- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ABorignial #7952 üzenetére
Hát tok, és üveg is.
-
ledgeri
nagyúr
Akad, akinek mostani melegben, nem légkondi mellett, videólejátszáskor "érezhetően hevülté" válik a Pixel 6-a, rajtam kívül?
-
leslien
nagyúr
nem működik a 4g hanghívás Yettelnel.. szolgaltatonál minden ok..
holkeresem a hibát? -
leslien
nagyúr
köszi, a válaszokat...
-
n0is3es
aktív tag
-
leslien
nagyúr
most veszek majd egy P6P ami szinte új még... van vmi hibája a telónak manapság amire figyelni kell? pi. rossz térerő, Telekomos kártyával lesz egyelőre használva később Yettel..
bár most P7a van ,de szinte ua a modem benne sztem.. -
aldebaran
addikt
Feltettem a Gcam 9.2.14 v14 -et a telóra már korábban. Próbálgattam a config-okat. Most megnéztem a pixel7pro-hoz készült configot, az AleDrea-t. Hát a szemem majd kugrik. Élethű képek és ráadásul 24,6MP 5712 × 4300 felbontású képet csinál.
Ha van kedvetek nézzetek rá. Nekem bejön.Ti szoktátok használni a Display P3 színtartományt, vagy maradtok az sRGB-nél?
-
n0is3es
aktív tag
Jelentem Android 16 Beta 3.1 használaton kívül melegszik tőle a Pixel 6 Pro
Megy vissza a sima A 15. Nem erőltetem a betat ha nem muszály
-
n0is3es
aktív tag
Srácok valaki Android 16 Beta 3? Ma szereztem egy Pixel 6 Pro-t és már ez fogadott rajta
-
Hawk02
aktív tag
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Akkor lehetséges, hogy 8 pro lesz a kiszemelt. -
aldebaran
addikt
Én is ezekre használom. Működik minden, az aksi 1 napig bírja, bár korábban sem bírta tovább. Egy digital t-s és egy vodafONE sim kártyával használom. Nekem nincs bajom a térerővel. voLTE van. A fényképezője szerintem jó gcam-el.
Ha cserélném, akkor pixel 8 pro -ra, vagy 9 pro xl-re cserélném. -
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #7926 üzenetére
Lehet manuálisan is váltani a kamerák között.
-
aldebaran
addikt
Melyik nagyításnál hogy vált kamerát a p6p?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
n0is3es #7923 üzenetére
Ott a cikkben a forrás, ami a hivatalos google oldal
Cool stuff!
-
kllzslt
tag
Jó hír.
-
aldebaran
addikt
Most, hogy vége a software támogatásnak, nem tudom, hogy létezik -e, de érdemes lehet majd custom rom-ot feltenni a telóra, ami esetleg update-elődik? Ha igen, tudtok ajánlani?
-
Uzi74
senior tag
Én is feltettem, semmi különös változást nem vettem észre eddig...
-
csipuka
senior tag
válasz
alexandrosz #7916 üzenetére
Ezen felbuzdulva raprobaltam en is, de nekem meg nem ajanlja fel a frissitest. Akkor kicsit meg varok.
-
alexandrosz
aktív tag
Fenn van nálam is, minden - beleértve a munkahelyi alkalmazásokat is - rendben.
Fluid, nem röcög, működik, ahogy kell. -
csipuka
senior tag
Valaki felrakta mar a 15-ot? Kicsit ovatoskodok most, mert a kovetkezo par napban szukseg lesz a telora, nem kiserletezhetek.
-
rankesz
veterán
-
gvereb1
csendes tag
sziasztok! 6 pro-n gondolkodom. Pár kérdés azonban elbizonytalanít:
1. Melegedés. Android 14-el megoldódott? Van-e még melegedés és milyen helyzetekben.
2. eSim-mel vannak gondok, vagy már simán megy?
2. 5g gond nélkül megy fizikai sim és eSim-mel is?
3. Ujjlenyomat olvasás mennyire döcögős? -
aldebaran
addikt
Az mitől lehet, hogy amikor csatlakoztatom a P6P telót a pc-vel, nem dob fel semmit, hogy fájlátvitel, vagy csak töltés, vagy ilyesmi? Csak elkezdi tölteni és kész.
Régebben ez működött.
Mit tudok beállítani a telón? -
qqzs
őstag
Amiota felraktam pixel 6-ra a root nelkuli vowifit kiralysag volt foleg hogy sokat dolgoztam pinceben. Viszont egy ideje csak smst kapok a bejovo hivasrol es ujrainditas utan tudnak ujra hivni egy darabig. A kimenovel nincs gond. A vowifi aktiv.
A masik bajom meg az hogy megint eltunt az osszes appos es linkes shortcutom. Nova launcher szivat vagy a pixel?
14 normal van rajta -
Blamazs
senior tag
válasz
ABorignial #7902 üzenetére
Most hogy adja a voda az 5G-t továbbra sincs 6a-n . Mit is kellene akkor a szolgáltatónál ellenőriztetni hogy menjen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest