Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
bbendre
üzenetére
Az issue letezett a mostani update elott is.
A google csak annyit mondott, ha sec update-t csinaltal, akkor utan varjal 15 percet a factory reset elott. Gondolom az update meg futtat a hatterben par dolgot, es a FR ezt megakadalyozza. -
bbendre
őstag
válasz
Bednarik
üzenetére
Én sem ajánlom hacsak nem UK-ban vagy és vannak barátaid

https://store.google.com/gb/repair?hl=en-GB
Ide ird be a telefon IMEI számát és sok mindent kiderült a telefonról
BTW én sem venném meg. Mivel már mindenhol lehet venni előfizetés mellé így az IMEI simán tiltó listára kerülhet és akkor van egy drága fényképezőgéped -
bbendre
őstag
Akinek Pixel 6, Pixel 6 Pro vagy 6a -ja van a mostani update után ne nyomjon factory resetet
A Javítás érkezik hamarosan:
https://support.google.com/pixelphone/thread/281577056?hl=en&msgid=282534526 -
bbendre
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Mert ez a személyes tapasztalatom. Sok Pixelem volt. A Pixel 2 és 3 is nálam volt ameddig le nem járt a sw support. Pl a Pixel 3XL kapott 2 vagy 3 emergency patchet. Nem javítottak hibát csak megoldották a hívás problémát pl mert nem mentek a vészhívások, de a sok UI gondot, meg hibákat a rendszerrel pl Bluetooth kapcsolatok eldobása, recsegő hívásokat nem javították azok csak az OS upgrade-ben voltak benne. Lehet most másként lesz
-
aldebaran
addikt
Szerintetek a pixel 6 pro-ra ki fog jönni a 15 final?
Gondolom, ha már bétázgatnak rá, akkor ki. De utána arra már nem jön majd frissítés? -
alexandrosz
aktív tag
válasz
alexandrosz
üzenetére
hmmm..most megy. Remélem, nem lesz vele gond.
-
alexandrosz
aktív tag
Update óta, beállításokban VoLTE bekapcsolt állapotban, de gyakorlatilag nem működik, híváskor visszaesik edge-re.
Ilyen probléma eddig sosem volt, mióta ez a fícsör elérhető lett. -
n0is3es
aktív tag
Srácok mióta 15 Beta 2 van a telefonon értesítésnél csak rezeg
Ez bug vagy feature?
Lehet jobban járok ha visszalépek 14-re vagy 13-ra bár a régebbi rendszerrel mintha jobb lenne az akku idő -
FoLey-v
addikt
Itt már Android 15 van

-
gretzky77
veterán
Igen a 4g hívás be van kapcsolva a készüléken, ez maga a Volte, de csak akkor működik ha a Voda is bekapcsolják, mindenképp kérdezhezzetek rá, vowifi ugyanez, mindenképp kell, hogy a szolgáltató engedélyezze. Mondjuk ahogy látom hívás közben marad a 4g, így elvileg aktív.
-
CSorBA
őstag
Köszi a válaszokat. A beállítások és hívás közben így néz ki:
akkor ez alapján lenne VOLTE, vagy ettől függetlenül még engedélyeztetni kell?
A Vowfifit is kérni kell?Köszi!
-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Feleségem munkahelyén flottaváltás volt, Telekom -> Vodafone. Azóta vagy nem lehet felhívni és azt mondja, a hívott fél nem kapcsolható, vagy folyamatosan szakadozik a hívás, vagy ő nem hall, vagy őt nem hallani. Borzalmas. (Pixel 6a).
Erre van valami megoldás? Mit kellene beállítani vagy beállíttatni?
Köszi előre is!
-
qqzs
őstag
MUUUKOOODIIIIK!!!!
-
qqzs
őstag
Megvan ,mukodik. Azza megjelent absettingsbe. Majd holnap tesztelem. A play aruhazbol kell letolteni a pixel ims-t nem a githubrol. Es abban mar VoNR is van
-
qqzs
őstag
Megtalaltam a vowifi bekapcsolasi lehetoseget root nelkul. De a pixel imsben nem talalom a vowifi kapcsolot. Vagy mashol kene keresni? A settingsben sem jelent meg
[link] -
qqzs
őstag
Lesz ezen valaha vowifi vodafon simmel?
-
aldebaran
addikt
Én az AnySoftKeyboard-ot használom. Ezzel nincs gond és személyre szabható.
-
qqzs
őstag
válasz
bbendre
üzenetére
Mi az eltűnő ikon probléma? Nekem ket napja eltűnt az osszes chrome weblap shortcutom. Ezeket vissza lehet valahogy hozni?
Es arra van valami megoldas hogy a billentyűzet ne alljon vissza HU-EN rol EN magától, hetente eljátsza, mar nagyon unalmas
A telefon kepet kabellel ki lehet rakni hdmi bemenetre?
-
bbendre
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Hát pl most jött egy 14 es javítás az eltünő ikonokra meg nem működő Blue Tooth-ra, de a lista hosszú sajnos ...
Március, kb a 6. hónap a megjelenés után
https://support.google.com/pixelphone/thread/262118597 -
n0is3es
aktív tag
Sziasztok
Ha minden igaz még az A15-t megkapjuk, vagy igyak rá hideg vizet? Bár a Beta tesztben benne van a Pixel 6
-
rankesz
veterán
válasz
aldebaran
üzenetére
Innen. szedett verzióban talán igen
Most nincs lehetőségem próbálni -
aldebaran
addikt
a videó és fénykép készítésnél ki lehet valahogy kapcsolni az auto whitebalance-ot a Gcam-ben?
-
bbendre
őstag
válasz
parkasz
üzenetére
A https://flash.android.com/ a legjobb megoldás szerintem ebben az esetben
Minden el fog veszni sajnos amikor visszazárod a bootloader-t de a telefon működni fog -
parkasz
senior tag
Egész pontosan a sim1 van csak random kikapcsol és újraindul a telefon
A sim2 aktív de nem lehet vele telefonálni, ki se csöng -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pöttyet bajban vagyok.
A pixel 6 pro-m frissült az éjjel, azóta mindkét sim-et eldobja.
hentaiOS van rajta. Nagyon sürgősen meg kellene oldani a dolgot, mert a munkám miatt kell a telefon.
Szerintetek mit csináljak?
Tegyen vissza a gyárit? Ha igen azt pontosan hogy kell?
Előre is köszi!
-
Varoz
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Semmiben. Totál felesleges cserélni. 2 éve megvan és még mindig tökéletes, smooth, akksi is ugyanazt tudja.
Nézegettem a 8-at, mert viszket a tenyerem az újra.
De rájöttem, hogy nettó baromság cserélni. Nincs semmi érv, hogy eldobjam ezt. Azért vettem Pixelt, mert hosszútávon terveztem.
Ha nem akkor vehettem volna Lagszungot is.
-
bbendre
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem lesz tobb OS update oktober utan. Utana is csak 1 ev security update vagy fozott rom
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
6 pro vásárlásán gondolkozok. Milyen negatív, pozitív dolgokat tudnátok mondani róla?
Motorolage edge 40, és xiaomi 13t van még kilátásban. -
scream
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Én nem beszéltem olyanról, hogy elavult lenne, te hoztad a témát a képbe.

Annyit írtam, hogy lassan csereérett lesz nálunk - és mint kifejtettem elsősorban az akku miatt, mellette meg ha már váltunk akkor amit ennek a kamerarendszeréből hiányolok, azt az újban prioban előrébb veszem.
-
csipuka
senior tag
válasz
Csendeske
üzenetére
Shizuku+pixel ims kombot probaltam en is, de a hivasnal latom, hogy a wifi jel nincs ott, mig a helyi kartyaval megy a vowifi. Kulfoldon vagyok, ezert lenne hasznos.
Probaltam openvpn-el magyar IP-vel, az se mukodott.
Esetleg nezted, hogy kulfoldon roaming-olva megy a vowifi? -
bbendre
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Pixel 6 & Pixel 6 Pro
Guaranteed Android version updates until at least:
October 2024
Guaranteed security updates until at least:
October 2026
Tehát csak annyi, hogy nem lesz rá semmi update csak security. Aki szeretne tovább is upgradelni, feature drop-okat az októberig cserélni fogja a 6os szériát -
scream
veterán
Azt tudja valaki esetleg, hogy újabb Pixeleken Mao-on megy Yettel-éknél az 5G mókolás nélkül?
Lassan érnek a cserére a P6-ok, bár igazából nem is igazán tudom milyen irányba nézelődjek utód után.
-
csipuka
senior tag
Sikerult mar valakinek vowifi-t beloni magyar sim-en? Elsosorban a voda erdekelne.
-
miszabot
csendes tag
Sziasztok! Ma kaptam egy új rendszerfrissítést a pixel 6a-ra, de továbbra sem megy az 5g. Tud valaki valami új infót, vagy ne is álmodjak róla?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Pixel 6 pro-m van és wifi beállításokkal valamint olykor hálózat eldobással küzdök újabban.
Jelenleg hentaiOS van rajta.
Szerintetek érdemes a gyári romra visszalépni, vagy újratelepíteni.
Előre is köszi!
-
qqzs
őstag
A 13asban levo idojaras panelt valahogy elo lehet szedni 14ben?
-
MC Pite
veterán
Inkább javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez bug vagy feature?
Lehet jobban járok ha visszalépek 14-re vagy 13-ra bár a régebbi rendszerrel mintha jobb lenne az akku idő