- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizzancs
csendes tag
A motorola azert lehet jobb, mert gyorsabb, es nagyobb a kijelzjoe jobb feltonbassal, ez neha belassul, de nem veszes. A billentyuzet nem lehet rossz, de fonoknek Dev G1 van, azt mondta 1.5 ota (abban van eloszor virtualis bill) nem is hasznalja
en mondjuk el tudom kepzelni, hogy hasznos lehet.
500 mb mindenre eleg, ha appokat wifirol toltesz
nekem az utobbi egy hetben volt 15 mb, pedig hasznalom, de nem netezek 24/7, de amikor kellett meg tudtam nezni amit akartam, es SSH es egyebkent ejjel nappal fent van neten, hogy leveleket nezzen, meg ilyesmi. (persze ha 3gn youtube-ot nezel valoszinuleg tobb kell, ezt nem tudom)
Na ehhez kepest naponta 15 mb is lehetne... ha meg nem hasznalod ki, akkor ertelemszseruen a kov napon lehetne +ennyi
Ugye a media (flash, kepek, videok) a sok egy oldalban, na flash az ugye nincs (nem tudom lesz-e - utana kell nezni, youtube van), kepek - nem nagyfelbontasu kepeket tartalmazo oldalakat fogsz preferalni mobilon
ami meg csak ott van kep az elfer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest