- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Nekem sima 6 van de elégedett vagyok vele! Én beléptem a bétába, de most lehet ki is lépek, mert az elmúlt 2 napban kétszer írt az asszony, hogy nem ér el telefonon, úgy hogy a kezemben volt és ment rajta a net is normálisan! Kértem kollégát hívjon fel de semmilyen formában nem jelzett, a hívott szám ki van kapcsolva, miközben neteztem a telefonon! A beállításokban nem volt engedélyezve a 2g azt bekapcsoltam, akkor jelezte a hívást de elég soká kapcsolt, viszont egy újraindítás megoldotta, utána 2g-t kikapcsolva is csörgött!
Így lehet a bizonytalanság miatt kilépek bétából! Tisztába voltam vele, hogy béta, előfordulhat bug!Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon izgalmas a Tensor rendszerchip a sok exkluzív érdekességével, de fejlődött a kamera, az adatkommunikáció és az üzemidő is, a Pixel 6 árcímkéje pedig egész jóra sikerült.
- EAFC 25
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- PlayStation 1 / 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- PlayStation 4
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest