tag
Hi! Engem az érdekelne, hogy FM rádió van-e benne?
-
DarkByte
addikt
Turbo SIM-el nincs tapasztalatom, külföldi fórumokon i-SmartSim-et írnak hogy használható vele.
DivX/XviD lejátszó egyelőre nincs (egész pontosan próbáltam egy yxflash nevű progit ami az egyetlen olyan cucc amit a market-ben xvid vagy divx kifejezésre felhoz és ez megnyitja azt az XviD-es tv sorozatot amit felraktam de szaggat kegyetlenül).
Főzött ROM témában pedig eddig erről hallottam: [link]
#29: hosszú távú tapasztalatokat természetesen írhatok. Én remélem hogy semmi bajom nem lesz vele, a modemünk is jól bírja eddig. Hamarabb félek hogy ha esetleg kinyúlik az akku benne honnan szerzek másikat, elvégre ez a mobil sokkal jobban terheli a telepet, gyorsabban el is fog fáradni.
#25: egyelőre ez a legolcsóbb Android. Néhány egyéb kínai Android modell tud még ez alá menni árban, de azok már tényleg noname-ek. Annyira hogy ötletem sincs már mi volt a nevük így nem tudom linkelni őket, de itt volt róluk hír az arénán.
-
koviz
csendes tag
Ez a contacts izé engem nem érint. Túl sok adatra "kiváncsi" így is a google. Azon kicsit kiakadtam, hogy a marketről történő letöltéshez regelnem kellett a google szolgáltatásaira
.
Az, hogy az 1.6 kijön rá dicséretes, de a 2.0-nak tudnék igazán örülni.
Aztán a barcode scennerbe én is belefutottam. Természetesen nálam sem megy. Viszont szintén egy német fórumban írták, hogy egyes felhasználóknak működik. Arra nem találtam adatot, hogy esetleg "okosították" a telefont.
-
koviz
csendes tag
Huawei-t nem kell csak azért leírni, mert még nem hallottál róla. Úgy emlékszem a T-Com csoport ezzel a céggel szerződött teljes hálózati infrastruktúrájának fejlesztésére. Ebből kiindulva annyira szar csak nem lehet.
A hangszóróról annyit, hogy nem azt írtam, hogy szar, csupán egyszer rendesen szól, másszor rezonál a kapszula.
-
madarasz92
őstag
Nagyon jó kis cikk kőszőnőm hogy olvashatam..
-
iknight
senior tag
Értem, régen énis így voltam vele sok garancia akkor mit számít, legfeljebb kicserélik. Nahh már most miután egy nokia telóval 3 hónapig rohangáltam szervízbe mire hajlandóak voltak normálisra cserélni(1 cseretelefon is szar volt, meg javítgattak stb), illetve más termékeknél is volt már ilyesmi, ezek után rájöttem hogy nem garanciát kell venni hanem jó terméket. Ezért félek olyantól amiről semmit nem tudok, ez az első huawei telefon amiről hallottam, és hosszútávú teszt erről sincs, lehet hogy megfelelő hardver van benne, csak azt még szerintem te sem tudhatod, hogy megefelő minőségűek e. Ahogy lentebb is írták pl a hangszóró szar, és szerintem azért ezekre nagyobb esély van egy kínai telefonnál, és hát hiába a garancia ha miatta hetekig nem használhatom a telefont. Sajnos nekem szolgáltató miatt alapból kizárt ez a modell de azért figyelemmel követem majd a sorsát, és ha nem fáradság én szivesen olvasnék egy cikket arról, hogy pl fél év múlva mit gondolsz róla, és milyen tapasztalataid vannak, márha megtartod addig.
-
gtamate2
veterán
Grat jó cikk! Nagyon megtetszett a telefon!
Turbo simmel gondolom használható vele más sim kártya, főzött rom van már hozzá? Esetleg valami videolejátszó ami ismeri a divx-et? -
sagit
veterán
nagyon jó cikk, grat
nekem most a WM 6.1-el gyűlt meg a bajom, ha esetleg valaki tudja a választ erre azt megköszönném
-
cellpeti
nagyúr
jó lenne már egy androidos mobilt venni,ha elérhető áron lenne
-
DarkByte
addikt
Vannak egyébként egyéb hibák ahogyan használom a telefont, ha már itt járok le is írom:
- Google Contacts szinkronizáció bugos olyan szempontból hogy ha vannak csoportok létrehozva akkor bár a csoport címkéket átviszi de a telefonon nem társítja hozzájuk az embereket. (ez lehet a Cupcake hibája, a német Android fórumon egyébként felmerült hogy a hónap végére elkészül a mobilra az 1.6-os Donut update)
- Egyelőre úgy tűnik hogy mozgó képet nem tudnak a kameráról fogadni a programok, legalább is a Barcode scanner progik egyelőre nem működnek.iknight: én úgy voltam vele hogy az Android-ban pont az a jó hogy bárki összedobhat vele telefont, max. a hardvert ronthatja el. De itt minden adott, és van rá két év garancia is, szóval annyira nem idegeskedem miatta. Külsőleg semmi nem mutat rá hogy gagyi lenne, sőt nekem nagyon tetszik formailag.
-
-
aram01
nagyúr
Nagyon jó cikk/teszt köszi szépen
fülembe raktad a bogarat -
iknight
senior tag
Nekem is tetszik a telefon külsőre belsőre, árban, csak a gyártóval nem vagyok kibékülve igazából. Egyébként sajnálatos tény, hogy mondjuk a vodafone ismét elmaradt az andoridüzletben a t mögött.
-
koviz
csendes tag
Lekles tulajdonosként egyetlen egy dologban nem értek egyet a cikk írójával. Amikor a telefon funkció hangszóróját elemzed! Ez az egy része kiakaszt (Mármint nem az írásod, hanem a hangszóró, bocs, csak így érthető). Igazi rezonátoros hang jön ki a telefonból, hogy néha a partner mondanivalóját sem értem rendesen. Lehet, hogy csak a hangszóró kapszulát kellene "megragasztani" rendesen, nem tudom. Az azonban biztos, a szervízzel megnézetem. Egyébként valóban kiváló készülék.
-
hejesírásó
senior tag
naccerü! ez használtan majd olyan árban megy, h a középréteg is elkezdhet gondolkodni az okostelókon!
-
amanoba
őstag
tetszetős, összeszedett, minőségi írás, akár mobilarénán is olvashattam volna..
-
Polemius
senior tag
"mobilba giroszkóp is beépítésre került"
Gyanítom, inkább gyorsulásmérő lesz az.
-
BloodRay
veterán
Nagyon jó lett az írás, köszönöm én is.
Lehet nekem is megvan a következő telefonom. -
devast
addikt
Végre, egy android-os cucc megfizethető áron. Azt hiszem holnap benézek trémobilhoz, úgyis unom már vodafone-t, 8 éve előfizetőjük vagyok de semmi kedvezményt nem kapok
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon jó írás.
Árárért szerintem elég korrekt telefon, én simán bevállalnám. Ezt a Huawei csak a T számára készítette? Nem lesz később független változat más néven?
-
kelzsoca
félisten
Igényes bemutató, nincs benne elfogultság, reális képet ad a telefonról ,és annak képességeiről
-
Konflikt
addikt
remek iras(nak nez ki), de most sajnos nincs idom vegigolvasni melo kozben. de readitleater.
-
Ipse89
tag
Jó írás lett, grat.
-
Skynet258
veterán
Ugyan a cikket már olvastam máshol, de köszönjük itt is!
-
total90
veterán
No, végre itt van
Direkt nem szedtem le a linkről, amit a twitteren nyomattál... Jó lett a teszt és a telefon is egész pofás darab. Még mindig ott vagyok, hogy nem kell érintős telefon, de maga az Android jó dolog. Köszi a bemutatót
-
Hunter2
addikt
Lehet hogy átsiklottam felette az olvasás során de ebben van WIFI?
-
bocsika
aktív tag
Gratulálok a teszthez. Mikor megjelent a hír hogy ki fog jönni azóta érdekeltek a tulajdonságai. A videó lejátszási képességéről jó lenne a videó.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Na, ezek után mi meg sem kell, hogy írjuk a Pulse tesztet! Új konkurencia személyedben?
Nagyon jó lett a cikk (bár még nem olvastam végig), gratulálok hozzá, és köszönjük az érdeklődők nevében!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged