- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Az a baj tényleg hogy az 5800-át is csak akkor próbáltam mikor meglett a kollégának igaz akkor legalább jó pár óra erejéig. Alapjában véve nem rossz telefon, sőt a kijelzője az nagyon szép a felbontás miatt. Amíg nem láttam meg a kezdő árát gondolkodtam is erősen rajta hogy ez lesz a következő telefonom, de aztán a 90-100k-s árcímke vissza zökkentett a valóságba (akkor még munkám sem volt eleve).
Kicsit vaskosnak emlékszem külsőre, a Pulse-hoz képest legalább is (mondjuk ez meg lapos tepsi, szóval kinek ez jön be, kinek az) Ha a klasszikusabb telefon formájú cuccok jönnek be inkább 5800. Amit érdemes figyelembe venni hogy az 5800 kijelzője rezisztív ahogyan tudom, másrészt az oprendszer ami rajta fut egy korábbi rendszer felfrissítése tapicskoláshoz, ami végett (akkor legalább is mikor januárban kipróbálhattam) még nem mindenhol lehetett kizárólag érintéssel irányítani (úgy gondolom jelzés értékű a pengető a dobozban). Android ilyen szempontból előre mutatóbb. Multimédia szempontjából az 5800 kicsit erősebb (FM rádió+ekvalizer is van alapból). Játékokban ötletem sincs hogyan állhat, elvileg Nokia-n ott az nGage. Android-nak egyelőre nem erőssége a 3D-s játékok, legalább is iPhone 3GS szintű játékok nem. A Pulse előnye nálam még hogy nem vastag a keret a kijelző körül; azt hiszem az 5800 kijelzője mélyebben is ül. Érdemes egyébként elolvasnod a kolléga blogjában az 5800-ról írt véleményeit mert ott is vannak negatívumok úgy ahogyan a Pulse-nál is. Ezek után már egyéni igényeidnek megfelelően tudsz dönteni hogy melyek azok a negatívumok amelyekkel együtt tudsz élni.
Én bele vagyok zúgva az Android-ba egy ideje így nem kérdés melyiket venném meg azonos árszinten.
De ezt már csak úgy mellékesen jegyzem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest