Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• grizzancs

csendes tag

válasz BaliJack #71 üzenetére

A motorola azert lehet jobb, mert gyorsabb, es nagyobb a kijelzjoe jobb feltonbassal, ez neha belassul, de nem veszes. A billentyuzet nem lehet rossz, de fonoknek Dev G1 van, azt mondta 1.5 ota (abban van eloszor virtualis bill) nem is hasznalja :) en mondjuk el tudom kepzelni, hogy hasznos lehet.

500 mb mindenre eleg, ha appokat wifirol toltesz :) nekem az utobbi egy hetben volt 15 mb, pedig hasznalom, de nem netezek 24/7, de amikor kellett meg tudtam nezni amit akartam, es SSH es egyebkent ejjel nappal fent van neten, hogy leveleket nezzen, meg ilyesmi. (persze ha 3gn youtube-ot nezel valoszinuleg tobb kell, ezt nem tudom)

Na ehhez kepest naponta 15 mb is lehetne... ha meg nem hasznalod ki, akkor ertelemszseruen a kov napon lehetne +ennyi

Ugye a media (flash, kepek, videok) a sok egy oldalban, na flash az ugye nincs (nem tudom lesz-e - utana kell nezni, youtube van), kepek - nem nagyfelbontasu kepeket tartalmazo oldalakat fogsz preferalni mobilon :) ami meg csak ott van kep az elfer...

Új hozzászólás Aktív témák